Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • merhaba iyi forumlar, ds 260 formunda 16 yaşımdan beri yaşadığım adresler için adresi yazıyorum Sokak Adresi (Satır 1) geçersiz. Bu alan için sadece aşağıdaki karakterler geçerlidir: AZ, 0-9, nokta (.), Soru işareti (?), Kesme işareti ('), kısa çizgi (-), virgül (,), noktalı virgül (;) ve alanı. hatası alıyorum ne yazsam düzelmiyor nasıl yazmalıyım ? noktalama işaretleri mi kullanmalıyım ?


  • @avesta48 noktala işareti kullanmamlısınız örn: Daire: 2 gibi (:) işareti olmamalı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yigitsagun DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Arkdaslar ds260 formunu dolduruyorum ancak ilk sayfada Electronic Diversity Visa Confirmation Number ıstıyor oraya 2020eu veya başvuru sonrası ekran görüntüsü aldığım sayfadaki 2020 ile baslayan numarayı yazınca invalid hatası veriyor sorun ne olabilir acaba

    Hata kodu:
    Sign In Failed
    Electronic Diversity Visa Confirmation Number is invalid.

    Confirmation Number diyor, yani basvuru zamani size verilen 2020 ile baslayan alfanumerik kod...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @avesta48 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    merhaba iyi forumlar, ds 260 formunda 16 yaşımdan beri yaşadığım adresler için adresi yazıyorum Sokak Adresi (Satır 1) geçersiz. Bu alan için sadece aşağıdaki karakterler geçerlidir: AZ, 0-9, nokta (.), Soru işareti (?), Kesme işareti ('), kısa çizgi (-), virgül (,), noktalı virgül (;) ve alanı. hatası alıyorum ne yazsam düzelmiyor nasıl yazmalıyım ? noktalama işaretleri mi kullanmalıyım ?

    noktalama isaretlerinin yanisira karakter hatasi da olabilir. En mantiklisi klavye dilini ingilizceye cevirip yazmak, bu durumda yanlis yapmaniz zor.


  • @crazycells Hoşbuldum. Gödermiş olduğunuz iletiyi incelemiştim daha önce. benim bir sorum olacak. DS-260 formunu mayısın 23 de göndermiştim. benim case 14 binlerde. KCC den evrak maili tahmini hangi aya gelir sizce?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nicat DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells Hoşbuldum. Gödermiş olduğunuz iletiyi incelemiştim daha önce. benim bir sorum olacak. DS-260 formunu mayısın 23 de göndermiştim. benim case 14 binlerde. KCC den evrak maili tahmini hangi aya gelir sizce?

    Onumuzdeki aylarda alirsiniz, tahmin yapmiyorum maalesef 🙂

    DV2020 icin zaman cizelgesi soyle olacak:

    alt metni


  • @crazycells Teşekkür ederim). Çizelgeden anladığım kadarıyla Dv 2020 mülakat bağşayana kadar KCC evrak maili alırız doğru mu?


  • Merhabalar.
    İş yeri değişikliği yaparsak ds 260 formunu açtırıp güncellememiz gerekir mi?
    Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gdogar DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Merhabalar.
    İş yeri değişikliği yaparsak ds 260 formunu açtırıp güncellememiz gerekir mi?
    Teşekkürler.

    Hayır, formu submit ettikten sonraki değişiklikler için (evlilik ve çocuk sahibi olma dışında) herhangi bir güncelleme yapmayın. Görüşme sırasında en güncel bilgileri vereceksiniz. Ayrıca işiniz ile ilgili herhangi bir belge istenmeyecek.


  • @knnrn çok teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @nicat DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells Teşekkür ederim). Çizelgeden anladığım kadarıyla Dv 2020 mülakat bağşayana kadar KCC evrak maili alırız doğru mu?

    dogru.


  • selamlar 3 gundur ds260 formunu doldurmaya calisiyorum adres bölümünde eski adresleri yazıp devam butonuna basınca sayfadan atıyorum Bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor chrome tarayıcısından islem yapiyorum acaba sorun bende mı yoksa sistemden kaynaklı mı


  • @yigitsagun tüm adresleri bir defada yazmak yerine adresleri tek tek kaydetmeyi deneye bilirsiniz. Adres sayısı fazla ise hata verebiliyor Yeni adresleri ekler iken bir önceki adresin tarihlerini değiştirerek ekler iaeni sorun olmayacaktir.


  • @uoner01 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @yigitsagun tüm adresleri bir defada yazmak yerine adresleri tek tek kaydetmeyi deneye bilirsiniz. Adres sayısı fazla ise hata verebiliyor Yeni adresleri ekler iken bir önceki adresin tarihlerini değiştirerek ekler iaeni sorun olmayacaktir.

    kendi yazimi alintiliyorum cunku biraz yol kat ettim ancak son 2 adresi yazip kaydete basarken 16 yasiniza kadar olan adresi yazin diye hata veriyor diger adima gecemiyorum. e devletten aldigim bilgileri yaziyorum ilk adres kaydim nisan 2007 son adres olarak onu yaziyorum hata veriyor nisan 2006 yaziyorum yine hata veriyor. Bu adimi nasil gecebilirim


  • @yigitsagun yazdığınız adresler birbirini tarihsel olarak boşluk kalmayacak şekilde ve güncel tarihi de kapsayacak şekilde olmalı. Yani buüne kadar tarihsel boşluk varsa kabul etmez


  • @thewinner2020 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @yigitsagun yazdığınız adresler birbirini tarihsel olarak boşluk kalmayacak şekilde ve güncel tarihi de kapsayacak şekilde olmalı. Yani buüne kadar tarihsel boşluk varsa kabul etmez

    Herhangi bir bosluk yok misal giris tasinma tarihi 10.2010 cikis tarihi 11.2012
    bir onceki adrese de tasinma tarihi 9.2010 cikis tarihi 10.2010 diye giriyorum


  • adres kısmında baya bende zorlandım fakat sunu gördüm bir tarihle diğer tarih arasında boşluk olmamalı yoksa hata veriyor


  • @yigitsagun tarihleri yazar iken iki tarif arasından değil de 16 yaşınızdan günümüze doğru yazıp kayıt ettikten sonra ikinci adresi eklediğinizde bir önce kaydetmiş olduğunuz adresin tarihini de güncelleyerek kayıt edin . Örnek :16 yaşınızı doldurdunuz tarihten güncel adresinize taşınma tarihine kadar olan dönemi kapsayacak şekilde yazıyorsunuz . sonra yeni bir adres ekliyorsunuz ve bir önce eklediğiniz adresin tarihleri gerçek dönemi kapsayacak şekilde güncelleyerek yazıyorsunuz sonra ikinci olarak eklediğiniz adresin dönemi ilk adresinden ayrıldınız tarih ile günümüze kadar olan dönemi kapsayacak şekilde yazıp kayıt ediyorsunuz. Bu şekilde tüm adresleriniz de gerçek tarihler olacak şekilde devam edersiniz .


  • @crazycells teşekkürler


  • adres kısmında örnek temmuz 2016 da yeni eve taşındık önceki adresin son tarihini haziran 2016 mı yoksa temmuz 2016 mı yapacacağız ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum