[Arşiv] FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
@dnzyldrm bizimde öyle oluyordu, 2 haftadır ceacta hiç değişme olmamıştı en son bayramın 1. Günü değişmişti şimdi baktım bugünde değişmiş bir anlam yükleyemiyorum malesef artık ama biz iyi düşünelim inceleniyor ilerliyor diyelim 🤷🏻♀️😅
-
@bsk bende öyle yapıyorum pozitif düşün pozitif olsun :))
-
Merhabalar, geçen perşembe bizi konsolosluktan aramışlar, sabah 9.30 da geri dönüş yaptık ancak kimin görüştüğünü ve neden aradıklarını bilmediklerini tekrar aranacağımızı söylediler biz yinede mail attık, cuma günü tekrar aradık bu seferde mail atın diyip kapadılar, tekrar mail attık ancak ne cevap geldi nede tekrar arandık.. böyle bi durum yaşayan varmı acaba. Eksik evrak vs istenecek olsa maille istemezlermiydi?
-
@bsk umarım iyi haberler vermek için aramışlar dır iyi düşünelim iyi olsun
-
@bsk FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Merhabalar, geçen perşembe bizi konsolosluktan aramışlar, sabah 9.30 da geri dönüş yaptık ancak kimin görüştüğünü ve neden aradıklarını bilmediklerini tekrar aranacağımızı söylediler biz yinede mail attık, cuma günü tekrar aradık bu seferde mail atın diyip kapadılar, tekrar mail attık ancak ne cevap geldi nede tekrar arandık.. böyle bi durum yaşayan varmı acaba. Eksik evrak vs istenecek olsa maille istemezlermiydi?
Telefonla sizin ulasmaniz zor, o nedenle email atip geri donus yapmalarini bekleyin isterseniz. Onemli bir soru ya da dogrulama icin aramis olabilirler.
-
@crazycells teşekkürler, 2 kere mail attık ve hala bekliyoruz, 9 doğurdum dediklerinden bir durumdayız 😅
-
@yılmaz inşallah bizde öyle düşündük aslında ama bu kadar zamana mail yada geri arama olmayınca pasaportları istemiceklerdir heralde dedik öyle olsa yada eksik evrak vs isteseler heralde maille isterlerdi. Offf valla deliriciiiim😅
-
Merhabalar ben bişi sormak istiyorum. Anladığım kadarı ile case last update sürekli güncelleniyor. Ben 05.04.2019 tarihinde görüşmeye gitmiştim. Dosyama baktığımda case last update yine 05.04.2019 görünüyor. Bu normal mi? Ben f1(öğrenci) vizesi için başvurmuştum.
-
@muratv FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Merhabalar ben bişi sormak istiyorum. Anladığım kadarı ile case last update sürekli güncelleniyor. Ben 05.04.2019 tarihinde görüşmeye gitmiştim. Dosyama baktığımda case last update yine 05.04.2019 görünüyor. Bu normal mi? Ben f1(öğrenci) vizesi için başvurmuştum.
Normaldir...
o zamandan bu zamana kadar herhangi bir bildirim ya da email aldiniz mi? -
08.04.2019 tarihinde benden istenilen ilave ek bilgilerin soruldugu dosya gonderildi. Sonrasinda da ben ara ara dosyamin ne durumda oldugunu sordugum mailler attim onlarda bana hala dosyaniz incelemede diye geri bildirim yaptilar ama case last update guncellenmedi
-
@crazycells dun katildigimiz mulakatta belgeler tam olmasina ragmen suresi gecmis amerika vizesinin oldugu eski pasapotumu istediler. AP ile ilgili mesajlari okudum ama tam emin olamadim. Elcilikten verilen eksik evrak gosteren kagit ile birlikte eski pasaportu PTT den gondermemi istediler. mulakat icin AIS kaydi acmistik. tekrar ais kaydi mi acilacak ? Sart midir? Yoksa herhangi bir ptt den amerika konsoloslugu / ankara diye gonderebilirmiyim?
-
@meltemerva tekrar ais kaydı açıp elçilik benden eksik evrak talep etti diye kayıt olmanız gerekir benim bildiğim her evrak göndermede yeni kayıt gerekiyor ben öyle yaptım
-
@muratv FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
08.04.2019 tarihinde benden istenilen ilave ek bilgilerin soruldugu dosya gonderildi. Sonrasinda da ben ara ara dosyamin ne durumda oldugunu sordugum mailler attim onlarda bana hala dosyaniz incelemede diye geri bildirim yaptilar ama case last update guncellenmedi
Tamamdir, o durumda telaslanacak bir durum yok, sadece beklemeniz gerekiyor.
-
@meltemerva FY2019 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
@crazycells dun katildigimiz mulakatta belgeler tam olmasina ragmen suresi gecmis amerika vizesinin oldugu eski pasapotumu istediler. AP ile ilgili mesajlari okudum ama tam emin olamadim. Elcilikten verilen eksik evrak gosteren kagit ile birlikte eski pasaportu PTT den gondermemi istediler. mulakat icin AIS kaydi acmistik. tekrar ais kaydi mi acilacak ? Sart midir? Yoksa herhangi bir ptt den amerika konsoloslugu / ankara diye gonderebilirmiyim?
Su konunun ilk iletisinde "Eksik Evrak Yollama" diye baslayan kismi inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri -
Herkese merhaba gecen hafta konsolosluktan aranmamız üzerine 2 kere mail attık ve bu sabah saat 8:10da cevap geldi sadece “işleminiz devam ediyor teşekkürler” yazıyordu :) neden arandık, ne sorulacaktı yada ne istenecekti muamma oldu daha nekadar bekleyeceğiz yada teyit veya evrak istenecekse acaba ne zaman isticekler sorularıyla geçiyor günlerimiz..
-
@bsk bu forumda cevabı bilinmeyen tek soru ne kadar süre beklicez. Çünkü 10 gün bekleyen de var. 4 ay bekleyen de ki 3 defa AP girmiş birisi de var ki şu anda amerikada kendisi @roccorocco ayrıca @yılmaz var ondan tek bir şey söyler herkes BEKLEYİN de BEKLEYİN
-
@ayvalik10 insanın canını sıkan bu kadar uzun beklemeyi gerektirecek hatta bence ap ye kalmamızı gerektirecek hiç bir sebep olmaması. Geçen hafta aradıkları için çok ümitlenmiştik :(
-
@ayvalik10 haklısınız sayın @ayvalik10 beklemek yoruyor kişileri ben 14 güne yakın bekledim ve sonuç iyi oldu şuan vizemiz elimizde Eylül başında kısmetse gidiyoruz biletler alındı köpeklerimizin rezervasyonu yapıldı bekleyen bütün arkadaşlar başta @bsk olmak üzere umarım herkes vizesini alır sabır arkadaşlarım mutlu günler yakında ☺️☺️
-
Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.
Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.
Note: If the status of the principal applicant is “pending”, derivatives must need to wait for the principal applicant.
Bugun bu mesaji gordum sitede caec i kontrol ettigimde ise case ready yaziyor. Simdi process mi ready mi ?
-
@dnzyldrm bu msj bizde en başından beri yazıyordu, ben geç fark etmiştim sayfanın altında kaldığı için, acaba sizde yeni fark etmiş olabilirmisiniz? Ceactaki durumunuz hep ready di galiba eğer ap den readye döndüyse yakında mail alabilirsiniz bazen mail daha sonra geliyor, ama yolunuz yine tek şey olan beklemeye çıkıyor malesef
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum