DV2020 İzmir adayları buraya
-
geçen sene izmirden cok vardı bu sene daha az sanırım
-
@kivo nazar değdi İzmirlilere :)
-
O kadar çok söyledilerki hep izmire daha çok çikiyor diye al iste izmirden daha cikan yok. Kursun dokturelim.
-
@35-buçuk-soner bu sene geçti artık seneye toptan döktürürüz
-
nazar ettiler hain insanlar.. :) gerçi İzmirliler'e çok çıkıyorken de bana çıkmamıştı, bu sene de çıkmadı.. yani benim için pek bir şey değişmedi. :)
-
fena patladık bu sene :) :)
-
Ama gerçekten iyi patladık..😂
-
o zaman topyekün totem yapıoz artık. İzmirlilere hiç çıkmıyor değil mi ? ;)
-
Ben de DV2018 ile aldim. Izmir icin bu sene bos senesi olmus gibi
-
kimse izmir yürüdü gitti demesin :)
-
O zaman +1 koyayım buraya
-
@nilfersev ters psikoloji yapalım, ağlayalım bütün sayfalarda İzmir'e hiç çıkmıyor diye.. :) onları kendi silahlarıyla vuralım.. :) :)
-
@hayallerabd evet evet süper ama gerçekten bu sene nerde İzmir bir kayıp şehir gibi :D
-
@deathzombie o zaman siz bizleri temsil ediyorsunuz :)
-
Selamlar.2020 dv
bizede çıktı -
+1 bende varım
-
@ata_ksk süper tebrikler
-
@izmufuk süper tebrikler imzanızı da güncellemeyi unutmayın
-
@nilfersev tşk ederim
-
@nilfersev imzayı güncelleme nasıl oluyor acaba?bu ne için gerekli anlayamadım ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum