Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çekilişi kalkıyor (Mayıs ayı yasa tasarısı)

Taşındı Gündem
144 48 13.4k 10

Benzer Başlıklar

• Yeni Yayınlanan FOIA Belgelerindeki DV Çekilişi Detayı (Ekim 2024)

Gündem
    21
    1
    10 Oy
    21 İleti
    1k Bakış
    istalinI
    @ahmeterol1912 şu kota bizde son bulmasında oncelik dert o
  • Göçmen Olmayan Vize (NIV) Ücret Artışı (Mayıs 2023)

Gündem
    6
    5 Oy
    6 İleti
    490 Bakış
    S
    @crazycells bende son anda ödeme yapmıştım zamlı tarifeye girmeyelim diye. Ülkemizde TL hergün değer kaybettiği için erken ödemeden dolayı karda sayayım kendimi :)
  • ABD Her Yıl 80 Bin Kişiye Loto Çekilişiyle Yeşil Kart Verecek

Kilitli Gündem
    8
    1 Oy
    8 İleti
    560 Bakış
    crazycellsC
    Ilgili konu surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4030/biden-in-göçmenlik-reformu-yasa-tasarısı-20-ocak-2021 Bu tasarilar hakkinda ciddi bir gelisme olmadigi surece yeni bir baslik acmak yaniltici olacak, o nedenle su an icin bu basligi kilitliyorum. Tasari tartisilmaya baslanip bir adim atildiginda konuyu alinan kararlara gore ayri basliklara dagitabiliriz.
  • Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021)

Gündem
    330
    47 Oy
    330 İleti
    19k Bakış
    crazycellsC
    @Erdoğan-Çelik, içinde söyledi: Biden'in Göçmenlik Reformu Yasa Tasarısı (20 Ocak 2021) @crazycells H4 vize sahiplerinin calisabilmesi ile ilgili gelismeleri nereden takip edebiliriz ? bu konularda henuz hicbir gelisme olmuyor sayin @Erdoğan-Çelik
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k