[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@crazycells cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Dosya numaram 21000 lerde. Hangi bilgileri guncellemem lazim ds 260' da yonlendirirseniz cok sevinirim.
edit: Birde cekilisi evli iken olan soyadimla kazandim simdi ds 260 formunda kizlik soyadimi kullanacak olmam herhangi bir soruna acar mi?
-
@runo
Benim bir yöntemim var isterseniz sizde deneyebilirsiniz(Benim de sıfır İngilizcem olduğu için bu şekilde yaptım)- İlk önce mesleğimizin tam İngilizce karşılığını translate kullanarak buluyoruz (misal benim mesleğim backhoe loader operatör)
- Mesleğimizin İngilizce karşılığının yanına ( description)
yazıyoruz (Türkçe tanım demek) bu şekilde google da aratıyoruz - Çıkan sonuç sayfasında "kullanıcılar bunu sordu" kısmı var siz buradaki soru ve cevapların hangisini beğenirseniz direk ds 260 formuna yazın, cevapları ve soruları translate kullanarak Türkçeye çevirebilirsiniz, buradaki cevaplar İngilizce konuşan insanlar tarafından yazıldığı için size çok güzel ve hazır bir bilgi kaynağı olacaktır
Aynı şekilde eğitim kısmını da halledebilirsiniz, süreçte bol şans, kolay gelsin
-
@runo, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells şuan türkçe olarak hazırladım çevirecek arkadaşlarım var fakat elimde bir örnek olmadığı için tereddütte kaldım.
O halde direkt cevirip gonderebilirsiniz. Bir standarti olmadigindan verdiginiz cevap kabul edilecektir...
-
Arkadaşlar öğrenci olduğum için düşündüğüm tek şey masraflar.
Şimdi uçağa binene kadar olan ve beni orada 2 ay yaşatacak miktar ortalama ne kadardır ortalama bir bilginiz var mı?
Duruma göre 1 ay çalışıp 1 ay staj yapacağım, ya da 2ay çalışacağım. -
@mrwise, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Dosya numaram 21000 lerde. Hangi bilgileri guncellemem lazim ds 260' da yonlendirirseniz cok sevinirim.
edit: Birde cekilisi evli iken olan soyadimla kazandim simdi ds 260 formunda kizlik soyadimi kullanacak olmam herhangi bir soruna acar mi?
Tamamdir, o durumda KCC'ye direkt DS-260'yi unlock etmek istediginizi soyleyen bir email atin. DS-260 formunuz unlock olduktan sonra tum sorularin ustunden gecebilirsiniz. Ozellikle ilk kisimdaki nufus bilgileri degisecek, bir de esinize dair olanlar...
Sonradan bosanmis olmaniz tabii ki bir sorun yaratmaz, resmi olarak ayni kisisiniz :) Ve elinizde bunu gosteren resmi belgeler de mevcut.
-
@Mert-Güngör.
New york ve bekar birisi için tahmini masraflar
400 dolar muayene+aşılar
330 dolar mülakatta ki ödenecek ücret
220 dolar greencard ücreti (uscıs ücreti)
50 dolar hava civaya gitse
750 dolar new york tek yön uçak bileti
500 +500 dolar (bekarsan bir oda bulursun new yorkta sanırım)
200 dolar cep harçlığıToplam 2950 dolar (güncel kur) 16. 760 tl
Eksik yada yanlış olan bilgileri deneyimli form kullanıcıları düzeltecektir, saygılar
-
@Mert-Güngör, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar öğrenci olduğum için düşündüğüm tek şey masraflar.
Şimdi uçağa binene kadar olan ve beni orada 2 ay yaşatacak miktar ortalama ne kadardır ortalama bir bilginiz var mı?
Duruma göre 1 ay çalışıp 1 ay staj yapacağım, ya da 2ay çalışacağım.Su konuyu da gozden gecirebilirsiniz:
-
@Muhtaradana 1 ay çalışmam yeterli olur o zaman orada. Cornelle mail atayım hemen teşekkür ederim😀
-
@crazycells teşekkür ederim tekrar
-
@ikizbabasi sıralamam 50 binlerde
-
2020 talihlileri 2019da mülakata çağrılacak mı ? benim sıralamam 50 binlerde durumum nedir acaba
-
@oktayusa, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
2020 talihlileri 2019da mülakata çağrılacak mı ? benim sıralamam 50 binlerde durumum nedir acaba
Evet, 2020 talihlileri, 2019 yılı bitmeden mülakata çağrılacaktır. Dosya numaranız current olduğunda mülakat tarihi alabilirsiniz. Bu sene yüksek dosya numaraları var ve sürecin nasıl ilerleyeceğini ön görmekte zorlanıyoruz. Zira, bu sene birçok yenilik yapıldı. Bu yeniliklerin nasıl etki edebileceğini sadece görerek tecrübe edebileceğiz sanırım.
-
@Sefa teşekkürler
-
@Sefa sizin mülakata çağrılmanız aynı yıl içinde olmamış aramızdaki fark nedir acaba ?
-
Güzel haber. Dv2020 için istatistikler açıklandı.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2019/visa-bulletin-for-august-2019.html -
@kushajj evet sürece hakim olan arkadaşlar bu bülteni bizim için yorumlayabilirse sevinirim @crazycells @knnrn @cancakicitr
-
@Muhtaradana 2019 2400 kişi 2020 de 2700 kişi Türkiyeden bence bütün numaraların current olmaması için hiçbir neden yok. Bide ilk numaralar için tam 1 ay kaldı. Ağustos 10 gibi Herşeyi daha rahat yorumlayabileceğiz.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@kushajj evet sürece hakim olan arkadaşlar bu bülteni bizim için yorumlayabilirse sevinirim @crazycells @knnrn @cancakicitr
ilk izlenimim sayilarin olumlu oldugu yonunde, toplamda 83.884 kisi secilmis, bunlarin 50.000'i vize alacak, yani yuksek dosya numaralari gercekten de o kadar yuksek degilmis. Neden bu kadar kisi elendi oncesinde ise henuz bilmiyoruz... Fakat yuksek numaraya sahip arkadaslar ilk firsatta formlari doldurup gondersinler, cok umutsuz olmasinlar ama henuz cok sevinip, hayatlarinda koklu bir degisiklik karari almasinlar. Gidisati ay ay takip etmeleri gerekecek...
Ama bu tavsiye herkes icin gecerli... Vizeli pasaportunuz size ulasana kadar hayatinizda koklu bir degisiklik yapmamalisiniz.
Sayilar DV2019 sayilarina yakin, hem toplamda hem de Turkiye'den secilen kisi sayisi. Fakat yeni evrak sistemine DV2019 sirasinda gectikleri icin ve daha da onemlisi DV2019'daki dosya numaralari bu kadar genis bir yelpazede bulunmadigindan birebir DV2019 bultenini takip etmek mumkun olmayacak.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells zaten yorumlamış. Ben de İran'dan 4100 ve Kuzey Kore'den 11 kişiye çıkmış olmasına dikkat çekmek istiyorum. ABD Türkiye'ye yaptırım uygularsa ne olur diye endişe edenler için bu sayılar önemli. Bu ülkelere uzun yıllardır yaptırım uygulanıyor.
-
@crazycells
Toplamda Türkiye den 2709 kişi talihli gözüküyor bunun içine aile dahil mi, yani ben eşim ve çocuğum 2709-3 olarak mı düşüneceğiz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum