Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • @mindi, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri

    @serfi https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi

    Sanırım başlık bu. Ama başvurmak için verilecek ücretler neredeyse uçak biletine denk =(

    Evet, maalesef bu tur islemlerin hepsi basvuru ucreti icin nerdeyse en az 500-600 dolar gerektiriyor...


  • @serfi Sağlık olsun ne diyelim gidememenizi üzüldüm... Bundan sonra ki hayatınızda başarılar diliyorum size umarım buradaki hayallerinize en kısa sürede ulaşırsınız.


  • @coder cok teşekkürler ederim detaylı açıklamanız için umarım bunların hiç biri olmaz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik


  • @crazycells peki biz orda olmak zorunda mıyız bu işlem için avukata vekalet versek olur mu


  • @arnblt Bide o var tabi :)


  • @serfi maddi neden dediğinize göre kesin gitmelisiniz bence, siz tam tersi yapıyorsunuz, orda askari ücretle tr de sıkıntınız halledersiniz. Çok üzüldüm eminmisin böyle bir fırsatı kaçırmak biraz ağır olmazmi.


  • @Sefa ne güzel söylediniz, inşaallah tüm bekleyen arkadaşlar bir çırpıda vizelerini alırlar


  • @serfi
    Bende @cancakicitr beye katılıyorum vizemizi alıp bir süre beklemeniz daha iyi olacaktır düşüncesindeyim, nacizane fikrim


  • merhabalar, bu postu sponsorlukla ilgili başlığa yazmam gerektiğini biliyorum fakat belki fikri olan daha fazla insana ulaşabilirim diye buraya yazıyorum, rahatsızlık için kusura bakmayın lütfen.

    green card sürecine bir sponsorun desteğiyle başladım ve sponsorum i-134 formunu doldurdu. kendisi bir restoran sahibi, o yüzden elçiliğin bildirdiği yasaya göre, iş derecelendirme kuruluşundan bir belge alması gerekiyormuş. kendisine sordum ve herhangi bir fikrinin olmadığını söyledi. fakat mülakata kadar kendisinden bir evrak daha talep etmem gerekiyor. sizce restoranın lisansı, elçiliğin istediği evrağı karşılar mı? o lisans zaten iş derecelendirme kuruluşundan veriliyor diye tahmin ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.


  • Gunaydin . Bu sabah 8:00de mulakata girdik . 7:45 iceri almaya basladilar , 8:00 de giris resepsiyondan numaramizi aldik. 30 dakika sonra evraklari teslim etmek icin cagirdilar. Esim asil talihli oldugu icin oglum ve ben oturduk , evrak teslim islerini isim halletti. Bu islem 15 dakika kadar surdu. Sonra kasaya odeme yapmak icin numaramizin yanmasini bir 15 dakika daha bekledik. 3 kisi icin 990USD nakit odeme yaptik. Sonra son mulakat icin tekrar beklemeye basladik. 15 dakika sonra sin mulakat icin cagirdilar . Esim yemin etti , hepimiz parmak izi verdik, esime ne doktoru oldugunu sordular , universitedeki bolumunu belirtti. Amerikada daha once bulunup bulunmadigini sordular , 2 sene yasadigini, gittigi universiteyi belirtti. Hersey yolunda gozukuyor , 3 ila 5 gun icinde pasaportlariniz ulasir, tesekkur ederiz dediler . İyi gunler dileserek ayrildik . İlk evrak grubunda verdiginiz , diploma asli, banka dokumanlari ve evlenme cuzdani orjinalini son gorustugumuz bey iade etti . 8:00 de girdigimiz binadan 9:20 de ciktik. Esim giderken cuzdanini gozlugunu bes bur torbaya koymustu , onu almadilar ve emanete biraktik. O kisimda cok gulduk cunku telefonlarida almama kararimiz vardi ama esim el aliskanligindan onu da cantaya atmis 😂 , emanete zaten birakma mecburiyeti vardi yani . Cikarken emanetten cantasini aldik , 5 TL odeme yaptik . Simdi pasaport bekleyecegiz. Yolumuz uzun ama keyifli gidiyor hersey . Umarim herkesinki kolay ve sorunsuz halolur . Bir tek , pasaport gelis durumunu nereden takip ediyoruz , onu hatirlamiyorum. Arada bakip kontrol edeyim diye . Sorularima sabirla cevap veren ya da okuyan herkese tesekkurler :)


  • @cnpist takip etmene gerek yok çünkü sana sürekli durumla ilgili SMS gelecek. Kargoya verildi diye.


  • @cnpist Hayırlı olsun yeni hayatınızda şimdiden bol şans:)


  • @cnpist gözünüz aydın, yolunuz açık olsun :)


  • Sayın @cnpist yeni hayatınızda mutluluklar dilerim, herşey gönlünüzce olsun...


  • Hayırli olsun


  • @cnpist
    Tebrik ediyorum derim, hayırlı olsun


  • @cnpist sevincinize ortak olmak çok hoş. her şey gönlünüzce olsun. bol şanslar : )


  • Mülakatımız cuma günü 07:45 olarak belirlenmiş, çarşamba günü muayene randevusu almanın riski nedir? Çarşamba sabah Ankara'ya gelip muayene işlemlerini tamamlamayı, perşembe sonuçları almayı ve cuma da mülakata girmeyi planlıyoruz. Bir sorun çıkması durumunda mülakat sonucu bundan etkilenir mi? Yoksa mülakat ertesinde de eksikleri tamamlayabilir miyiz?


  • Sn @denizaydinli sağlık muayenenizde sorun çıkmazsa raporunuz Perşembe günü öğleden sonra çıkar. Mülakat sonunda da eksik sağlık belgesini tamamlayabilirsiniz ama bunu pek ihtimal dahilinde tutmayın. Normal şartlarda planınız işler.

  • ⭐⭐⭐

    07:45 teki konsolosluk randevusu için en geç kaçta orada olmak gerekir?


Benzer Başlıklar

  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    930 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    16k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
  • ABD Yolunda Evlilik

    Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    200k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

66

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum