Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells selamlar. Ben 2 gün önce DS260 formunu doldurdum. Dalgınlıka anne kızlık soyadı yerine şu anki soyadını yazmışım. Bugün çıktıyı incelerken farkettim. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu yanlışlık sorun oluşturur mu? Ek olarak da formu doldurduğumuzda submit onay maili gelmedi. Sadece ben Comfirmation sayfasını mail olarak istedim o geldi. Bu normal midir? Şimdiden teşekkürler.


  • @baambaam Rica ederim 🙂 Bu senenin gidişatına bakarak bir projeksiyon yaparsak current olursunuz gibi. Ama bir sene bir seneyi tutmadığı için çok da beklentiye girmemek daha iyi tabi ki...Dediğiniz gibi süreç güzel en azından, umarım dilekleriniz de gerçek olur. Sevgiler, selamlar!


  • @emrecetin Merhaba, forma girebiliyor olman fakat hiçbir bölüme müdahale edememen gerekiyor, ben de tekrar girince şaşırmıştım ama isim adres vs.. hiçbir bölüme müdahale edemiyorum. İlk login ekranında sağ aşağıda "Complete" yazıyorsa bence çok girip kurcalamamak lazım : )


  • @usanyc problem yok önceden kullandığınız bir hesap ise sorun etmezler, böyle durumlar olabiliyor sonuçta sosyal medya hesaplarımızda


  • @elifozcan
    Zaten o e-maili kendimize biz gönderiyoruz, çok önemli bir şey değil sadece barkodlu sayfanın çıktısını alın, mülakatta bu evrağı istiyorlar sanırım,
    anne kızlık soyadı için KCC ye email atarak düzeltmeleri i rica edebilir, yada mülakat tarihi aldıktan sonra konsoloslukla iletişime geçip düzeltilebilir veya en son yöntem olarak(pek tavsiye edilmeyen) KCC ye emeil atarak formunuzu açtırıp kendiniz düzeltip tekrar submit edersiniz, süreçte bol şans


  • ...............

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ismail1 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    merhba ben ismail ,afganistanliyim , türkiyede öğrenciyim ve türkiyeden green card için başvuru yapmıştım ve kazandım , mulakat yerimi Ankara olarak seçilmişti ve bende DS260 formunda mulakat yerimi Ankara konsolosluğunu seçtim , sizce doğru bir seçim yapmış mıyım ? yoksa illerde kcc'den gelen mailden mulakat yerimi Kabil-Afganistan olarak mi değiştirsem ?
    saygılar.....

    Turkiye'deki ogrenciliginiz onumuzdeki 1 yil devam edecek, degil mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @baambaam sarki icin tesekkurler 🙂 Cok gecmis olsun, bundan sonraki sureclerde bol sanslar...

    Sadece 6. soruya ekleme yapacagim, diger sorularda Gokce Hanim'la ayni dusunuyorum. Tarihleri butun sekilde yazinca form sorun cikaracak diye dusunuyorum, o nedenle ayri ayri yazip ayni adresi yazabilirsiniz, once adres A, sonra adres B, sonra yine adres A seklinde...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emrecetin DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @bekle_geliyorum hocam aynen bende o sayfayı dikkatli incelediğimde alt kısımda tamamlanma tarıhi olarak ilk onayladığım tarih gözüktü birde bir kaç sayfa önce buna benzer soru soranlar olmuş mail gelmesi bizle alakalıymış sanırım. Bir onay kutucuğunu işaretlersen şayet ondan dolayı bir mail geliyormuş. İlk mail eylül gibi gelir deniyor bakalım daha ayrıntılı bilgisi olan bizi bir aydınlatsın. Teşekkür ederim.

    Ilk emailler dosya numarasi kucuk olan kisilere Agustos'ta da gelebilir, mulakatlar Ekim'de baslayacak.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozn DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Merhaba, ilk başvurumuzda yani çekiliş kısmına başvururken verdiğimiz e-posta ile DS-260'ta yazdığımız e-posta uyuşmazsa ne gibi bir durumla karşılaşıyoruz? İkisinde de aynı e-postayı verdiğimden eminim, en azından öyle hatırlıyorum ama en kötü ihtimalide düşünmeden edemiyorum

    Bir problem olmaz.

    KCC sizinle ilk basvuru sirasinda verdiginiz email adresiyle iletisim kuracaktir, bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @usanyc DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Esenlikler bir sorum olacaktı sosyal medya sorusunda instagram hesabımı vermiştim ama instagrama giremiyorum telefon doğrulama kodu istiyor ama telefona mesaj olarak kod gelmiyor yani hesap aktif değil artık ne yapmalıyım giremiyorum verdiğim bilgideki instagram hesabıma?

    instagram hesabiniza girememeniz, surec icin bir sorun teskil etmiyor.


  • @crazycells merhabalar ds 260 sonrası kentucky den gelecek hazırlanması gereken belgeler ile ilgili e-mail tahmini hangi zaman diliminde gelmekte oluyor ( genelde? ya da bilinin bir tarih ya da başlangıç tarihi vs. yani mesela eylül 2019 da mali yıl açılmadan geliyor mu? ) bu konuda da bilgi paylaşımı yapabilir misiniz ?
    şimdiden teşekkürler


  • @albayrakkosova mailler, current olacağınız aydan önce gelir genellikle. Bunları zamanında submit edip onay alırsanızda current olduğunuz gibi mülakat alırsınız. Yani herkese aynı anda gelmeyecek herkesin dosya numarası ve ds260 tamamlama zamanına göre belirli bir sistemde gönderiyorlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @albayrakkosova DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells merhabalar ds 260 sonrası kentucky den gelecek hazırlanması gereken belgeler ile ilgili e-mail tahmini hangi zaman diliminde gelmekte oluyor ( genelde? ya da bilinin bir tarih ya da başlangıç tarihi vs. yani mesela eylül 2019 da mali yıl açılmadan geliyor mu? ) bu konuda da bilgi paylaşımı yapabilir misiniz ?
    şimdiden teşekkürler

    beni etiketlemissiniz ama sayin @cancakicitr 'in cevabina katiliyorum 🙂
    emailin gelecegi tarih dosya numaraniza bagli.


  • Soyle bi sorum var
    Aof mezunu biri universite adresini Eskisehir olarak gosterdi.
    Fakat yasadigi adreslerde de Eskisehir i yazmamis. bu yanlis bir beyan olur mu?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @erkangeziyor DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Soyle bi sorum var
    Aof mezunu biri universite adresini Eskisehir olarak gosterdi.
    Fakat yasadigi adreslerde de Eskisehir i yazmamis. bu yanlis bir beyan olur mu?

    problem degil.


  • @gokce-taskiran merhaba herşeyden önce foruma katkılarınızdan ötürü kendi adıma teşekkür ederim. İçimdeki en büyük korku; bana sıra gelemeyecek olması. Bu sene çok büyük numaralar seçildi , ilk hakkımı 2005 de kazanmıştım ama us e ilk gidişim ve iki senelik yaşam mücadelesi maalesef hüsranla sonuçlandı. Şimdi şans bir kez daha bana güldü umarım bu sefer de hevesim kursağımda kalmaz. Numaraların açıklanma hızı ve sıra gelip gelmemesi konusunda ne zaman ihtimali yüksek tahminler yapmaya başlayabiliriz?
    Saygılarımla


  • @cato öncelikle hayırlı olsun. Bir kere deneyiminiz olduğu için bu sefer sizin için her şeyin daha kolay olacağını düşünüyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. 2018 verilerini baz aldığımızda, insan umutsuzluğa kapılıyor ama 2019 sürecinde mail ile gerekli evrakların istenmesi prosedürünün gelmesi ile temmuz mülakatlarından itibaren tüm sayılar current oldu ve istatistiklere baktığımızda Avrupa için ayrılan kotanın, verilecek vizeler ile dolmayacağını düşünüyorum. 2020 için daha tahmin yapmak için çok erken fakat numaranızın kesinlikle mülakata girmeye hak kazanacağını düşünüyorum. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY19.html şu siteden geçmiş yılların ve hala devam eden 2019 sürecinin verilerine ulaşabilirsiniz. Sizin için bu tablo, Ocak 2020'de CEAC'ta açıklanacak vize durumu ile ortaya çıkacak ve aradaki boşluklar yada kaç kişi mülakata çağrılmış kaç kişi vize almış gibi bilgiler ile bir varsayımda bulunmak daha mümkün 🙂


  • Selam dostlar,

    DS-260 formunu tum aile bireyleri icin doldurdum ve imzaladim.confirmation sayfalarini da kaydettim. ds-260 a ilk giriste isimlerin yaninda completed yaziyor bundan sonra baska bir sey yapmali mi? yoksa artik bekleyecek miyiz?


  • @cancakicitr teşekkür ederim bilgilendirme için


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum