Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @meltemerva tekrar ais kaydı açıp elçilik benden eksik evrak talep etti diye kayıt olmanız gerekir benim bildiğim her evrak göndermede yeni kayıt gerekiyor ben öyle yaptım

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muratv FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    08.04.2019 tarihinde benden istenilen ilave ek bilgilerin soruldugu dosya gonderildi. Sonrasinda da ben ara ara dosyamin ne durumda oldugunu sordugum mailler attim onlarda bana hala dosyaniz incelemede diye geri bildirim yaptilar ama case last update guncellenmedi

    Tamamdir, o durumda telaslanacak bir durum yok, sadece beklemeniz gerekiyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @meltemerva FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    @crazycells dun katildigimiz mulakatta belgeler tam olmasina ragmen suresi gecmis amerika vizesinin oldugu eski pasapotumu istediler. AP ile ilgili mesajlari okudum ama tam emin olamadim. Elcilikten verilen eksik evrak gosteren kagit ile birlikte eski pasaportu PTT den gondermemi istediler. mulakat icin AIS kaydi acmistik. tekrar ais kaydi mi acilacak ? Sart midir? Yoksa herhangi bir ptt den amerika konsoloslugu / ankara diye gonderebilirmiyim?

    Su konunun ilk iletisinde "Eksik Evrak Yollama" diye baslayan kismi inceleyebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri


  • Herkese merhaba gecen hafta konsolosluktan aranmamız üzerine 2 kere mail attık ve bu sabah saat 8:10da cevap geldi sadece “işleminiz devam ediyor teşekkürler” yazıyordu 🙂 neden arandık, ne sorulacaktı yada ne istenecekti muamma oldu daha nekadar bekleyeceğiz yada teyit veya evrak istenecekse acaba ne zaman isticekler sorularıyla geçiyor günlerimiz..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bsk bu forumda cevabı bilinmeyen tek soru ne kadar süre beklicez. Çünkü 10 gün bekleyen de var. 4 ay bekleyen de ki 3 defa AP girmiş birisi de var ki şu anda amerikada kendisi @roccorocco ayrıca @yılmaz var ondan tek bir şey söyler herkes BEKLEYİN de BEKLEYİN


  • @ayvalik10 insanın canını sıkan bu kadar uzun beklemeyi gerektirecek hatta bence ap ye kalmamızı gerektirecek hiç bir sebep olmaması. Geçen hafta aradıkları için çok ümitlenmiştik 😞


  • @ayvalik10 haklısınız sayın @ayvalik10 beklemek yoruyor kişileri ben 14 güne yakın bekledim ve sonuç iyi oldu şuan vizemiz elimizde Eylül başında kısmetse gidiyoruz biletler alındı köpeklerimizin rezervasyonu yapıldı bekleyen bütün arkadaşlar başta @bsk olmak üzere umarım herkes vizesini alır sabır arkadaşlarım mutlu günler yakında ☺☺


  • Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.

    Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.

    As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.

    Note: If the status of the principal applicant is “pending”, derivatives must need to wait for the principal applicant.

    Bugun bu mesaji gordum sitede caec i kontrol ettigimde ise case ready yaziyor. Simdi process mi ready mi ?


  • @dnzyldrm bu msj bizde en başından beri yazıyordu, ben geç fark etmiştim sayfanın altında kaldığı için, acaba sizde yeni fark etmiş olabilirmisiniz? Ceactaki durumunuz hep ready di galiba eğer ap den readye döndüyse yakında mail alabilirsiniz bazen mail daha sonra geliyor, ama yolunuz yine tek şey olan beklemeye çıkıyor malesef


  • Tamam dir tesekkur ederim


  • Var mi bi gelisme veya ekstra bi durumu olan.


  • @dnzyldrm hala aynı durumdayız biz ekstra hiçbişey olmadı, sizde durumlar nedir evrak vs isteme gibi gelişme oldumu?


  • 3 ay oldu hala sonuç yok 😔 ap ye kalıp red alan oldu mu aranızda? Yada duydunuz mu? Sonuç olumsuz oluncada haber veriyolar mı?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muratv forumda ret yiyen olmadı varsa da yazan olmadığı için bilmiyoruz


  • @muratv greencard ile ilgili idari işleme kalıpta red alan olmadı forumda ancak sürenin yetişmeme ihtimali var malesef, fakat sizin vize türünüz farklı, anladığım kadarıyla red alınması durumundada mail atıyorlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muratv, içinde söyledi: FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )

    3 ay oldu hala sonuç yok 😔 ap ye kalıp red alan oldu mu aranızda? Yada duydunuz mu? Sonuç olumsuz oluncada haber veriyolar mı?

    sonucun olumsuz olmasi ABD'nin kara listesinde oldugunuz anlamina gelir.


  • @bsk bende de yok oyle arada sayfayi aciyorum processing pending yaziyor geri kapatiyorum :))


  • @crazycells kara liste mi kulaga hic hos gelmiyor


  • Arkadaşlar merhaba.
    3 temmuz günü Tiflis'te mülakat sonucu her şeyin iyi gittiği, olumla sonuçlandığı, 5 temmuz konsolosluğa gelip pasaportu götürmem gerektiği söylendi.
    5 Temmuz pasaportu götürmeye gelince vizemin şu an için hazır olmadığı bildirildi ve soruların olduğu bir kağıt verildi ve o sorulara cevabın .docx formatında maile göndermem istendi. Bu Ankara'daki DS5535 formu gibi, aynı sorular.
    5 temmuzu 6 temmuza bağlayan gece sorulara cevabı gönderdim.
    Dün, pazartesi - 8 temmuz muhtemelen gönderdiklerimi aldılar diye ceac'da ready'den AP'a geçtim ve case updated oldu.
    Bu gün 9 temmuz tekrar update oldu ama statusda bir değişiklik yok (Bu gün update akşam saatlerinde oldu, yani Amerikada iş saatlerinin olduğu bir zamanda, muhtemelen dosya oraya ulaşmış).
    Her hangi bir sabıka kaydım yok, sadece restoran ve turizm şirketinde çalıştım, çoçuk, evlilik hiç bir zaman olmadı, 2-3 kere komşu ülkelerde oldum, Amerikada hiç olmadım, hiç vizesine başvurmadım, şu anki pasaportumdan başka eski pasaportum yok. Niye böyle olduğunu bilemiyorum. Galiba uzun bekleyiş olacak.


  • @anaraliyev qardas salam.QArdas narahat olma sen tez bir zamanda update olacag vizani verecekler.daxili yoxlamadir sende


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

35
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum