[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@nwtzki, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@crazycells Unganlarda muayne bittikten sonra ödeme yaptım ve bana bir makbuz verildi.Bildiğimiz sıradan bir makbuz (serbest meslek makbuzu)üstünde Amerikan göçmen vize sağlık muayene+3 aşılama yazıyor.2 aşı oldum ama makbuzda 3 aşı ücreti yazıyor onu merak ettim.
Ok, o durumda sorun degil, bir tanesi karma asidir...
-
@atilla, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Uscıs ödemesi yapamıyorum kartım banka kartı ve mastercard. Birde benden fatura adresi diyor burayada ABD adresimi giriyorum yinede kabul etmiyor. 15 gün önce mülakata girdim 10 gün önce vizemi aldım. Sorun nedir acaba @crazycells kartım visa mı olması lazım acaba
Su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle -
@doctor, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@crazycells merhaba:) Green card vizem cok sukur onaylandi. Pasaportumu yarin alacagim. Ertesi gunede Amerikaya ucak biletim var. Pasaportumu alinca USCIS fee'yi odeyecegim. Suanki sorum Amerika'da gumrukten gecerken onlara hangi dosyalari gostermem gerekiyor? Pasaport, saglik raporu ve USCIS fee yi gostermek yeterli mi? Cok tesekkurler.
Harika haber. Her sey yetisecek o halde...
Su basligi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/gocmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giris -
@hakanakin, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Selam arkadaşlar 26 temmuzda mülakatım varda mülakatta galiba gideceğimiz adresi istiyorlamış bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Posta adresi olmadan bir vize alamazsiniz. DV2019 sureci sona ermek uzere, eger bu sureci onemsiyorsaniz son gunlere birakmadan bu tur isleri halletmelisiniz.
Su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/717/green-card-ile-abd-ye-giriş-yapmadan-ev-kiralamak-adres-belirlemek -
@doctor size verilen sağlık raporunu scan edin ve bir kac kopyasını çıkartın. Gelecekte lazım olacak. Bu hengame içinde unutmayın. Tebrikler
-
Arkadaşlar selam
Tüm belgelerim tamam. 5 ağustosta mülakatım var. Sadece banka hesap dökümü kaldı. Gerekli parayı ayarladım. Su an hesap dökümü alsam mülakata 20 gün var bir problem olur mu ? @crazycells Hocam bununla ilgili bir bilginiz var mıdır ?
Teşekkürler.
-
@EGEMEN Bir sıkıntı olmaz. Sorarlarsa ailem destek oldu dersiniz.
-
Sn. @cancakicitr Henüz bu mail bana gelmedi. Yapmam gereken bişey varmı?
-
Selamlar,
Sağlık kontrolünde : "Your case number (should have been sent to you by the embassy)" diye bir ibare var. Bunun için Dvlottery sayfasının cıktısı yeterli midir?
-
@crazycells cok cok tesekkurler, pasaportum ile sari dosyayi aldim. En kisa zamandatecrublerimi yazacagim foruma. Yardimlariniz icin cok sagolun:)
-
@EGEMEN ben 14 gün önceden almıştım, bana sormadılar neden 14 gün önce aldın diye ve para kaynagınıda sormadılar nerden geldi bu para diye. Ama bu size sorulmayacagı anlamına gelmez. Bence 1 hafta daha bekleyin ne olur ne olmaz.
-
Arkadaşlar mrb,
2019 GC Talihlileri Durum Takibi tablosundaki bilgilere göre,kcc nin belgeleri istediği tarih ile mülakat tarihi arasında genellikle 3-3,5 aylık süre var.Fakat mülakat tarih bilgisi,mülakattan kaç gün önce geliyor,o konuda bilgi bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. -
@javelini mülakat tarihleri genellikle ay sonu açıklanır.Mesela temmuz ayının son haftasında mail atarak bildirilen mülakat tarihleri Eylül ayı için geçerli olcak.Burdan bir çıkarım yapabilirsiniz.
-
@se-du, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Sn. @cancakicitr Henüz bu mail bana gelmedi. Yapmam gereken bişey varmı?
Zaten ihtiyaciniz olan bilgiler forumda mevcut. Dolayisiyla yonlendirme emaili beklemenize gerek yok.
-
@se-du, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Selamlar,
Sağlık kontrolünde : "Your case number (should have been sent to you by the embassy)" diye bir ibare var. Bunun için Dvlottery sayfasının cıktısı yeterli midir?
yeterlidir.
-
@javelini, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar mrb,
2019 GC Talihlileri Durum Takibi tablosundaki bilgilere göre,kcc nin belgeleri istediği tarih ile mülakat tarihi arasında genellikle 3-3,5 aylık süre var.Fakat mülakat tarih bilgisi,mülakattan kaç gün önce geliyor,o konuda bilgi bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.5-8 hafta oncesinde diyebilirsiniz...
-
@nwtzki Cevap için teşekkür ederim.
-
tekrardan merhaba arkadaşlar 26 temmuzda mülakatım var ben ds 260 formuna adres yazmamıştım mülakatta onlar mı adresi soruyor bir kağıda mı yazıyoruz yoksa resmi evrak vs vermemiz gereken bir şey var mı ?
-
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık bir ay önce evrak maili almıştım ve evrakları birkaç gün içerisinde gönderdim. Ancak automatic reply dışında 1 aydır herhangi bir onay maili gelmedi ve bu durum beni endişelendirmeye başladı, yorumunuzu merak ediyorum.
-
@ewredlgr biraz önce kcc'yi aradım, durumu anlattım ve dedikleri şey evrak maili atttıysanız da bize de ulaşmamış ve bundan sonra yapacak da bir şey yokmuş. Yani benim kumarım bu kadar sanırım arkadaşlar :) Her şeyi de kuralına uygun yapmıştım oysaki. Tekrar arayıp konuşmak veya mail atmak da işe yaramayacak sanırım :) Her işte bir hayır var deyip yola devam etmekten başka çare yok sanırım..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum