Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @dnzyldrm FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    @crazycells kendileri soyledi uscis den gelen evraklar case denied olmustu onun neden olduguyla ilgili ayrica bende acikladim tr den evraklar gec geldi ondan oturu oldu diye zaten gerecekcede de evraklarin gec gecintiginden oturu denied olmustur yaziyor. onlarin kopyalarini alabilir miyiz diye sordu verdim sonrasinda okul 3 agustos da bitmis sen 28 eylulde cikmissin neden dedi bende biletimin birinin 1 yili asip zaman asiminq ugradigi aldigim diger biletin london uzerinden olmasi ve transit vize yi alacak suremin olmayisindan oturu onunda yanmasi dedim bunlarin hepsini bilgisayara not etti idari isleme kalacaksiniz durumunuz incelenecek dedi sonrasinda biz size geri donus yapacagiz dedi

    Bol sanslar, bilgilendirme icin tesekkurler.


  • arkadaşlar merhaba ben şuan çok zor bir durumdayım ve sizden fikir istiyorum. ben 3 mayıs 2019 da ankarada j1 work and travel için vize mülakatına girdim mülakatım olumlu geçti ancak sayın görevli bana yeşil kağıt verdi bu ne anlama geliyor dediğimde yakında mail atıcam dedi. peki dedim bende ancak üzerinden yaklaşık 50 gün olmasına rağmen bir çok yeşil kağıt alan kişilere göre bana form doldurma yada soruların yer aldığı herhangi bir mail gelmedi. 50 gündür konsolosluktan haber beklıyorum işim sorun oldu uçak biletimi dondurdum çok zor durumdayım mail attım konsolosluga geri dönen olmadı. ben napmalıyım bu durumda. daha önce mail gelmeyen oldumu yeşil vize kağıdı alıp soruşturmaya kalan. yada direk mail gelmeden onaylanan ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmetbzr FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    arkadaşlar merhaba ben şuan çok zor bir durumdayım ve sizden fikir istiyorum. ben 3 mayıs 2019 da ankarada j1 work and travel için vize mülakatına girdim mülakatım olumlu geçti ancak sayın görevli bana yeşil kağıt verdi bu ne anlama geliyor dediğimde yakında mail atıcam dedi. peki dedim bende ancak üzerinden yaklaşık 50 gün olmasına rağmen bir çok yeşil kağıt alan kişilere göre bana form doldurma yada soruların yer aldığı herhangi bir mail gelmedi. 50 gündür konsolosluktan haber beklıyorum işim sorun oldu uçak biletimi dondurdum çok zor durumdayım mail attım konsolosluga geri dönen olmadı. ben napmalıyım bu durumda. daha önce mail gelmeyen oldumu yeşil vize kağıdı alıp soruşturmaya kalan. yada direk mail gelmeden onaylanan ?

    zaten onaylandiktan hemen sonra email geliyor. Dolayisiyla telas etmenize gerek yok.

    Pek cok idari islem ilk 60 gunde sonuclaniyor ama daha uzun da surebilir. Sizi korkutmak istemem ama aylarca idari islem sonucunu bekleyen arkadaslar var, ilk iletiyi okumalisiniz. Maalesef bu surece sizin etki etmeniz cok mumkun degil, eger konsolosun sizden istedigi her seyi yaptiysaniz yapmaniz gereken tek sey beklemek. Dilerseniz email gonderebilirsiniz ama email gondermek surecinizi hizlandirmayacak, bilginize.

    Daha once ABD vizesi aldiniz mi? DS-2019'daki program hangi gun basliyor?


  • @crazycells ilk deneyimim bu. ben sonucun gelmesini beklemekten bahsetmedim aslında. vize görüşmesinden çıkar çıkmaz herkese gelen form doldurma bilgilerini girdikleri birkaç sorunun sorulduğu mail bile gelmedi bana 50 gündür. ben bundan bahsediyorum. ben sadece vize mülakatına girdim bana yeşil kağıt verdı mail atıcam dedı 50 gün oldu atmadı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmetbzr FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    @crazycells ilk deneyimim bu. ben sonucun gelmesini beklemekten bahsetmedim aslında. vize görüşmesinden çıkar çıkmaz herkese gelen form doldurma bilgilerini girdikleri birkaç sorunun sorulduğu mail bile gelmedi bana 50 gündür. ben bundan bahsediyorum. ben sadece vize mülakatına girdim bana yeşil kağıt verdı mail atıcam dedı 50 gün oldu atmadı

    DS-5535 formunu herkes doldurmak zorunda degil. Gerek duymamis olabilirler.

    "Email atmak" form icin email atmak anlamina gelmiyor, surec tamamlandigi zaman gelecek email de olabilir. Eger su ana kadar konsoloslukla iletisime gecmediyseniz kendilerine yazabilirsiniz, bir belge ya da formun gerekip gerekmedigini sorabilirsiniz.


  • @crazycells peki sizin tanıklık ettiğiniz daha önce bu durumu yaşayan oldumu ? formu doldurmayan ve onay mesajı gelen biri

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ahmetbzr FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    @crazycells peki sizin tanıklık ettiğiniz daha önce bu durumu yaşayan oldumu ? formu doldurmayan ve onay mesajı gelen biri

    evet 🙂 pek cok kisi oldu. Idari isleme kalan herkes bu nedenden dolayi kalmiyor. Fakat sizin durumunuzdan emin olmak adina ve 50 gun gectigi icin konsolosluga email gondermek faydali olabilir. Suradan kontrol ettiniz mi durumu?


  • @crazycells hergün 6347563456 kere kontrol ediyorum :)ben maili 1 hafta önce yaptımonada cevap vermediler. tek yapacağım beklemek anlaşılan.


  • Ben ap ye kalmıştım caec i kontol ettiğimde hergün case update tarihi değişiyor ayrıca yukarda da halen ready yazıyor. Status check e baktığımda ise hiçbir değişim yok. En son 18 inde update olmuş sizce bu ne anlama geliyor?


  • @dnzyldrm bizimde öyle oluyordu, 2 haftadır ceacta hiç değişme olmamıştı en son bayramın 1. Günü değişmişti şimdi baktım bugünde değişmiş bir anlam yükleyemiyorum malesef artık ama biz iyi düşünelim inceleniyor ilerliyor diyelim 🤷🏻♀😅


  • @bsk bende öyle yapıyorum pozitif düşün pozitif olsun :))


  • Merhabalar, geçen perşembe bizi konsolosluktan aramışlar, sabah 9.30 da geri dönüş yaptık ancak kimin görüştüğünü ve neden aradıklarını bilmediklerini tekrar aranacağımızı söylediler biz yinede mail attık, cuma günü tekrar aradık bu seferde mail atın diyip kapadılar, tekrar mail attık ancak ne cevap geldi nede tekrar arandık.. böyle bi durum yaşayan varmı acaba. Eksik evrak vs istenecek olsa maille istemezlermiydi?


  • @bsk umarım iyi haberler vermek için aramışlar dır iyi düşünelim iyi olsun

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bsk FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    Merhabalar, geçen perşembe bizi konsolosluktan aramışlar, sabah 9.30 da geri dönüş yaptık ancak kimin görüştüğünü ve neden aradıklarını bilmediklerini tekrar aranacağımızı söylediler biz yinede mail attık, cuma günü tekrar aradık bu seferde mail atın diyip kapadılar, tekrar mail attık ancak ne cevap geldi nede tekrar arandık.. böyle bi durum yaşayan varmı acaba. Eksik evrak vs istenecek olsa maille istemezlermiydi?

    Telefonla sizin ulasmaniz zor, o nedenle email atip geri donus yapmalarini bekleyin isterseniz. Onemli bir soru ya da dogrulama icin aramis olabilirler.


  • @crazycells teşekkürler, 2 kere mail attık ve hala bekliyoruz, 9 doğurdum dediklerinden bir durumdayız 😅


  • @yılmaz inşallah bizde öyle düşündük aslında ama bu kadar zamana mail yada geri arama olmayınca pasaportları istemiceklerdir heralde dedik öyle olsa yada eksik evrak vs isteseler heralde maille isterlerdi. Offf valla deliriciiiim😅


  • Merhabalar ben bişi sormak istiyorum. Anladığım kadarı ile case last update sürekli güncelleniyor. Ben 05.04.2019 tarihinde görüşmeye gitmiştim. Dosyama baktığımda case last update yine 05.04.2019 görünüyor. Bu normal mi? Ben f1(öğrenci) vizesi için başvurmuştum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muratv FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:

    Merhabalar ben bişi sormak istiyorum. Anladığım kadarı ile case last update sürekli güncelleniyor. Ben 05.04.2019 tarihinde görüşmeye gitmiştim. Dosyama baktığımda case last update yine 05.04.2019 görünüyor. Bu normal mi? Ben f1(öğrenci) vizesi için başvurmuştum.

    Normaldir...
    o zamandan bu zamana kadar herhangi bir bildirim ya da email aldiniz mi?


  • 08.04.2019 tarihinde benden istenilen ilave ek bilgilerin soruldugu dosya gonderildi. Sonrasinda da ben ara ara dosyamin ne durumda oldugunu sordugum mailler attim onlarda bana hala dosyaniz incelemede diye geri bildirim yaptilar ama case last update guncellenmedi


  • @crazycells dun katildigimiz mulakatta belgeler tam olmasina ragmen suresi gecmis amerika vizesinin oldugu eski pasapotumu istediler. AP ile ilgili mesajlari okudum ama tam emin olamadim. Elcilikten verilen eksik evrak gosteren kagit ile birlikte eski pasaportu PTT den gondermemi istediler. mulakat icin AIS kaydi acmistik. tekrar ais kaydi mi acilacak ? Sart midir? Yoksa herhangi bir ptt den amerika konsoloslugu / ankara diye gonderebilirmiyim?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

58
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum