[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Sefa sizin mülakata çağrılmanız aynı yıl içinde olmamış aramızdaki fark nedir acaba ?
-
Güzel haber. Dv2020 için istatistikler açıklandı.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2019/visa-bulletin-for-august-2019.html -
@kushajj evet sürece hakim olan arkadaşlar bu bülteni bizim için yorumlayabilirse sevinirim @crazycells @knnrn @cancakicitr
-
@Muhtaradana 2019 2400 kişi 2020 de 2700 kişi Türkiyeden bence bütün numaraların current olmaması için hiçbir neden yok. Bide ilk numaralar için tam 1 ay kaldı. Ağustos 10 gibi Herşeyi daha rahat yorumlayabileceğiz.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@kushajj evet sürece hakim olan arkadaşlar bu bülteni bizim için yorumlayabilirse sevinirim @crazycells @knnrn @cancakicitr
ilk izlenimim sayilarin olumlu oldugu yonunde, toplamda 83.884 kisi secilmis, bunlarin 50.000'i vize alacak, yani yuksek dosya numaralari gercekten de o kadar yuksek degilmis. Neden bu kadar kisi elendi oncesinde ise henuz bilmiyoruz... Fakat yuksek numaraya sahip arkadaslar ilk firsatta formlari doldurup gondersinler, cok umutsuz olmasinlar ama henuz cok sevinip, hayatlarinda koklu bir degisiklik karari almasinlar. Gidisati ay ay takip etmeleri gerekecek...
Ama bu tavsiye herkes icin gecerli... Vizeli pasaportunuz size ulasana kadar hayatinizda koklu bir degisiklik yapmamalisiniz.
Sayilar DV2019 sayilarina yakin, hem toplamda hem de Turkiye'den secilen kisi sayisi. Fakat yeni evrak sistemine DV2019 sirasinda gectikleri icin ve daha da onemlisi DV2019'daki dosya numaralari bu kadar genis bir yelpazede bulunmadigindan birebir DV2019 bultenini takip etmek mumkun olmayacak.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@kushajj evet sürece hakim olan arkadaşlar bu bülteni bizim için yorumlayabilirse sevinirim @crazycells @knnrn @cancakicitr
@crazycells zaten yorumlamış. Ben de İran'dan 4100 ve Kuzey Kore'den 11 kişiye çıkmış olmasına dikkat çekmek istiyorum. ABD Türkiye'ye yaptırım uygularsa ne olur diye endişe edenler için bu sayılar önemli. Bu ülkelere uzun yıllardır yaptırım uygulanıyor.
-
@crazycells
Toplamda Türkiye den 2709 kişi talihli gözüküyor bunun içine aile dahil mi, yani ben eşim ve çocuğum 2709-3 olarak mı düşüneceğiz -
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@Sefa sizin mülakata çağrılmanız aynı yıl içinde olmamış aramızdaki fark nedir acaba ?
2019 süreci için aradaki farkın dosya numarası olduğu söylenebilir. Bizim dosya numaramız 10.000 değil de 1000 olsaydı, 2018'de gitme ihtimalimiz olabilirdi.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells
Toplamda Türkiye den 2709 kişi talihli gözüküyor bunun içine aile dahil mi, yani ben eşim ve çocuğum 2709-3 olarak mı düşüneceğizevet, aile uyeleri dahil.
-
@crazycells teşekkür ederim
-
@knnrn yani Abd Tr ye yaptırım uygulasa bile Gc vizesi alacak olanları etkilemez mi diyorsunuz?
-
@Erkangeziyor, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@knnrn yani Abd Tr ye yaptırım uygulasa bile Gc vizesi alacak olanları etkilemez mi diyorsunuz?
Evet, benim gorusum bu yonde. Gocmen olmayan vizelerin verilmesiyle ilgili islemlerde aksamalar olduysa da bugune kadar gocmen vize islemlerini etkileyen bir durum duymadik.
-
ds260 formunu doldurdum fakat eğitim bilgilerim formda gözükmüyor submit yapmadan önce gözden geçirdim fakat yine eğitim bilgilerime ulaşamadım düzeltmek için bile eğitim bilgilerimi kısmı görünmedi sadece daha önce çalıştığım yerlerin bilgileri çıkıyor ve bende o haliyle submit yaptım. yüksekokul mezunuyum diplamo bilgilerimi girdiğimden emiinim acaba kaydetmeyimi unuttum. bu vize almam için bir problem çıkarır mı bu konuda bilgisi olan arkadşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
-
@crazycells sıralamam 53 bin şansım nedir acaba?
-
Merhabalar. 2020 talihlisiyim ve formu daha doldurmadım. 2 merak ettiğim soru var. Bu konu başlığında baya bir sayfa gezdim fakat net bilgi bulamadım. O yüzden okumadan sormuyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum.
1- Şuan pasaportum yok adli bir sürecim işliyor. Yurt dışı çıkış yasağım var. Pasportun mülakatta zorunlu olduğunu biliyorum. Sorum şu: Ds260 formunu doldururken other travel seçeneğimi işaretleyip submit edebiliyor muyum ? Forum da kimi ediliyor kimi edilmiyor diye yazmış bu sayfa başlığında. Yani pasaport bilgisini girmeden yollayabiliyormuyum ?
2- Kcc den gelecek olan mailde istenen evraklarda pasaportu taratmadan veya önceki pasaportlarımı taratıp göndersem ve mülakatta güncel pasaportumu getirsem yeterli oluyor mu ? Kcc mutlaka pasaportu taratıp gönderme mi istiyor mu ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Merhabalar
Tüm aile bireylerinin ds260 formları ayrı ayrımı submit ediliyor yoksa tek submit ile tüm ailenin ki yapılmış oluyor mu
eğer herkes için ayrı ediliyor ise ;
ds260 formlarını submit ederken en sonda sorduğu Enter your Passport Number a kazanan kişinin pasaport numarası mı yazılmalı yoksa submit edilen form kimin ise onun pasaport numarasımı yazılmalı teşekkürler. -
@ohacifet, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhabalar
Tüm aile bireylerinin ds260 formları ayrı ayrımı submit ediliyor yoksa tek submit ile tüm ailenin ki yapılmış oluyor mu
eğer herkes için ayrı ediliyor ise ;
ds260 formlarını submit ederken en sonda sorduğu Enter your Passport Number a kazanan kişinin pasaport numarası mı yazılmalı yoksa submit edilen form kimin ise onun pasaport numarasımı yazılmalı teşekkürler.Merhaba,
Eklediğiniz tüm aile bireyleri için ayrı ayrı doldurmalisiniz , diğer seyahat evrağı değilde pasaport ile dolduruyormayı semisseniz submit ederken mutlaka hepsine ID Number girmelisiniz, evet her birey için doldurduğunuz formu ayrı ayrı submit edeceksiniz. -
teşekkür ederim
-
@elifersoy34 1. Other ile doldurabilirsiniz ancak pasaport çıkarttığınız zaman formu tekrar açtırmanız gerekecek.
2. EMİN DEĞİLİM ancak geçersiz pasaportları yollamanın bir anlamı olmayacaktır diye düşünüyorum. KCC sizden güncel pasaport bilgisini isteyecektir. Kaldı ki KCC size mail atana kadar "other" ifadesi "pasaport" olarak değiştirmiş olmanız gerekirki pasaport bilgisi sizden talep etsinler. Aksi halde "other" ne ise o şekilde gideceğinizi düşünür. -
@oktayusa forum doldurma kısmına tekrar girerek gönderdiğiniz formu görme şansınız var. ORadan tekrar kontrol edebilirsiniz. Doldurduğunuz ama göremediğiniz yerler için başka bir tarayıcıda açmanızı öneririm.
Ve evet şansınız var herkes gibi .) misal benden fazla olabilir
mi? zaman gösterecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum