ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@crazycells teşekkürler bizim için orjinal diyor sadece evlilik belgesi orjinali isteniyor birde DS-260 formu yükledikten sonra mı konsolosluğu arayayıp bildiricez ayrıca ben hastahane ve PTT işlemlerini yaptım
-
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle K1 statüsünden yapmış olduğum AOS başvuruma istinaden 2 yıllık Green Kartımı teslim almış bulunmaktayım.
GÜNCEL TARİHLER
Amerikaya Giriş : 22 Eylül 2018
Evlilik Tarihi : 24 Eylül 2018
AOS Başvuru Formları Gönderim : 16 Ekim 2018
USCIS Received Date : 19 Ekim 2018
USCIS Notice Date : 24 Ekim 2018
USCIS den evraklarımızın ulaştığı ve işleme alınıp diğer aşamalar hakkın da bilgilendirme yapan I-797C Formunun bize posta yoluyla ulaştığı tarih : 30 Ekim 2018
Form I-797C Biometric Appointent Letter: 02 Kasım 2018
Biometric Appointment Tarihi: 16 Kasım 2018
Ead ve Advance Parole Ulaşma : 05 Haziran 2019
Aos I-485 Interview Was Scheduled : 03 Haziran 2019
Interview Tarihini İçeren Postanın Geldiği Tarih : 07 Haziran 2019
Interview Tarihi : 19 Temmuz 2019
Aos Onayı : 27 Temmuz 2019
GREEN KART TESLİM TARİHİ : 01 Ağustos 2019Aos başvurumun Uscise ulaştığı tarihten Green Kartı almış olduğum tarihe kadar ki süreç 9 AY 13 GÜN sürdü.
-
@Rookie Hayırlı, uğurlu olur inşallah 😊 bizimle de paylaştığınız için teşekkürler. Sürecin devamında da bol şanslar, inşallah her şey gönlünüzce olur 😇
-
@hüseyin, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells teşekkürler bizim için orjinal diyor sadece evlilik belgesi orjinali isteniyor birde DS-260 formu yükledikten sonra mı konsolosluğu arayayıp bildiricez ayrıca ben hastahane ve PTT işlemlerini yaptım
Siz yanlis basliktasiniz, sadece ilgili baslikta sorunuzu sormalisiniz, verilen bilgiler bu konuyu okuyanlarin kafasi karistirabilir.
-
@bjkamil3365 teşekkür ederim çok sağolun :)
-
@crazycells Merhaba, az önce yeniden güncelleme geldi.
On August 5, 2019, we cancelled your interview for your Form I485, APPLICATION TO REGISTER PERMANENT RESIDENCE OR ADJUST STATUS, Receipt Number MSC........., and mailed you a cancellation notice. We will notify you by mail if the appointment is rescheduled, a decision is made, or if we need something from you. Please follow any instructions in the notice. If you do not receive your notice by September 4, 2019, please go to www.uscis.gov/e-request to request a copy of the notice. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.
During this step the formal decision (approved/denied) is written and the decision notice is mailed and/or emailed to the applicant/petitioner. You can use our current processing time to gauge when you can expect to receive a final decision. "
Şimdi bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım. Bundan önce gelen güncellemede "Case is Ready to Be Scheduled for An Interview" diyordu. Interview tarihi vermemişlerdi ama şu an iptal oldu diyorlar. Var mıdır bilginiz bununla ilgili?
Teşekkürler.
-
@aslimh "Interview Was Scheduled" olarak yeniden güncelleme geldi.
-
@aslimh, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@aslimh "Interview Was Scheduled" olarak yeniden güncelleme geldi.
Bunlarin neden geldigini bilmiyorum maalesef, site ile ilgili bir problem olabilir. Cekinceniz varsa USCIS call center'i arayip son durumu sormanizi tavsiye ederim.
-
Interwiew was scheduled for I-751 ne anlama geliyor? I-751 tam olarak nedir acaba?
-
@bjkamil3365 green kart görüşmeniz için tarih belirlenmiş bir kaç aya da bu görüşme tarihini belirten maili alırsınız hayırlısı olsun.
-
Anladım teşekkürler. Bu 2 yıllık green card görüşmesi değil mi? Ayrıca bir sorum daha olacak, tahminen interview tarihi ne zaman olur?
-
@bjkamil3365 evet 2 yıllık olan süreler eyaletten eyalete ve kişiden kişiye değişiyor bizimkisi Mart ayında interview scheduled demiş Haziran ayında da interview olacağımız Temmuz ayını bildiren posta gelmişti.
-
@Rookie Anladim, tesekkurler.
-
Bu ileti silindi! -
On August 5, 2019 we scheduled an interview for your Form I-751, Petitione to Remove Conditions on Residence, Recipt number ..... We will mail you an interview notice.
5 Mart 2019 tarihinde yaptigim AOS basvurusunda 5 Agustos itibariyle calisma kagidim ve travel dokumantim gonderildi. Yukaridaki mailde de I-485 icin guncellenen i sizlerle paylastim. Iki sorum olacak;
1-) Bu mesajda I-751 icin interview’e gireceksiniz diyor. Yaptigim arastirmalarda I-751 formu 2 yildan 10 yila green card gecisi icin dolduruluyor. Bana gelen mailde anlatilmak istenen 2 yillik green card icin mi interviewe gidicem yoksa 10 yillik mi?
2-) Sizce interview tarihinin ne kadar sure sonra olur?
Tesekkürler!! -
@bjkamil3365 evet, I-485 mulakati olmasi gerekirdi kanimca, su an I-751 asamasinda degilsiniz cunku. Bir hata olmus olabilir.
Zaten email gelince goreceksiniz :) tahmin yapmaya gerek yok.
-
@crazycells, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@bjkamil3365 evet, I-485 mulakati olmasi gerekirdi kanimca, su an I-751 asamasinda degilsiniz cunku. Bir hata olmus olabilir.
Anladim, biz de sasirdik cünkü. Peki 2 yilliginalmadan direk 10 yillik green card asamasina gecmek mumkun mu? Bir de mail tahminen ne kadar surede gelir 😊
-
@bjkamil3365, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Anladim, biz de sasirdik cünkü. Peki 2 yilliginalmadan direk 10 yillik green card asamasina gecmek mumkun mu? Bir de mail tahminen ne kadar surede gelir 😊
Hayir, mumkun olmamasi gerekiyor tabii ki :) Once Green Card'i almaniz lazim, sonra kosulunu kaldirabilirsiniz ancak...
Sureyi bilmiyorum maalesef :) onceki deneyimlerden fikir sahibi olabilirsiniz. Yakinda gelecektir.
-
@bjkamil3365, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Hayir, mumkun olmamasi gerekiyor tabii ki :) Once Green Card'i almaniz lazim, sonra kosulunu kaldirabilirsiniz ancak...
Sureyi bilmiyorum maalesef :) onceki deneyimlerden fikir sahibi olabilirsiniz. Yakinda gelecektir.
Tesekkurler, peki be yapmami onerirsiniz uscis call centeri aramali miyim durumla ilgili yoksa beklemeye mi gecmeliyim?
-
@crazycells USCIS'i aradım. Interview tarihi belirlenmiş ama belirlenen tarih çok yoğun olduğundan iptal edilmiş. Bu arada 2 gün içerisinde 2 kez "Interview Was Scheduled" ve "Interview Was Cancelled" bildirimi geldi. Şu an "Interview is Ready to Scheduled" olarak bekliyor. Çok yoğun olduklarından bu tür şeyler yaşanabiliyormuş. Dosyanızla ilgili bir problem yok, çalışma izniniz de 4-5 hafta içinde elinize ulaşacak dediler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum