Texas
-
Dogrudan konuyla baglantili degil ama okumasi cok zevkli. California TX kapismasi, facebook linki: https://www.facebook.com/6013004059/posts/10157564532209060/
-
-
Biraz eğlenelim... Matthew McConaughey Texas şehirlerinde... : )

-
@saulgoodman Oklahoma ne zaman Texas şehri olmuş :)
-
-
-

-

-
teksasın girişinde teksaslılar gibi kibar sürün yazıyor mu ? 🙂 şimdi bir film de gördüm de dalga geçme amaçlı mı yazılmış varsa?
-
Hispanik nufusun ozellikle Mexicans, cok yogun oldugu bir eyalet. Iki defa is amacli bulundum. Ilki San Antonio, ikincisi ise Houston idi. Sehir olarak gezmek amacli ikisinide begendim ama yasamak nasil olurdu bilemiyorum. Dogal olarak cok Mexican var ve gozlemledigim kadariyla service amacli bircok is cesitlerine hakimler. Yani restaurant, hotel, grocery gibi sektorler...
-
Texas düşünen çocuklu aileler inceleyebilir. Austin, Houston, Dallas ve San Antonio'daki en iyi okul sıralamaları.
https://www.hdavidballinger.com/best-schools-texas.php -
Killeen, TX bolgesi hakkinda bilgisi olan var mi?
-
@crazycells @knnrn @semavi @MySea Arkadaşlar herkese merhaba; size bir sorum olacak,Texas bölgesine yerleşmeyi düşünüyorum iş bulma konusunda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Mesleğim kuyumculuk atölye üzerine altın imalat ustasıyım ayrıca'da aşçılığım var, sizce ilk olarak kuyum imalatı hangi şehirlerde var siz nereyi öneriyorsunuz, ikinci iş olarak'da aşçılık yapmayı düşünüyorum vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim...
-
@Emre-Erdur-0 Ben Texas'da yasamiyorum ama is arama sitelerinden islere bakabilirsiniz.
https://www.indeed.com/m/jobs?q=jewelry+industry&l=Texas&from=searchOnSerp
-
@Emre-Erdur-0 Bu meslekler ile ilgili bilgim yok maalesef. Ama Houston'da iş imkanları fazla, her sektörde iş bulmak mümkün olur diye düşünüyorum.
-
Kenana katılıyorum :)
Kalabalık bir sehir ve iş imkani çok...
Maalesef meslekleriniz ile ilgili çok bilgi sahibi değilim...
-
@MySea teşekkürler bilgi için.
-
-
Merhaba arkadaşlar. San Antonio hakkında iş-yaşam-maliyet vs. bilgisi olan var mı?
-
Merhaba
Öncelikle bu forumu kuran ve aktif bir şekilde çalışmasını sağlayan herkese çok teşekkürler. Ben ismimden anlaşılacağı gibi bu sene başvuru yapacağım. Biliyorum daha ortada hiç birşey yok. Fakat hayal kurmak güzeldir değilmi? =)
Neyse benim texas ile ilgili sormak istediğim şey şu ki ben Gıda mühendisiyim eşim ise kimyager ama olursa gidecek olursak ben çalışıcam eşim küçük kızımıza bakacağı için texas sanırım ilk durak olacak. Texas eyaleti içerisinde gıda endüstrisi hangi şehirde daha gelişmiş durumda bilgi verebilecek yada gıda mühendisi olup texasta olan arkadaşlar varımdır acaba? Dallas, Houston, Austin, San Antonio da gıda İsleme endüstrisi nasıl fabrikalar var mı?
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum