DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @frozen, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @Sefa çokkk şükür oldukça olumlu geçti.

    Ben bu kadar heyecanı uzmanlık sınavımda bile yaşamamıştım 😊 hani büyük bir sınavdan çıkarsınız, boşluğa düşmüş gibi hissedersiniz, nasıl yani artık ders çalışmama gerek kalmadı mı diye sürekli sorup durumu algılamaya çalışırsınız ya aynen öyle oldum..

    Sayın @crazycells başta olmak üzere, süreç boyunca destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

    İnsallah herkesin süreci olumlu sonuçlanır, çok istediği halde greencard çıkmayan arkadaşlara da bu yıl çıkar 🙏🏻

    rica ederim, sonrasinda bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @coder, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    Merhaba arkadaşlar,

    Aklıma bir şey takıldı mali kaynakları gösteren, bankadan alınacak hesap dökümü ile ilgili. Konsolosluğun sitesinde yayınlanan DV-Instructions-TR dokümanında şöyle bir ifade var; "Başvuranın güncel banka hesap bakiyesini, hesabın açılış tarihini, son oniki ay içerisinde parayatırma ve çekme miktarlarını ve yıl içerisindeki ortalamasını gösteren beyan..".

    Bankadan aldığım, yetkili tarafından imzalı hesap dökümünde "yıl içerisindeki ortalama" ve "hesabın açılış tarihi" bilgileri yer almıyor. Banka yetkilisi ile görüştüm ancak vize vs. işlemleri için verdikleri belgeler dahil olmak üzere hiç bir belgede bu bilgilerin yer almadığını ilettiler. Bunun dışında belgede, son 12 ay'a ait hesap hareketleri, mevcut bakiye, IBAN numarası, adres bilgim ve adım soyadım yer alıyor. Bir sorun teşkil eder mi? Daha önce mülakata giren arkadaşlar, sizlerin ibraz ettiği belgelerde durum neydi?

    Bir problem olmaz, zaten son 12 aylik bilgi varsa hesabin yeni acilmadigi belli oluyor demektir 🙂
    bol sanslar.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hakanakin, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    bugun mülakata girdim az önce şöyle bir mail aldım galiba ds 5535 formu istiyor yardımcı olabilecek varmı acaba
    pasaportum vs onlarda

    alt metni

    hizliresim linkleri Turkiye disindan gorunmuyor, o nedenle hizliresim kullanmak yerine, direkt fotoyu foruma yuklemenizi tavsiye ederim.


  • bugun mülakata girdim az önce şöyle bir mail aldım galiba ds 5535 formu istiyor yardımcı olabilecek varmı acaba
    pasaportum vs onlarda

    WhatsApp Image 2019-07-26 at 15.49.15.jpeg


  • @crazycells teşekkürler 🙂


  • @coder mülakat için ankaradan gelen mailde son 6 ay geçmiş banka özeti yazıyor sizde neden 12 diye geçiyor ? bende gelen maile istinaden 6 ay geçmiş hesap özetlerimi aldım.

    Bank statements, Should show account balance and transaction history for the previous six months. Personal bank statements OR original I-134 Affidavit of Support from a sponsor along with his/her 1040 Individual Income Tax returns and W2 forms and a copy of his/her U.S. passport or green card. If you are submitting a form I-134. If you are submitting a form I-134, please make a copy for each additional family member immigrating.


  • Az öncede mesaj geldi kargonuz alınmıştır diye acaba vize basılmadan mı gönderildi ?


  • @mara merhaba USAda yaşayacağımız adresi sözlü şekilde mi beyan ettiniz yoksa herhangi bir kağıt üstünde yazılı olarak mı? Bende belirteceğim de tecrübenizi almak istedim.

  • Yasaklı

    @mara selam öncelikle hayırlı olsun dallas a gelecekseni mutlaka arayın beni ben elimden geldiğimce size destek olurum.. eşim ve kızımla Plano ya geldiğimizde kimsemiz yoktu her şeyi sıfırdan kurduk ne kadar zor oldugunu biliyorum 🙂 ulaşmak isterseniz +14693058731 cebim whatsapp tan yazabilirsiniz selamlar


  • @frozen Hayırlı olsun çok sevindim ailenizle mutlu olun inşalalh ✋🏻😇


  • @meryem1453 çok teşekkür ederim ☺️sizin de mülakatınızın çok güzel geçmesini dilerim


  • @frozen inş güzel geçer çok heyecanlıyız 😇


  • Sayın @eem1978 16 yıldır sigorta sektöründe çalışıyorum,bunun büyük bir kısmını otomotivde geçirdim,aktardığınız konu bir problem teşkil etmez, herhangi bir sigorta acentesine gidip aşağıda linki bulunan formu doldutturup kaşe ve imza ile beyan etmeniz yeterli olacaktır, eğerki çözüm bulamazsanız ankarada bana bağlı bir acenteye sizi yönlendirip evrakı almanızı sağlayabilirim...
    https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://vergidegundem.com/tr/c/document_library/get_file%3Fuuid%3De5aeeb8c-3dc3-40a4-84df-4ba57be771a1%26groupId%3D10156&ved=2ahUKEwjG8PLkmNPjAhWQTsAKHWZOCH8QFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw1oUFYPh9775dw_LTwPPL1A&cshid=1564167244454


  • @hakanakin sürecinizle ilgili bir bilgi alabildiniz mi? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar mutlaka vardır. İnsallah sıkıntısız tamamlarsınız.


  • Mulakat surecinde nedense Turk görevliler daha suratsız oluyorlar, tecrübe ile sabit, uc kez esim ben ise 2 kez 10 senelik vize almıştık. Genelde yabancı uyruklu olan görevliler daha sevecen, anlayışlı, sempatik davranırken Turk asıllı olan görevliler daha sert, sinirli davranıyorlar. Gorev tanımı gereği evraklarınız tamam ise ellerinden bir sey gelmiyor sadece size stres kaynağı oluyorlar. Belki yetişme , eğitim ogretim sartları belki de aynı memleketin/bolgenin vatandaşına iltimas geçtikleri dusunulmesin diye böyle davranıyorlar. Yabancı uyruklular içinde çevreye sempatik görünme amacı olabilir 🙂 . Her turlu evrakınız tam ise bu gibi detaylara takılmayın. Diyebilirsiniz ki "sen vizeyi almışsın rahatsın" , o stresi yasadık bizde 🙂 biraz rahatlık size iyi gelecektir. Bol şans herkese.


  • @crazycells tamamdır. cok tesekkur ediyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ONROZR siz takipçisiniz anlaşılan yetkili acente değilsiniz. Gönderdiğiniz evrak mtv indirimi almak için vergi dairesine verilen evrak ilk imzanın üstünde i yazıyı okumadınız galiba oraya yazılan değere nereden yazılacak benim yazdığım siteden bakacak zaten sıkıntısı aracın tam ismini bilmiyor ki listeden baksın. Motor - şasi olmadan ne acente ne de yetkili araç servisi ismini göremez.


  • Sayın @ayvalik10 takipçi değil sigortacıyım, ben sayın @eem1978 in şu an sahip olduğu araba için bu evrağı istediğini anladım, sattığı araç için istiyorsa tabiki herhangi birşey yapılamaz ayrıca araç hala görüşmeye giden talihliye aitse eke koyduğum belgede acente tarafından kaşeli imzalı olarak ibraz edilirse işe yarayacaktır.


  • Az önce şöyle bir mail aldım
    ABD Dışişleri Bakanlığı Vize sistemi iade seyahat belgesi sevkıyat bildirimi
    Ap ye kalmıştım pasaportu boşmu gönderdiler acaba ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

216
Çevrimiçi

41.3k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum