Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri

• Bu ileti silindi!

• @onur1601 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

24000

Haydi bakalım ayın 15 i yaklaşınca buralar canlanıyor :) Daha önce yaptığımız hesaplarımıza göre +1705 ile 16800 açıklanır demişiz. O halde (Süründürür<16800 Güldürür>16800 beklentiyi karşılar=16800) diyelim :) Hepimiz için en güzelinin olması yani güldürmesi dileğiyle..

• 18.000 e ne kadar yakın olursa o kadar mutlu eder , bir bakmışsın 18.000 i geçmiş , dadından yenmez :))

• @crazycells Mrb. Peki bugün Kamu kurumları yada bizi ilgilendiren göçmenlik işlemleri devam edecek mi?
    iş başı yapılır inşallah

• @arnblt soylediklerinize katiliyorum ama dogru tahmini yapmak zor zaten bircok degisken var isin icinde yinede siz ve sayin @caglaror Temmuzdan once vizelerinizi alacaginizi dusunuyorm.Esas tahmini zor olan ve benim merakim Temmuz da ne aciklanacak.Bunun icin en dogru tahmin kotadan yola cikmak oldugunu dusuyorum.Basit dusunursek yine 18300 avrupa kotasiysa /12 yaparsak 1500 vize her ay verilse bu bizim ust limitimiz olacak burda soru su ki CEAC datalari ne derece gunceldir . suan itibariyle kontrol ettigimde tam 6000 vize dagitilmis subat ayi en kotu ihtimal 7000 ile sonuclansa yine durum current i isaret ediyor. 1500*5(ay)=7500 (500 vize avantajli durum gozukuyor)
    ise bu taraftan bakmak sizce yanlismi?buarada siz olayi belki bu derece incelemeyeceksiniz numaraniz geregi ama durumu yakin takip ettiginizi gordugum icin dusunceleriniz merak ettim.

• @brnbrn istatistikçi olduğum için sayıları analiz etme merakım var. Ama bu iş özellikle bu sene sadece sayısal değil başka argumanları da analize dahil etmemiz gerektiğini gösteriyor. Bunlarda yasaklı ülkeler, kotaya takılacak ülkeler (ki buna bizde dahiliz) gibi. Bana kalırsa 34-35 bin kesin ama ondan sonra çok az bir case kalıyor. Geçen sene kullanmadıkları 5000 kişilik NACARA kontenjanı da bir kenarda. Geri kalanlar için bir hak mahrumiyeti yaratacaklarını zannetmiyorum.

• @osmanqdenizli DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells Mrb. Peki bugün Kamu kurumları yada bizi ilgilendiren göçmenlik işlemleri devam edecek mi?
    iş başı yapılır inşallah

Devam edecek merak etmeyin, 2. shutdown 9 Subat gece yarisi basladi ama sabah saatlerinde yasayi gecirdikleri icin islemler etkilenmedi. Su an hukumet normal sekilde isliyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@arnblt DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

r, kotaya takılacak ülkeler (ki buna bizde dahiliz) gibi. Bana kalırsa 34-35 bin kesin ama ondan sonra çok az bir case kalıyor. Geçen sene kullanmadıkları 5000 kişilik

insallah diyelim, dua yerine gecsin :D

• Nisan ayı için Visa Bulletin açıklandı 15 950. Bu seferki sayı hiç gönlümce olmadı ( ümidim daha büyük sayılara idi

• Bu nedir yahu! Ne umduk ne çıktı. Neyse bir ay daha ötelendi.

• 15950 nedir arkadaş ya, berbat.

• Bu gidişle Trampın istediyi şeyler olucak ve belki de önümüzdeki ay filan durdururlar çekilişi. 15950 şaka gibi

• Çok yavaş ilerliyor beklenenin baya altında.

• Maalesef beklentilerin altinda.

• Cok sacma! umutlarimi buyuk olcude bitirdiler.Selected yazisini gordugumde sansli biri oldugumu dusunmusstum ama Boyle degisiklik olan bir yilda buyuk case numberla secilmek cok buyuk talihsizlik diye dusunuyorum.Artik 2019 talihlileri grubunda olmayi umuyorum.Vizesini alan ve alacak arkadaslari tebrik ediyorum basarilar diliyorum.

• bence hemen pes etmeyin süreç daha devamediyor

• Arkadaşlar ümitsiz olmaya gerek yok ama daha öncede yazmıştım yıl sonu 28000-30000 bandında bitirecekler gibi. Çok fazla kasmaya gerek yok. çünkü bazen bazı şeyleri istesenizde değiştiremeyebiliyorsunuz. Bekleyeceğiz artık

• Arkadaşlar her kese sabır diliyorum.Sinirlerim tamamen bozuldu

• bu sefer güldürmedi :(

• Süründürdü vicdansızlar :( Bu sene baskı mı yiyorlar nedir bilmiyorum ama dotu başı ayrı oynuo bunların. Bizimde çekilecek çilemiz buymuş. Neyse enerjiyi düşürmeyelim arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun inşallah. Dolu olan case id lere göre çağırılan kişi sayıları aşağıdaki gibi;

Ekim - 2089
    Kasım - 1559
    Aralık - 1178
    Ocak - 1718
    Şubat - 1991
    Mart- 1678
    Nisan - 1203
    Mayıs - ???
    Haziran - ???
    Temmuz – ???
    Ağustos - ???
    Eylül - ???

Geriye sonradan ds260 gönderen kişiler hariç kalan dolu case id sayısı 9508. Kalan ay sayısı ise 5 yani current olabilmesi için aylık ortalama 1900 kişi çağırmaları lazım. Bu zamana kadarki 7 aylık zamanda aylık ortalamaları ise 1630. Şu haliyle bile devam etse neredeyse 34K yı görüyoruz. Ama biz bununla yetinmeyiz ille de current diyoruz.

Önümüzdeki ay açıklanacak Mayıs rakamının current'in habercisi olması dileğiyle.
    Bu sefer totem yapıp tahminde bulunmuyorum :D

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayilarla DV2020

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    359
    0 Oy
    359 İleti
    30k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 6 Oy
    3k İleti
    407k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • 11 Oy
    1k İleti
    205k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k