Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• Bilgilendirmeler için teşekkürler. Vize süresi ilk giriş için ne kadar oluyor acaba bilgisi olan var mı?

• Sağlık rapor tarihi başlangıç, 6 ay içerisinde ilk girişi yapmanız gerekiyor

• @umitgulcu DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Merhaba, öncelikle bu faydalı site için çok teşekkür ederim.
    Amerika'da doğum yaptığımız için benim çocuğum Amerikan vatandaşı ancak DS260 formunda eşimle birlikte çocuğum da eklenmiş. Çocuğumun DS260 formuna girdiğimde ise Nationality kısmında USA çıkmıyor.
    Çocuğumun listeden çıkarılması mı gerekiyor? nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Ekran görüntüsü: (https://prnt.sc/nsfass)

ABD vatandaslari ya da GC sahipleri icin bir DS-260 formu dolduramazsiniz. O formlar bos kalabilir, formu doldurmayin, gondermeyin de... sizin surecinizi etkilemez.
    ( @Muhtaradana , onu baska bir sey icin soylemis olabilirim sayin @Muhtaradana ; cunku gonderilmeyecek formlarin bu sekilde kalmasinda bir sakinca yok. Doldurulmasi da, gonderilmesi de gerekmiyor. Sadece Green Card alacak kisiler icin bir form doldurup, bu formlari gondermek yeterli.)

• @cesur DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Bilgilendirmeler için teşekkürler. Vize süresi ilk giriş için ne kadar oluyor acaba bilgisi olan var mı?

Genelde saglik raporunu aldiktan 6 ay sonrasi oluyor, vize de buna gore basiliyor. Saglik durumunuza gore 3 aylik da alabilirsiniz.

• Merhaba,

1 - Tam bir bilgiye ulaşamadığım için soruyorum. Ben de lise 10. sınıfta okul değiştirip bitirdim. Şimdi bitirdiğim okulda "Degree, Diploma" kısmına "Dıploma" yazdım. Ancak 9. sınıfı okuduğum okul için bu bölüme ne yazmalıyım ? "NONE" yazsam yeterli olur mu ?
    2 - Ben mühendisim, present work kısmında 2 yıllık tecrübe gerekir mi sorusuna pdf ve video'da "NO" demişsiniz ? Biz de "NO" diyelim mi ?

Teşekkürler :)

• @crazycells
    anladım , düzelttiğiniz için teşekkür ederim

• Merhaba
    Adresleri girdikten sonra save dedigim anda bu siteye ulasilamiyor hatasi veriyor. Sizce neden olabilir? Video da guncelden değil de tam tersini yazın yada adresde eksık bırseyler var dıyor.Bundan oturu mu? yada ben adres yılarını gırerken 3 aylık bır bosluk oluyor ondan mı? tesekkurler.

• Kazanmış ve hazırlık yapan forumdaşlara şimdiden güzel ve neşe dolu ömür diliyorum.

• @gunaltay58 5 adresten fazlasını yazıyorsanız kabul etmiyor. Beni de çok uğraştırmıştı. Sonra beşe indirdim sayıyı. Öyle çözdüm problemi

• @totalbeker 5 den fazla yazıyorum ama adres de sınır yok dıye biliyordum?

• @gunaltay58 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@totalbeker 5 den fazla yazıyorum ama adres de sınır yok dıye biliyordum?

Ben birkaç kişiye sordum hata alınca. Onlar beni böyle yönlendirdi. Sonra denediğimde oldu gerçektende.

• @totalbeker o zaman unıversıte zamanında kı bır kac adresı bos bırakıcam yada surelerın bazılarını es gecıcem. mısal 2004 den 2005 kadar bir yerdeyım sonra 2008 den 2009 bır yerdeyım gıbı mı yapmalıyım?

• @gunaltay58 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@totalbeker o zaman unıversıte zamanında kı bır kac adresı bos bırakıcam yada surelerın bazılarını es gecıcem. mısal 2004 den 2005 kadar bir yerdeyım sonra 2008 den 2009 bır yerdeyım gıbı mı yapmalıyım?

Ben öyle yaptım. Yani aradaki bir senelik yeri es geçtim. Ama tarihlerde atlama yapmadan yazmanız lazım. yani birbirini takip ediyor olması lazım

• @totalbeker peki telefon numarasını 090532xxxxxxx şeklinde mı girdın

• @gunaltay58 @totalbeker eşime 12 adres girdik. Adresler arasında tarih boşluğu olmaması gerekiyor. 16 yaşından itibaren her ay nerede yaşadıysanız yazmalısınız 3 aylık boşluk bile sıkıntı oluyor. Sayfa 15dk sonra kendini kapatıyor bu yüzden hızınıza bağlı olarak girdiğiniz son adresi 16 yaşınızdaki yıl olarak yazıp kaydedin. Sonra sayfayı tekrar açıp bir adres daha ilave ederek tarihleri güncelleyin.
    Ps: memur çocuğu olunca adres de bol oluyor 😀

• Abi, @crazycells kolay gelsin.

1-) Formu kaydettikten sonra çıktı için(konsolosluğa götüreceğimiz) nereye tıklayalım? "print confirmation" ve "print form ds-260" var.
    2-) Bazı arkadaşlar her ihtimale karşı pdf olarak kaydedip bilgisayarına aktarmış, sonra çıkarmış. Nasıl yapılıyor?
    3-) Çıktı renkli mi renksiz mi alınmalı?
    4-) Diyelim formu gönderdikten 1 ay sonra girip çıktıları alabilir miyiz?

• @znerus dediğini yaptım tarıhler arasında bosluk bırakmadım yıne aynı hatayı verdı. telefonu nasıl gırıyrosun 090532xxxxxxx boylemı?

• @gunaltay58 telefon kısmında hata veriyorsa evet öyle girin. Bir de süreye dikkat edin işleminiz uzun sürer ve kaydetmezseniz girdiğiniz bilgiler gider

• @crazycells senin fikrin nedir? Nerede yanlış yapıyorum acaba? bilgilendirirsen sevinirim..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k