DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir)
-
@uysalkedi anladıpım kadarı ile abd ye uzantı açtığımızda, hem yönetici olarak kendimizi hemde çalışacak vaSıflı eleman transferi yapılabiliyor. Sonrasında bu kişi benim işime çok yarıyor deyip onun için gc başvurusu yapılabiliyor. Bir nevi sponsor onuyor sanırım. Abd de bir sene civarı aynı şirkette firmada çalışma koşulu ile.
-
@deadboy1903 e2 yatırımcı vizesinden bahsediyorum .500 veya 1milyon ile yapılan yatırım e5 vizesi farklı .e2 de green card alamıyrosunuz e5 te alıyorsunuz.
-
Ben de geldim kulübe. Seneye katılırsam da ne olayım. Yok arkadaş şans olsa zaten ortadoğu çöplüğünde doğmaz çöllü aptal isnaların bol olduğu mitlerin hakim sürdüğü bu saçma coğrafyada olmazdım. Sayfalar ca yazdım yazdım sildim, o kadar çok isyan ve küfür edeceğim konu var ki. Kısaca LANET OLSUN SANA ORTADOĞU.
-
dolar oldu 622 kazanıp gidecek olanında gitmek için yol arayanında işi zorlaşıyor.
-
@topraxxx sanirim oyleydi. Baska bir durum daha var. sirket kurarken Amerika da ilan veriyorsunuz girusmeye cagiriyorsunuz kisileri. Ayni pozisyon icin ya da yaratialan pozisyon icin o kisilerle gorusme yapacaksiniz mutlaka. Sonra da kriterler uymadigi icin işe alacaginiz kisiyi transfer yapabiliyorsunuz. Ilkay Zaman in ve Serkan Yurekli nin bir videosunda izlemistim. bir diger yontem de buydu.Avukatlar gocmenlik kosullarinda uzman olanlar bu isi daha iyi biliyor. Kucuk puf noktalari da var tabi.
-
Ne bana ne eşime nede yeğenlerime ve onların anne ve babalarına çıkmadı. Yani bizim sülale pas geçti
-
Başka alternatifler bulmalı
Mesela önce dil okulu ile bir yıl
Sonra master ile iki yıl
Sonra opt ile üç yıl
Al sana altı yıl Amerika’da yaşama şansı -
Bunu ciddi ciddi araştırmalıyım
-
Ama en büyük sorun para 💴
-
@mehmet-js Ağa bu dediklerine para dayanmaz. Sonuçta çalışma iznin olmayacak.
-
Gerçi masterın ikinci yılında çalışma izni oluyor aslında ilk iki yıl idare ettirecek para belki yetebilir
-
Benim hiçbir konuda umudum kalmadı artık malasef 😑
-
Benim daha yaşım küçük 19 yaşındayım önümde daha çok yıl var tabi bilmeyiz ne zaman ölüceğimizi Bu lanet green card olmassa en kötü evlenirim orda öyle kalırım eninde sonunda gidilecek :D
-
@hasnotbeen DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir) içinde söyledi:
Ben de geldim kulübe. Seneye katılırsam da ne olayım. Yok arkadaş şans olsa zaten ortadoğu çöplüğünde doğmaz çöllü aptal isnaların bol olduğu mitlerin hakim sürdüğü bu saçma coğrafyada olmazdım. Sayfalar ca yazdım yazdım sildim, o kadar çok isyan ve küfür edeceğim konu var ki. Kısaca LANET OLSUN SANA ORTADOĞU.
Malesef kaldık burda😑
-
@topraxxx DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir) içinde söyledi:
Şimdi edindiğim ön bilgi bunlar. Çok yakın bir ahbabım var nerdeyse 20 günde bir gidip geliyor holdingi var tr de ordada uzantısı var sanırım. Onunla konuşacağım. Avukatlarıyla görüşüp bana bilgi versin. Bende sizlere açıklayayım durumu.
Ben gc yi bekleme kısmı haricinde çok fazla teferruat la uğraşmamak için istiyordum. Bide garanti birşey sonuçta. Diğer şeyler maddi olarak uzun soluklu şeyler. Sevdiğim hobilerimi (gun) diğer vizeler karşılamıyor 😁 illa vatandaş veya gc istiyor.
Ama l1 ile ileride gc işlemlerini yürüyebiliyorum bu güzel yanı mevcut. Ben temelli orada bulunmak istiyorum.köklerimi orada salmak istiyorum. Bu benim için en büyük kriter. Bilgi geldikçe paylaşacağım.
en kısa zamanda bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum @topraxxx.
ben de araştıracağım L1 olayını. Çok mantıklı geldi. Olayın peşini bırakmamak lazım.
Çünkü benim mutlaka oraya yerleşmem lazım:) -
Kaybedenler kulübü bugün nasılsınız :)
-
Herkese merhaba, ilk başvurumdu, kısmet değilmiş, imzamızı da güncelledik, 2021'i bekleyebiliriz...
-
@olcayist öyle deme kardeşim üzme bizi..greencard dediğim gibi hep bir köşede dursun ama başka fırsatlarada yönelelim..bi şekilde amerikaya kendimizi atmamız mümkün..belliki hepimiz donanımlı insanlarız, öyle olmasak bile sicillerimiz tertemiz, pırıl pırıl insanlarız..o yüzden umudunu yitirme..greencard olmadımı daha az maliyetle amerikada turist olmayı dene, bişeyler yapalım arkadaşlar gerisi gelir ..
-
Hiçbirşey olmasa bile, birşeyler olmuştur arkadaşlar hissediyorum ve çekilişin yenilenmesi için yeseka'ya başvuracağım ni dersiniz :D
Dolar an itibari ile 6,23 TL
-
@likable DV2020 Kaybedenler Kulübü (Kulüp Üyelerine Özeldir) içinde söyledi:
Hiçbirşey olmasa bile, birşeyler olmuştur arkadaşlar hissediyorum ve çekilişin yenilenmesi için yeseka'ya başvuracağım ni dersiniz :D
Dolar an itibari ile 6,23 TL
İyi yönden bakmak lazım 2021 de belki dolar düşer ve daha rahat bir göç olur bizler için :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum