-
@sofi aynen oyle sayin sofi :) Eger sansliysaniz gecirebiliyorsunuz, sanssizsaniz kapida kaliyor :) Gorebildigim kadariyla eger cok fazla bavulla yolculuk yapiyorsaniz sizi durdurma ihtimalleri de artiyor.
-
Anamın köy yoğurdunu götürmek istiyorum ben, maya olarak kullanmak için ekşimeden küflendirmeden... Tavsiyeleri alayım. :))
-
@iskenderp cok buyuk ihtimal yogurt icin bu kadar sansli olmazsiniz :)
-
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için :) Anneciğim teneke kutuda arkasında İngilizce açıklaması da bulunan bir tarhana markası bulmuş. Onu koyacağım valize. Umarım sorun çıkmaz :/
-
Merhaba, bu tarhana konusu geçmişte kalmış ancak sonradan gelecekler için gerekli olabilir diye tecrübemi yazayım bende. Biz Austin'e gelirken buzdolabı poşetinde tarhana getirdik. Üstünde bununla ilgili herhangi bir açıklama yoktu. Ancak iyi ki kabin bagajımıza koymamışız tarhanayı. Çünkü kontrol ederlerken sordular. Biz uçağın altına verdiğimiz bagajlarımızdan birine koymuştuk. Valizde hiç açılmamıştı bir sorun yaşamadık.
-
Konuyla iligili tecrübem yok fakat klavye hatasından kaynaklanan bir yazım yanlışı var sanırım. "Konuşmaması" değil de "konulmaması" olarak düzeltilirse daha uygun olur.
-
@heyee Bahsettiğiniz yazım yanlışı benim mesajımda ise göremedim nerede olduğunu.
-
@Goncagül-Zihni, içinde söyledi: Abd'ye DV ile ilk giris/valize konuşmaması gerekenler
@heyee Bahsettiğiniz yazım yanlışı benim mesajımda ise göremedim nerede olduğunu.
Sayın @heyee sizin mesajınızdan değil de konunun başlığından bahsediyor sanırım.
-
Konunun başlığını ilk okuduğumda ben de fark edemedim. Sosyal medyanın gündemine ara ara gelen bu elbise gri mi beyaz mı gibi bir şey herhalde : )
-
@Sefa ah evet bende farketmemişim. Teşekkürler :)
-
basligi duzelttim arkadaslar, uyari icin tesekkurler.
ama bu konudaki bilgiler sadece tek bir baslikta biriksin diye konuyu kilitliyorum:https://yesilkartforum.com/forum/topic/128/bavul-hazırlama-yeni-hayat-yeni-bir-başlangıç
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum