[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@mustafabayram DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@reko1195 benimde ilk başvurumdu bana da çıktı benim de pek bir bilgim yok. Bunun için yetkililerden bir grup ( telegram,whatsapp ) rica ediyorum. Herkesin birbiriyle daha sıkı iletişim halinde olabilmesi için. Bir de sizin sıranız kaç acaba ?
Soyle bir site var bildigim, bunu kullanabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/ -
@necip33 imzayi ve forum cizelgesini doldurmayi unutmayin!
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
-
merhaba ben bu sene kazandım fakat sıra numaram çok yüksek 2021 çekilişi için bidaha katılabilir miyim ne olur ne olmaz diye
-
Merhaba. Ben de yeni kazananlardanım. Case number yüksek olunca üzülmüştüm ilk başta ama bu sene hep yüksek numaralar var kazananlarda. Umarım sıramız gelir. Ds260 Formunu bugün yarın doldurmayı düşünüyorum.
-
Neden yuksek acaba numaralar. Cok arastirdim ama hicbirsey bulamadim
-
Arkadaşlar whatsapp grubu olarak, aranızdan bir kişi bunu üstlenebilir ve katılmak isteyen arkadaşlar mesaj yoluyla kendisine numaralarını atarak gruba ekleyebilir. Bizim dv2019 grubu öyle oldu. İsterseniz DV2019 seçilenleri olarakta birkaç kişi sizin grubunuza girip süreç hakkında kafanıza takılan soruları yanıtlarız. Herkese tebrikler :) Umarım biran önce hepiniz current olursunuz :)
-
case numarası ıcın korkmadan evvel ılk ıkı bultenı bekleyın :) ağustos ayında kaçla baslayacak görülür.
-
@crazycells bende ds 260 ile alakalı zannettim :) ds260 doldurduktan sonra yapacağımız herhangi bir şey yok değil mi? Artık bekleyişe geçmemiz gerekiyor. KCC den emailler ne zaman geliyor, onay emaili falan geliyor mu ds 260 doldurduktan sonra. Ds 260 tan sonra kaçırmamamız gereken bir şey var mı, biraz heyecanlıyız :))
-
Sayın @crazycells 2 ve 3 haftaya bayağı şeyleri çözerler
-
@crazycells, aşağıdaki 2. adres ile neredeyse aynı, neden hata veriyor anlamadım gitti
http://prntscr.com/nmdi2d -
Kolay gelsin, 40xxx lerdeyim. Ne zamana kadar doldurmalıyım formu? Çabuk gönderip yanlışlık da yapmak istemiyorum.
-
D260 formunu doldurmadim pasaportumu çıkartıp doldurmayı düşünüyor case number 50 k larda d200 formunu geç doldursam problem olurmu
-
Merhaba, ds 260 formunun stresini çok yoğun yaşıyorum, İnşaallah bu süreci hatasız geçirebilirim
-
@fposul DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
merhaba ben bu sene kazandım fakat sıra numaram çok yüksek 2021 çekilişi için bidaha katılabilir miyim ne olur ne olmaz diye
Eger cekilis basvurusu sirasinda Green Card'iniz yoksa basvuru yapabilirsiniz.
-
@cancakicitr DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Arkadaşlar whatsapp grubu olarak, aranızdan bir kişi bunu üstlenebilir ve katılmak isteyen arkadaşlar mesaj yoluyla kendisine numaralarını atarak gruba ekleyebilir. Bizim dv2019 grubu öyle oldu. İsterseniz DV2019 seçilenleri olarakta birkaç kişi sizin grubunuza girip süreç hakkında kafanıza takılan soruları yanıtlarız. Herkese tebrikler :) Umarım biran önce hepiniz current olursunuz :)
Evet, biraz sure verin kendilerine sayin @cancakicitr , sonucta su an hickimse surece asina degil. Dolayisiyla bir hafta sonra tum uyeler az cok surec konusunda bilgiliyken bu whatsapp grubunun acilmasi daha mantikli olur. Su an -insanlar surece cok hakim degilken- olusturursak, sizin de gordugunuz uzere, arkadaslari yanlis yonlendirmeye calisabilecek kisiler de mudahil olabilir.
En azindan arkadaslara temel forum konularini okuyup hazmedecek kadar sure taniyalim.
Forum disinda hicbir kaynaga, ayrica hicbir danisman ya da avukata ihtiyac olmadan tum sureci halletmek mumkun.
-
@mkonca DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells bende ds 260 ile alakalı zannettim :) ds260 doldurduktan sonra yapacağımız herhangi bir şey yok değil mi? Artık bekleyişe geçmemiz gerekiyor. KCC den emailler ne zaman geliyor, onay emaili falan geliyor mu ds 260 doldurduktan sonra. Ds 260 tan sonra kaçırmamamız gereken bir şey var mı, biraz heyecanlıyız :))
onay emaili gelmiyor.
ilk iletiyi incelemelisiniz :slight_smile: telasa gerek yok. -
@mkonca DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells, aşağıdaki 2. adres ile neredeyse aynı, neden hata veriyor anlamadım gitti
http://prntscr.com/nmdi2dhatada ne diyor? o kismi da yazin.
-
@knightman DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Kolay gelsin, 40xxx lerdeyim. Ne zamana kadar doldurmalıyım formu? Çabuk gönderip yanlışlık da yapmak istemiyorum.
onumuzdeki bir iki hafta icerisinde doldurup gondermenizi tavsiye ederim.
-
@samet-yetgin DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
D260 formunu doldurmadim pasaportumu çıkartıp doldurmayı düşünüyor case number 50 k larda d200 formunu geç doldursam problem olurmu
gec derken, tam olarak ne kadar sure sonra? onumuzdeki bir iki hafta icerisinde formu doldurup gondermenizi tavsiye ederim.
-
@muhtaradana DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba, ds 260 formunun stresini çok yoğun yaşıyorum, İnşaallah bu süreci hatasız geçirebilirim
telasa gerek yok :slight_smile:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum