[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
KCC evrak isteme emaili bugun geldi. Bilginize
-
@israfil DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
29 Nisandaki (pazartesi) sağlık muayenesi sıkıntısız bir şekilde geçti. Gerekli testler yapıldı bir sorun çıkmadı raporumu aldım.
Bugün (2 mayıs) sabah 9:15 te mülakatım vardı ,9:00 da oradaydım 9:40 gibi içeri aldılar, kayıt olması , belgelerin teslimi (varlık olarak 5000$ ve 50000 TL'lik araç gösterdim), mülakat toplam 1 saat sürdü. saat 11'e doğru vizeniz onaylandı cümlesini duyunca da mutlu mesut Ankara'dan ayrıldım.
Darısı tüm bekleyen ve isteyenlerin başına.02 Mayıs'taki mülakat sonucu vizem bugün elime ulaştı. Vize onay tarihi 06 Mayıs olarak girilmiş.
Bilgilerinize. -
@crazycells başkanım herhangi bir değişiklik yok açtırmadım da o zaman ön sayfayı götüreyim çok teşekkür ederim nezaketiniz için
-
@israfil hayırlı olsun darısı başımıza diyelim
-
@yılmaz Görüşmede bizden sırasıyla pasaportları istediler, sonra sabıka kaydı ve nüfus kayıtlarını istediler, sonra mali kaynak bilgilerini aldılar, diplomayı aldılar, muayene dosyalarını ve 2'şer resim istediler, Evlilik cüzdanı ve fotokopisini istediler. 6 yaşında bir oğlumuz var onun için ekstra evrak düzenlemedik zaten sadece resmini ve muayene evraklarını verdik. Evraklarınız tamam parmak izi vermek için çağırılacaksınız bekleyin dediler. Parmak izini verdik sonra parayı yatırdık ve en son görüşmeyi yaptık. Olay bitti hayırlısı ile. Dediğim gibi bu süreçte Başkonsolosluğa girişte ve evrakları isteyen arkadaşa da DS-260'ın barkodlu sayfasını uzattım ikiside gerek yok dedi.
-
@yalta yardımlarınız için minnettarım sizlere yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
Merhaba arkadaşlar evrak isteme maili ds260 doldururken verdiğimiz mail adresine mi geliyor yoksa ilk cekilişe basvuruken verdiğimiz maile mi benim case number 27k halen gelen giden birşey yok evrak istemiyor mu sunuz maili atmayi dusunuyorum onuda nereye ve ne şekilde atabilirim yardimci olabilir misiniz
-
@biber DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar evrak isteme maili ds260 doldururken verdiğimiz mail adresine mi geliyor yoksa ilk cekilişe basvuruken verdiğimiz maile mi benim case number 27k halen gelen giden birşey yok evrak istemiyor mu sunuz maili atmayi dusunuyorum onuda nereye ve ne şekilde atabilirim yardimci olabilir misiniz
ilk basvuruyu yaparken verdiginiz email adresine.
-
@biber hayirli olsun arkadasim.

-
@biber Merhaba. Case No kac sizin? Benim 26k. Onceki gun KCC aradim. 26klerin cogu yeni proses edildi. Birkac gun icinde evrak emaili alirsiniz dediler ve dun geldi. Bilginize
-
@crazycells bir hafta içinde elimizde olacak.
-
Sevgili forum üyeleri doktor raporlarını az önce aldım cuma sabahı mülakat için herşey hazır umarım herkesin gönlüne göre geçer
-
@yılmaz cok sevindik mulakati da bu hizla gecersiniz. Hayirli olsun. Bol sans...

-
Merhabalar, yarin 9.15 de gorusmem var. Subat ayinin sonuna kadar Amerikada ogrenci olarak bulunmaktaydim, geldikten sonra bir hesap acitirip 13 bin dolllar civarinda para gosterdim bankada, ama bir hesap hareketi olmadigi icin hesapta ki parayi gosteren bir belge aldim. Ayrica, ordaki kira sozlesmem ve arabamin ruhsatini belgeler arasina koydum. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yoksa baska bisi eklemem gerekir mi?
-
@uysalkedi çok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına hersey gönlünüzce olsun
-
2 gün önce evrak maili gelmişti,hemen evrakları göndermiştim, bugün de records indicate diye başlayan onay maili geldi.Bakalim Temmuz a randevu alabilecekmiyiz.
-
@f1ogrenci DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar, yarin 9.15 de gorusmem var. Subat ayinin sonuna kadar Amerikada ogrenci olarak bulunmaktaydim, geldikten sonra bir hesap acitirip 13 bin dolllar civarinda para gosterdim bankada, ama bir hesap hareketi olmadigi icin hesapta ki parayi gosteren bir belge aldim. Ayrica, ordaki kira sozlesmem ve arabamin ruhsatini belgeler arasina koydum. Sizce bunlar yeterli olur mu? Yoksa baska bisi eklemem gerekir mi?
ogrenciliginiz devam ediyor mu?
bence bir sorun yasamazsiniz.
-
Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.
-
@mindi DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Bu forum artık iyice saçmaladı. Ne kural kaldı ne de format. Sürekli açılan başlıklar, kırk milyon kez sorulan ve daha evvel defalarca cevaplanan sorular, DV2020 adaylarının haftalardır olur olmaz her başlık altında tek bir satır okumadan ısrarla yazmaları ve daha bir sürü şey. Hala burada durup her yorumu ciddiyetle okumaya çalıştığım için kendime kızıyorum.
Forum duzenine uygun olmayan iletileri eksileyip sikayet etmekten cekinmeyin sayin @mindi , bu yil birden fazla hata yapan arkadaslari forumdan cikaracagim. Eger forumu kullanmak istiyorlarsa, herkes bunu forum duzenine ve uyelerine saygi gostererek yapmali.
-
@crazycells Allah yardımcınız olsun hem 2019 talihlileri hem 2020 heyecan durumları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.