[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@ata_ksk DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells Çok teşekkur ederim , o zaman soruyu şöyle sorayım mülakata kadar adres bölümünün boş olması bir sorun yaratır mı. O adresi boş bırakıpta daha önceki dönemlerde sorun yaşayan oldu mu?
Mulakat gunu degistirmeniz mumkun, sorun yasamazsiniz.
-
@stickezz DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells Üniversite için 3 seneliğine yurtta kaldım. Ama yurt içerisinde 3-4 kere yer değiştirmiştim ve yurt ta yer değiştirmişti bir kere. Hangisini önerirsiniz? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
yurt adresini bir kere yazin, kaldiginiz yerlerden en uzun sure kaldiginizi secebilirsiniz.
-
@crazycells yardımlarınız için çok teşekkür ederim
-
@crazycells ve bilgisi olan diğer tüm arkadaşlara soruyorum. Green card bana çıktı. Bugün birisi green card bana çıktığı için sadece benim çalışabileceğimi eşimin belli bir sure çalışamayacağını söyledi. Gerçekten öyle mi yoksa gidince bende eşim de çalışabilir mi ?
-
DS260 Formunda doğum yeri ile ilgili bölümü doldururken karşılaştığım farklı bir durum var. Kimliğimde doğum Yeri B.Almanya olarak geçiyor. Yani Batı Almanya (Gerçi artık böyle bir yer kalmadı). Pasaportta da aynı şekilde. Şimdi country Germany olacak, city of birth ve state B.Almanya olarak mı doldurmalıyım, kimlikte felan şehir bilgisi verilmiyor çünkü? Acep derler mi böyle bir yer mi kaldı git düzelttir diye. Yoksa KCC destek kısmından mail atıp sormam en sağlıklısı mı olacak? Ki olacaktır evet. Ama size de danışmak fikrinizi almak istedim.
-
@esranboylu DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells ve bilgisi olan diğer tüm arkadaşlara soruyorum. Green card bana çıktı. Bugün birisi green card bana çıktığı için sadece benim çalışabileceğimi eşimin belli bir sure çalışamayacağını söyledi. Gerçekten öyle mi yoksa gidince bende eşim de çalışabilir mi ?
Siz, eşiniz ve küçük çocuklar ayrı ayrı kart alacak. Öyle bir uygulama yok merak etmeyin.
-
Babam emekli albay ve ds 260 formunu onun adina doldururken "Have you ever served in the military?" sorusuna nasil cevap vermem gerekiyor karar veremedim. Yaklasik 30 yil boyunca yaptigi tum gorevleri mi yazmam gerekiyor yoksa sadece en son gorevini yazsam yeterli midir?
-
@esranboylu DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Green Card alacak herkes calisabilir, beklemeye gerek duymadan.
-
@mstf DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
DS260 Formunda doğum yeri ile ilgili bölümü doldururken karşılaştığım farklı bir durum var. Kimliğimde doğum Yeri B.Almanya olarak geçiyor. Yani Batı Almanya (Gerçi artık böyle bir yer kalmadı). Pasaportta da aynı şekilde. Şimdi country Germany olacak, city of birth ve state B.Almanya olarak mı doldurmalıyım, kimlikte felan şehir bilgisi verilmiyor çünkü? Acep derler mi böyle bir yer mi kaldı git düzelttir diye. Yoksa KCC destek kısmından mail atıp sormam en sağlıklısı mı olacak? Ki olacaktır evet. Ama size de danışmak fikrinizi almak istedim.
Su anki ismini yazabilirsiniz, bir sorun olmaz.
-
@coolmystics DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Babam emekli albay ve ds 260 formunu onun adina doldururken "Have you ever served in the military?" sorusuna nasil cevap vermem gerekiyor karar veremedim. Yaklasik 30 yil boyunca yaptigi tum gorevleri mi yazmam gerekiyor yoksa sadece en son gorevini yazsam yeterli midir?
Bence de evet deyip, ulastigi en yuksek mertebeyi yazmaniz yeterlidir.
-
Merhaba,
Ds-260 formunu hazırladığınız videonunda yardımını alarak tamamladım, teşekkürler tekrardan.
Yalnız "Alien Registration Number" konusunda yardımınızı rica edeceğim. @crazycells
2008 yılında üniversitedeyken Work and Travel (üni öğrencisiyken, yazın abd de bulunma/çalışma izni) kapsamında 3 ay ABD de bulundum/çalıştım. Tarih/vize no/sosyal güvenlik kartı bilgilerini girdim.
Fakat aynı alanda bulunan Alien Registration Number'da takıldım. Aldım mı almadım mı zamanında gerekiyor muydu hiç hatırlamıyorum,
İngilizce/türkçe kaynaklardan da bulamadım, work and travel J1 vizesi ile giden bir öğrencinin bu "Alien Registration Number" ı alması gerekiyor muydu diye.
Muhtemelen hayırı işaretleyeceğim, umarım bağlayıcılığı olmaz ama size daha öncesinde benim örneğime yakın bir soru geldi mi acaba? -
@bberke DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba,
Ds-260 formunu hazırladığınız videonunda yardımını alarak tamamladım, teşekkürler tekrardan.
Yalnız "Alien Registration Number" konusunda yardımınızı rica edeceğim. @crazycells
2008 yılında üniversitedeyken Work and Travel (üni öğrencisiyken, yazın abd de bulunma/çalışma izni) kapsamında 3 ay ABD de bulundum/çalıştım. Tarih/vize no/sosyal güvenlik kartı bilgilerini girdim.
Fakat aynı alanda bulunan Alien Registration Number'da takıldım. Aldım mı almadım mı zamanında gerekiyor muydu hiç hatırlamıyorum,
İngilizce/türkçe kaynaklardan da bulamadım, work and travel J1 vizesi ile giden bir öğrencinin bu "Alien Registration Number" ı alması gerekiyor muydu diye.
Muhtemelen hayırı işaretleyeceğim, umarım bağlayıcılığı olmaz ama size daha öncesinde benim örneğime yakın bir soru geldi mi acaba?Hayir deyin. Buyuk ihtimal almadiniz.
-
@crazycells çok teşekkür ederim içim rahatladı valla 😊
-
@omertug teşekkür ederim 🙏 55 bin iyi rakam rekor gerçekten hakkinizda hayırlısı olsun 😊🙏
-
Herkese merhaba, ben de Greencard 2020 talihlisiyim. DS-260 formunu doldurmak için girdiğimde; Crazycells'in açıklamalı videosunda belirtilen boşluklar haricinde "Electronic Diversity Visa Confirmation Number" diye bir numara daha istiyor. Buraya greencard aşvurusunda verilen confirmation numarasını da denedim ama case numberla eşleşmiyor hatası alıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@TS61 aynı sorun bendede var mail attım internet tarayıcınızı tekrar başlatın gibi cevaplar geldi.Ancak crazycells 1 hafta bekleyin arada sistemde sorunlar olabiliyor dedi.Umarım en kısa sürede çözülür :)
-
@macit çok teşekkür ederim hocam içimi rahatlattın. Bu arada herkes bilgileriniz paylaşıyormuş; ben de paylaşmak istiyorum link paylaşabilir misiniz? Forumda yeniyim kusura bakmayın lütfen.
-
Arkadaşlar o numara sizin ilk başvurduğunuzda size verilen numara, 2020 ile başlar.
-
Herkese merhaba eşim ve çocuklarım benim ile birlikte vize almaz ise daha sonra gelebilirler mi? Birlikte gelmesi ile daha sonra gelmesi arasındaki elde edeceğimiz haklar arasında fark var mı? Hangi süreci izlemek bizim için daha kolay sorunsuz olacaktır. Değerli yorumlarınız için şimdiden Teşekkür ederim.
-
@ts61 su link: http://bit.ly/2V0zMOz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
58
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum