-
@oradaki kesinlikle tamamen katılıyorum. Özellikle ücret konusunda hemfikirim... çünkü artık herkesin başvurmasına karşıyım. Her sene çıkıp da gitmeyen insanları gördükçe üzülüyorum. Ücret uygulaması belki bu durumu azaltır
-
öyle bi dünya yok kabul edilmez
-
@anilcangokben 1 dolar olsa başvuru eminim ki %50 azalma olacak 😊 10 dolar yapsalar %60-75 leri görür azalma.
-
Arkadaşlar dilimde tüy bitti başkan bu yasayı kongreye yolluyor.. kongre bu göçmenlik reformuna onay vermez Trump bu konuda kilit değil sadece öneren taraftır. Yazıda şöyle diyor: Ancak Trump'ın açıklayacağı reform planını Kongre'de zorlu bir süreç bekliyor. Demokrat Partililer'in yanı sıra bazı Cumhuriyetçi vekillerin reformu veto etmesi bekleniyor.
-
@oradaki abartmıyorum ama cidden 100 dolara razıyım :)
-
@LordBolton Muhtemelen veto yiyecek zaten de yinede tedirginlik oluyor işte
-
bu muhabbet aylardır senelerdir var green card da paralı olsun katılım ücreti 300 dolar olsun gitmek isteyen başvurur senelik 300 doları veremeyen 10 15 bin dolar nasıl verecek zaten mal mülk sahibiyse bile yine 300 dolara sahiptir.
-
@lordbolton evet zaten haberdede yazılıyor. Veto edilmesi anlamında benimde umudum var. Fakat tersi bir durum olması halinde ne olur bilemiyorum
-
@oradaki Trump ın yeşil kartı kaldırması içinde söyledi:
@LordBolton Muhtemelen veto yiyecek zaten de yinede tedirginlik oluyor işte
ilk senede öyle olur çıkacak zannedersiniz ama katılım artıyor krizden sonra ülkedeki varlıklı insanlarla birlikte katılan türk sayısı 300 400 bini bulur alacak kişi sayısı zaten 2-4 bin civarı
-
@cido 100 dolara razıyım +1
-
Şuan ortalama 10milyon insan başvuru yapıyor desek 10dolar olsa 5 e düşer. Abd 5m başvurudan 50m dolar alır 😊 gayet mantıklı.
-
@oradaki mantıklı :)
-
kapitalist ülke zaten vizeden sağlığa eğitime herşey paralı bundan da para alsın kötülüğünü mü düşünüyoruz :)
-
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2264/greencard-çekilişi-kalkıyor-mayıs-ayı-yasa-tasarısı
ilk açılan konu bu. sanırım bu başlıkla ikisini birleştirmek gerekiyor. konu aynı zaten :)
-
@dustyblue nasıl birleştirilir bilmiyorum ama sorun yok :)
-
@anilcangokben gökyüzüne projeksiyon tutun amblemi görünce @crazycells halleder
-
evet, diger konudan devam edelim arkadaslar. Ben daha sonra iki basligi birlestirecegim.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2264/greencard-çekilişi-kalkıyor-mayıs-ayı-yasa-tasarısı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
63
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum