Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @crazycells peki askerlik terhis tarihi sıkıntı çıkar mı acaba

• Merhaba, malum bugün ilk KCC den evrak talep email i bir arkadaşımıza geldi, Kendisi evraklarını hemen göndermek istiyor, ama bazı sorunlarımız var

• arşiv kayıtlı adli sicil belgesini edevletten İngilizce alabiliyoruz fakat
    • askerlik terhis belgesi ve nufus kayıt örneği edevletten sadece Türkçe alınabiliyor
    • Türkçe olarak biz alsak KCC ye göndersek sıkıntı olur mu?
      @crazycells

• ARKADASIN CASE NUMARASI KAC ACABA

• merhaba,
    bugün eşimin ds-260 formunda yanlış bir şey tespit ettik, biraz önce formu açtırma talebi yolladık KCC'ye. sorum şu:
    eşim eczacılık bölümünü bitirdi şu anda eczanede çalışıyor. Ds-260 formda, In which occupation do you intend to work in the US sorusuna "MEDICAL/HEALTH" olarak cevaplamıştık. formu doldururken yurtdışı diplomasının ABD'de geçerli olduğunu düşünüyorduk ve onun için böyle cevaplamıştık ama malesef geçmediğini öğrendik. hazır form 1-2 güne açılınca bu cevabı değiştirelim mi sizce @crazycells ? yada olduğu gibi kalsın sadece görüşmede sorarsa mı cevaplayalım? bu arada ds-260 formunu açtırma sebebimiz bu değildir başka bir sebepten dolayı açtırma talebi yolladık. teşekkürler.

• mulakat tarıhını alınca actırsaydınız daha iyi olurdu

• @Muhtaradana turkce veya ingilizde diyor yönergede, turkce olması problem yaratmaz.

• merhaba @crazycells . sıram 31binlerde ve daha geçtiğimiz hafta formu doldurabildim. iki sorum olacak. 1. formu geç göndermemin olumsuz bir etkisi var mı? 2. daha önce arap ülkelerine giriş çıkış yapmam değerlendirme aşamasında sorun oluşturur mu?(pasaport bilgilerini forma girdim) şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

• @Muhtaradana Ankara konsolosluğuna türkçe ve ingilizce belgeleri kabul ediyor bu iki dil dışında olan belgelerin ingilizce tercümesini istiyor bildiğim kadarıyla

• @miralam
    Aynen, bizde daha sonra farkettik
    (İngilizce olmayan veya vize başvurusunun yapıldığı ülkenin resmi dilinde olmayan tüm belgelere onaylı tercümeler eşlik etmelidir. )
    Gelen email de bu şekilde yazıyor
    Cevap için teşekkür ederim

• @cnpist teşekkür ederim

• @nfs741 evrak talep email i gelen arkadaşın case numarası
    600 lerde

• @Muhtaradana DV 2020 talihlisi mi arkadaş ?

• hadi hayırlısı başliyor sezon Allah hayırlı ise nasip etsin

• Merhabalar ben ds260 formunda sosyal medya kısmında face ve Instagram hesaplarimin profil sayfa linklerini kopyalayıp yapıştırdım.bazi arkadaşlar kullanıcı isminizi ekleyin demiş.bunun için ds260 actirmam gerekir mi ?

• @jj2019, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

merhaba,
    bugün eşimin ds-260 formunda yanlış bir şey tespit ettik, biraz önce formu açtırma talebi yolladık KCC'ye. sorum şu:
    eşim eczacılık bölümünü bitirdi şu anda eczanede çalışıyor. Ds-260 formda, In which occupation do you intend to work in the US sorusuna "MEDICAL/HEALTH" olarak cevaplamıştık. formu doldururken yurtdışı diplomasının ABD'de geçerli olduğunu düşünüyorduk ve onun için böyle cevaplamıştık ama malesef geçmediğini öğrendik. hazır form 1-2 güne açılınca bu cevabı değiştirelim mi sizce @crazycells ? yada olduğu gibi kalsın sadece görüşmede sorarsa mı cevaplayalım? bu arada ds-260 formunu açtırma sebebimiz bu değildir başka bir sebepten dolayı açtırma talebi yolladık. teşekkürler.

Zaten başka bir düzeltme için açtırmışsınız. Açtırmışken düzeltebilirsiniz.

• @miralam aynen

• @ahmeter32, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@crazycells peki askerlik terhis tarihi sıkıntı çıkar mı acaba

sorun olmaz. DS-260 formunu birkac kez kontrol etmeden gonderim yapmamalisiniz.

• @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Merhaba, malum bugün ilk KCC den evrak talep email i bir arkadaşımıza geldi, Kendisi evraklarını hemen göndermek istiyor, ama bazı sorunlarımız var

• arşiv kayıtlı adli sicil belgesini edevletten İngilizce alabiliyoruz fakat
    • askerlik terhis belgesi ve nufus kayıt örneği edevletten sadece Türkçe alınabiliyor
    • Türkçe olarak biz alsak KCC ye göndersek sıkıntı olur mu?
      @crazycells

Mulakatla ilgili bilgiler icin suradaki ilk iletiyi okuyup, sorulari yine o konuda sormalisiniz:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri

• @jj2019, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

merhaba,

ben sorunun ne oldugunu anlayamadim. Eczaci olmaktan vaz mi gectiniz?

• @dtkan, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

merhaba @crazycells . sıram 31binlerde ve daha geçtiğimiz hafta formu doldurabildim. iki sorum olacak. 1. formu geç göndermemin olumsuz bir etkisi var mı? 2. daha önce arap ülkelerine giriş çıkış yapmam değerlendirme aşamasında sorun oluşturur mu?(pasaport bilgilerini forma girdim) şimdiden teşekkür ederim. iyi çalışmalar

1. Etkisi olup olmadigini zaman gosterecek :) fakat henuz cok gec sayilmaz, o nedenle olumsuz etkisi olacagini sanmiyorum.

2. olusturmaz. eger supheli nedenlerle ve cok sayida giris cikis yaptiysaniz ve soruldugunda nedenini aciklayamazsaniz belki o durumda incelenebilir. Ama bunun disinda cok onemseyeceklerini sanmam.

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    11k İleti
    791k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    915 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 6 Oy
    316 İleti
    20k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k