Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri

• Merhaba arkadaşlar...Bazı bilgileri randevudan önce değiştirmek istiyorum america daki adres gibi medeni durum gibi bunu ne zaman yapmam gerekir

• @maranty DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

Merhaba arkadaşlar...Bazı bilgileri randevudan önce değiştirmek istiyorum america daki adres gibi medeni durum gibi bunu ne zaman yapmam gerekir

mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra konsoloslukla iletisime gecerek degisiklik yapabilirsiniz.

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir siteyi takip ediyorum, en başta @crazycells olmak üzere katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz yardımcı oluyor.
    Ben de 17xxx cs talihliyim, randevu zamanının bu kadar uzun süreceğini en başta kestiremediğim için aylardır yeni bir iş uğraş arayışına da girmedim. Hayırlısıyla Mayıs ayında giriyoruz artık ama benim fikrinizi almak istediğim birkaç husus var:
    1- 1 hafta sonra 1 aylığına turist vizemle amerika’ya gidiyorum, ds260 taki abd ye son 5 girişe eklemek gerekiyor normalde ama randevu zamanı da geldiği için unlock yapıp, daha geç bir tarih riskine girmek istemiyorum. randevu geldikten sonra konsoloslukla irtibata geçip iletsem olur mu?
    2- Pasaportumun geçerlilik tarihinde ay kısmını aralık yerine kasım seçmişim, unlock yapacak kadar önemli bir hata mı sizce?

• @synergyist merhaba ,
    her iki soru içinde Mülakat randevu tarihi geldikten sonra açtırma talebi ile açtırıp düzelmeniz daha iyi olacaktır.
    Ayrıca konsoloslukta da düzeltme yapabilirsiniz.

• @synergyist DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir siteyi takip ediyorum, en başta @crazycells olmak üzere katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz yardımcı oluyor.
    Ben de 17xxx cs talihliyim, randevu zamanının bu kadar uzun süreceğini en başta kestiremediğim için aylardır yeni bir iş uğraş arayışına da girmedim. Hayırlısıyla Mayıs ayında giriyoruz artık ama benim fikrinizi almak istediğim birkaç husus var:
    1- 1 hafta sonra 1 aylığına turist vizemle amerika’ya gidiyorum, ds260 taki abd ye son 5 girişe eklemek gerekiyor normalde ama randevu zamanı da geldiği için unlock yapıp, daha geç bir tarih riskine girmek istemiyorum. randevu geldikten sonra konsoloslukla irtibata geçip iletsem olur mu?
    2- Pasaportumun geçerlilik tarihinde ay kısmını aralık yerine kasım seçmişim, unlock yapacak kadar önemli bir hata mı sizce?

konsolosluk bu tur ayrintilari onemsemiyor aslinda. O nedenle iki durum icin de bir guncelleme yapmaniza gerek yok. Ayrica verdiginiz bilgiler, formu doldurdugunuz gune gore gecerli, yani sonradan gelen guncellemeleri aktarmaniza gerek yok forma.

Pasaport kismini isterseniz mulakat sirasinda belirtin, eger konsolos gerekli gorurse degisiklik yapar.

• @crazycells @smesut sevgili arkadaşlar, değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. ben sizi dinlemeye karar verdim, hiç unlock yapıp tarihi riske atmayayım:)
    selamlar

• Benim bi sorum olcak şuana kadar dünya üzerinde toplam kaç vize basıldı 2018 talihlileri için bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşımız varsa çok sevinirim..

• Güncelleme yapıldığında randevu tarihi değişiyor mu ki?

• @efeser DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

Benim bi sorum olcak şuana kadar dünya üzerinde toplam kaç vize basıldı 2018 talihlileri için bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşımız varsa çok sevinirim..

isterseniz su konuda, sayin asilcenk'in yorumlarina goz atin...

https://yesilkartforum.com/forum/topic/401/sayılar-ile-dv-2018

• @maranty DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

Güncelleme yapıldığında randevu tarihi değişiyor mu ki?

Eger size mulakat verilme sirasi geldiginde formunuz teslim edilmemisse bir mulakat tarihi alamazsiniz.

• 15950 ye kadar olanlara mülakat tarihi verildi, eğer bu case no dan evvel ds260 doldurmayanlar hala varsa bu kısılerın suan doldurması kendılerıne mulakat ıcın tarıh verılmesını saglamayacak mı? yani sanslarını kaybetmis mi oluyorlar?

• @periscope hayır şansınızı tabiki kaybetmezsiniz, ama asıl dosya numaranızın tarih aralığında değil ileriki bir tarih aralığında çağırılırsınız.

• 28 binlerin başındayım, acaba şansım nedir sizce?

• @periscope https://yesilkartforum.com/forum/topic/401/sayılar-ile-dv-2018/20

Tüm detaylı tahminleri bu başlıkta görebilirsiniz. Daha DS260 doldurmadı iseniz bir an önce doldurun, 28XXX'te bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

• Merhabalar herkese, dün görüşmemiz vardı. Sabah 8:00 de olan randevüye 15 dakika kala elçilik önündeydik. Üst araması ile bizi içeri aldılar. Genel olarak dış kapı ve içeri kısımda herkes kibardı, bir tek dış kapıda sivil güvenlik elemanı vardı, sanırım şefleri, nasıl konuşacağı ve davranacağı konusunda sıkıntıları olan bir insan. Kendisi ile papaz olmamıza ramak kalmıştı ki dişimizi sıktık ve içeri girdik.

İçeride sıra numarası verildi beklemeye koyulduk, 15 dakika sonra çağrıldık Türk bir bayan memur evraklarımızı aldı tek tek. Ondan sonra tekrar beklememizi söyledi. İkinci kez numaramız yandığında ödeme yaptık. 3 kişilik aile için 990 dolar, dolar olarak ödememizi yaptık. Sonra en son görüşme için 20 dakika gibi bir süre daha bekledik. Amerikan asıllı Türkçe konuşan gayet kibar bir bayan ile görüşemiz oldu. Bize önce yemin ettirdi, sonra parmak izlerimizi aldı ve mesleklerimizi, nereye gideceğimizi sorduktan sonra, vizeniz onaylandı dedi. 5-10 dakika arasında tamamlandı işlemimiz.

Ne yazık ki bizim canavar oğlumuz yüzünden kimseyle konuşma ve tanışma fırsatı bulamadık. Günübirlik yolculuk, yorgunluk, uykusuzluk ve sıkıntı yüzünden oğlumuz durmadı :)

Herkese hayırlı olsun, isteyenlerede 2019 çekilişinde çıksın. Umarım aksilik olmaz ve Amerika'ya giriş yaparsak forumda nereye gittiğimizi paylaşacağım. Bundan sonra gelecek arkadaşlara elimden geldiğince destek vereceğim.

Herkese bol şans dilerim.

• @murattoirimazu Təbrik edirəm sizi. Yolunuz açıq olsun

• @murattoirimazu karşılaşamadık sizlerle üzgünüz . Ama vizenizin onaylandığını okuyunca çok çok mutlu olduk. Hakkınızda hayırlısı, darısı tüüüüüm bekleyenlerin başına.

• ⭐⭐

@Sayal SİZLERİNDE GÜZEL HABERLERİNİZ ALAMADIK DAHA :)

• Bizde 1 Mart’ta eşimle muayeneye gittik. İlk olarak case no sordular ve fotoğraflarımızı çektiler. Daha sonra bizi laboratuvar a yönlendirdiler. İlk olarak eşim ve benim için 235 dolar ödedik. Daha sonra idrar kan tahlili verip röntgen çekildik ve üst kata çıktık. Uzun bir bekleyişten sonra ilk olarak içeriye eşimi aldılar daha sonra beni. Uzun bir süre de içeride bekledikten sonra muayene başladı. Bu sırada bir sürü soru sordu. Ameliyat oldun mu,intihara teşebbüs ettin mi gibi. Bazen çok detaya girebiliyor. Daha sonra sırayla aşıları vurdu. Bana 3 adet eşime ise 4 adet aşı yapıldı. Sonrasında sekretere benim için 210 dolar eşim için 280 dolar ödeme yaptıktan sonra ayrıldık. Ertesi gün ise saat 4-6 arası sonuçları aldık.
    Mülakat ise salı günü 7 buçuktaydı randevumuz. saat 7 ye beş kala elçiliğin önündeydik. Pasaport ve fotoğraf kontrolünden sonra içeriye bekleme odasına geçiyorsunuz numara alıp 15 20 dakika beklemenin ardından bizim ilk numaramız yandı ve tek tek evraklarımız istendi. Gelen mailde yazan evraklar haricinde biz çekiliş sonuçları açıklandıktan sonra evlendiğimiz için bizden ilişkimize dair kanıtlar istendi bizde tedbir amaçlı Facebook’tan 30 adet tarihleri gözüken fotoğraf çıkarmıştık onları verdik kabul ettiler fakat dediğim gibi bu istenen kanıt gelen mailde yoktu sonra ikinci numaramız yanışında ücret ödememiz istendi son aşamada iste elimizi kaldırıp yemin etmemiz istendi ve nereye gitmek istediğimiz ne iş yaptığımız ne zaman evlendiğimiz ilk ne zaman tanıştığımız soruldu. bu arada biz Green card ın gideceği adresi değiştirmek için kağıda yazılı adres verdik o sıra hemen değiştirdiler. Gayet güleryüzlüydüler bize sorular sorarken aynı zamanda bilgisayara birşeyler yazdı parmak izlerimiz alındı ve tebrikler vizeniz onaylandı diyerek bizi uğurladılar. Mülakatımız salı günüydü fakat dosya durumuna baktığımızda durumumuz hala ikimiz için de administrative process olarak gözükmekte. Sizce bu normal mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k