[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@osman-kaya sayın @crazycells ‘in dediği gibi bu konunun başında belirtilen yönergeleri okuyun mutlaka çok faydasını göreceksiniz. Öncelikle kendiniz ve varsa eş ve çocuklarınız için DS260 formunu doldurup iletmeniz gerekecek.. bol şans..!
-
Vallaha ben bu ay cut-off 18000'i bulur umudu içindeyim bana da sıra geliyor öyle olursa. Haziran da uçuş planlarına başlarız o zaman :)
-
@osman-kaya DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
merhabalar ben green carda yıllardır başvuruyordum öylesine. 3 haftaönce öylesine bir kontrol ettim yine çıkmamıştır diye. sonra işte kcc ye bir form doldur falan. zaten ingilizcem gooogle ne kadar biliyorsa tercümeyi o kdar. şimdi ise your case is currentlty at kcc yazıyor. oturup maili mi beklicem yoksa çok mu geç kalmışım.
yoo geçmiş kalmış sayılmazsın. ds260 formunu dolduracaksın. bu forumu iyi takip edip ilgili bölümlere baktığında rahatça doldurursun.
-
@gkhanfeez Umarım haklı çıkarsınız da, büyük sayılar için de umut olur.
-
Sevgili arkadaşlar,
Az önce kötü bir durumu fark ettim, DV 2018 başvurusunda kullandığım fotoğraf ile DV 2019 başvurusunda bulunmuşum.
Yönergede "Geçen sene kullandığınız fotoğrafınızı bu sene tekrar kullanmak başvurunuzun diskalifiye
edilmesine neden olacaktır." yazmakta.Acaba başvurum direkt olarak sistem tarafından iptal mi edilecek? Sistem eski fotoğrafları fark edebiliyor mu?
Ne yapmam gerek?
Fikirlerinizi bekliyorum.
-
@theamg Bu, başvuruların güncel olmasını sağlamak amacıyla alınmış bir önlem olabilir. Fotoğrafların güncel olması isteniyor. Yönergeyi buraya atar mısınız?
-
@strangereister "Submitting the same photograph that was submitted with a prior year’s entry will result in disqualification".
- sayfada, 7. kısımda geçmekte.
-
@crazycells üstad, acaba bir üst mesajda bahsettiğim sebepten dolayı sistem direkt olarak beni eler mi?
-
@theamg DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Sevgili arkadaşlar,
Az önce kötü bir durumu fark ettim, DV 2018 başvurusunda kullandığım fotoğraf ile DV 2019 başvurusunda bulunmuşum.
Yönergede "Geçen sene kullandığınız fotoğrafınızı bu sene tekrar kullanmak başvurunuzun diskalifiye
edilmesine neden olacaktır." yazmakta.Acaba başvurum direkt olarak sistem tarafından iptal mi edilecek? Sistem eski fotoğrafları fark edebiliyor mu?
Ne yapmam gerek?
Fikirlerinizi bekliyorum.
oyle yaziyor ama su an icin fotograflar sorun olmuyor. Tabii herhangi bir sorunla karsilasmamak adina yonergeleri takip etmek en dogrusu olur, ama su ana kadar fotograftan dolayi (ayni fotografi kullandigi icin) elenen hicbir dosya bilmiyoruz.
Su an icin hicbir sey yapmaniza gerek yok. Bundan sonraki seferlerde basvurudan once foruma bakin :) ayni fotografi kullanmama konusunda duyurular yapmistik :)
-
Arkadaşlar merhaba. Ben gc kazandığımda bekardım ve önümüzdeki ay evleniyorum eşim zaten abd vatandaşı bu yüzden onun için mülakat durumu söz konusu değil. Ama benim yapmam gereken nedir? Mülakata götürmem gereken veya form ile alakalı yapmam gerekenler var mıdır? Teşekkürler
-
Herkese merhaba,
bütün sayfaları tek tek özenle okudum. Yazan herkesin emeğine sağlık.
Gün geldi çattı artık 5 Şubat Pazartesi 07:30 bizim mülakatımız var.
Yazılanlar ve gelen mektup sonrası evrak hazırlıklarımız tamam;
- Üniversite diplomam ve 1 adet fotokopisi
- TEB bankası konsolosluk için bir hesap dokümü verdi (3 kişi için 26.459 $)
- Vukuatlı nüfus kayıt örneği ( Oğlum, Eşim ve Ben için ayrı ayrı)
- Adli sicil kaydı, ingilizce konsolosluk için arşiv kayıtlı, e devletten ( Eşim ve Ben için )
- CSC Çıktıları
- Evlilik Cüzdanı ve 2 adet fotokopisi
- 2 adet 5X5 Fotoğraf (Eşim, Ben ve Oğlum için)
- Sağlık raporları
- DS 260 Formları
- Davet mektubu
bu evrakları ile görüşmede olacağız. Her şey yolunda giderse sizinle mülakat deneyimlerimi buradan paylaşacağım.
Şimdiden tüm görüşme bekleyenlere bol şans diliyorum.
Teşekkürler,
-
Şimdiden tebrikler.
-
@maranty DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaşlar merhaba. Ben gc kazandığımda bekardım ve önümüzdeki ay evleniyorum eşim zaten abd vatandaşı bu yüzden onun için mülakat durumu söz konusu değil. Ama benim yapmam gereken nedir? Mülakata götürmem gereken veya form ile alakalı yapmam gerekenler var mıdır? Teşekkürler
Mulakat tarihiniz aciklandiktan sonra konsoloslukla suradan iletisime gecerek formu actirmaniz ve daha sonra bilgilerinizi guncellemeniz yeterli:
https://tr.usembassy.gov/tr/visas-tr/contact-immigrant-visa-section-tr/dediginiz gibi, esiniz ABD vatandasi oldugu icin gorusmeye katilmayacak ya da ayrica bir form ya da belge hazirlamasi gerekmeyecek.
-
@crazycells peki mülakata evlilik cüzdanı götürmeme gerek var mıdır?
-
@maranty evet, evlilik cüzdanı götürmelisiniz
-
@rapperman Yarın mutlu haberinizi bekliyoruz... 🇺🇸🙋🙏
-
@sayal DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@rapperman Yarın mutlu haberinizi bekliyoruz... 🇺🇸🙋🙏
Teşekkürler güzel dilekleriniz için..🙏
-
@b-family cevap yazan üyelere teşekkür ederim. bekarım ds 260 formunu ilk mesajımı yazdığımda zaten doldurmuşum. formun ne olduğuna bakmadan doldurmuştum.bunu doldurduktan sonra mailime mesaj gelecek. bu foruma ulaşmam dahi büyük avantaj. bugünlerde biraz hastalıktan pc başına oturamıyorum. iyileştikçe formu baştan aşağı okurum
-
@rapperman yolunuz açık içiniz ferah olsun. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :)
-
Mart ayı ptt kaydı için hala sistemi güncellememişler.Beklemeye devam. Diğer bekleyen arkadaşlarda da durum aynı mı? Bu ay mülakatı olan arkadaşlara başarılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum