DV2020 İzmir adayları buraya
-
Ben de DV2018 ile aldim. Izmir icin bu sene bos senesi olmus gibi
-
kimse izmir yürüdü gitti demesin :)
-
O zaman +1 koyayım buraya
-
@nilfersev ters psikoloji yapalım, ağlayalım bütün sayfalarda İzmir'e hiç çıkmıyor diye.. :) onları kendi silahlarıyla vuralım.. :) :)
-
@hayallerabd evet evet süper ama gerçekten bu sene nerde İzmir bir kayıp şehir gibi :D
-
@deathzombie o zaman siz bizleri temsil ediyorsunuz :)
-
Selamlar.2020 dv
bizede çıktı -
+1 bende varım
-
@ata_ksk süper tebrikler
-
@izmufuk süper tebrikler imzanızı da güncellemeyi unutmayın
-
@nilfersev tşk ederim
-
@nilfersev imzayı güncelleme nasıl oluyor acaba?bu ne için gerekli anlayamadım ?
-
@izmufuk DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
@nilfersev imzayı güncelleme nasıl oluyor acaba?bu ne için gerekli anlayamadım ?
suradan: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
Bu ileti silindi! -
@ata_ksk sorunuzu ilgili konuda bir kere sormaniz yeterli.
-
Herkese merhaba, ben de Greencard 2020 talihlisiyim. DS-260 formunu doldurmak için girdiğimde; Crazycells'in açıklamalı videosunda belirtilen boşluklar haricinde "Electronic Diversity Visa Confirmation Number" diye bir numara daha istiyor. Buraya greencard aşvurusunda verilen confirmation numarasını da denedim ama case numberla eşleşmiyor hatası alıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@ts61 DV2020 İzmir adayları buraya içinde söyledi:
Herkese merhaba, ben de Greencard 2020 talihlisiyim. DS-260 formunu doldurmak için girdiğimde; Crazycells'in açıklamalı videosunda belirtilen boşluklar haricinde "Electronic Diversity Visa Confirmation Number" diye bir numara daha istiyor. Buraya greencard aşvurusunda verilen confirmation numarasını da denedim ama case numberla eşleşmiyor hatası alıyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim.
dosya numaranizi hatali yazmis olabilir misiniz? Mektupta gordugunuz sekliyle yazdiginiza emin olun.
-
Maalesef hayır, bizzat oradan kopyaladım. Konuyu KCC'ye de mail attım. Sizin açıklamalı videonuzda o kısım geçmiyor, ben ona şaşırdım. Case number'ı giriyorum; ordan bir sayfa açılıyor ve Soyad, Doğum Tarihi, I am the applicant ve güvenlik karekteri olan sayfa geliyor. Sizin videoda böyle fakat bende ekstradan "Electronic Diversity Visa Confirmation Number" diye bir boşluğu doldurmamı istiyor aynı sayfada.
-
@ts61 ok, yanlis basligi kullaniyorsunuz. Sorularinizi su soruda sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2164/dv2020-2020-green-card-lotosu-asamalari
Evet, conf. no. eklemesi yeni geldi. Telaslanacak bir durum yok, video'daki bilgiler hala gecerli :slight_smile:
-
@izmufuk kusura bakmayın biraz işlerim yoğundu bu aralar cevap veremedim. ama en doğru yerden yanıt almışsınız teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum