Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Game of Thrones

Taşındı Hobi
45 18 3.6k 8

• Ben gecen sezon u izlememisim. Once ki sezonlari izleyebilecegim bir adres varsa paylasabilirseniz sevinirim simdiden tesekkurler.

• ⭐⭐

Son bolum muthisti :smile: 1 saat 21 dakika ile sanirim Game of Thrones'da gordugumuz en uzun bolumdu. Bu bolumun %95'inin ise savas sahneleri ile gecmesi de bi ayri guzeldi. Lord of the rings ve Hobbit serilerini ayri tutarsam, sanirim simdiye kadar izledigim en iyi savas sahneleriydi.

##spoiler=SPOILER

Arya Stark'in askerleriyiz! :)##endspoiler

• hocam son bölüm berbat ötesiydi nasıl sevebildiniz ? epic bir olay var ama işlenişi okadar berbattı ki anlatamam spoiler olmasın diye de yazamıyorum :D

• ablan stark bebeyim!

• @rhonster Game of Thrones içinde söyledi:

hocam son bölüm berbat ötesiydi nasıl sevebildiniz ? epic bir olay var ama işlenişi okadar berbattı ki anlatamam spoiler olmasın diye de yazamıyorum :D

Güzeldi ya zaytungun son gönderisine baksana 😂

https://www.instagram.com/zaytungcom/p/Bw2mxKfAMCb/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ory882p3g6m2

• abi şimdi koskoca night king tek harekette mi bitti hani en basitinden yazayım spoilerlere girmeden? bölüm o kadar berbat çekilmiş ki tarif edemem savaşta neyin ne olduğunu anladınız mı veya bran ın olayı bu kadar mıydı kuzgunlara geçiş yaptığında ne yaptı ? bari savaşı kuzgunların gözünden şöyle boylu boyuna bir gösterselerdi 2 sn bir sahne geçiyor millet sadece kılıç sallıyor o kadar. Ellerin çok epik momentler vardı ama yönetmen sağolsun batırmış mesela en başı çok fenaydı bir sessizlik lan noluyoz diyorsun dothrakların gidip gelememesi oha falan oldum ama devamı cacık savaşta neyin ne olduğu hiç belli değil o kadar azor ahai olayı çıkarttılar hani nirda :D

• iyi ki spoiler vermedin @Rhonster :slight_smile: bir şey anlaşılmasın diye çekilmiştir belki de savaş sahnesi, kim bilir :slight_smile:

• @loser ilk gün vermedim :D 2 gün geçti bi zahmet millette izlesin ki hala yazmadım bunlar sağolsun arya reyiz sayesinde bilinen şeyler :D

• @rhonster Game of Thrones içinde söyledi:

abi şimdi koskoca night king tek harekette mi bitti hani en basitinden yazayım spoilerlere girmeden? bölüm o kadar berbat çekilmiş ki tarif edemem savaşta neyin ne olduğunu anladınız mı veya bran ın olayı bu kadar mıydı kuzgunlara geçiş yaptığında ne yaptı ? bari savaşı kuzgunların gözünden şöyle boylu boyuna bir gösterselerdi 2 sn bir sahne geçiyor millet sadece kılıç sallıyor o kadar. Ellerin çok epik momentler vardı ama yönetmen sağolsun batırmış mesela en başı çok fenaydı bir sessizlik lan noluyoz diyorsun dothrakların gidip gelememesi oha falan oldum ama devamı cacık savaşta neyin ne olduğu hiç belli değil o kadar azor ahai olayı çıkarttılar hani nirda :D

Kurgu kötüydü ama içine alıyor sürükleyici bir bölümdü. Bence Jon Snow'dan bekliyordu herkes Night King hamlesini Arya'dan gelmesi kesmedi. Senarist üç yıldır Arya üzerinde durduk demiş. Final herkesi sevindirir inşallah :)

• ya abi milleti ve beni üzen şey şu game of thrones çok çok çok daha iyisini daha önce ki sezonlarda yaptı efsane kurguları var mesela battle of bastards çooooooooook daha iyiydi bide övünüyorlardı helms deepten daha iyi vs vs diyerek

• game of un 7. sezonunu nerden izleyebilirim?

• ''yakarım bu gezegeni''-Daenerys Targaryen :D

• ⭐⭐

Son sezon bidaha cekilsin diye imza topluyomus millet 😁

• @goodluck 7/24 oy verelim de çeksinler nolursun

• ⭐⭐

Biz ailecek verdik. Ama cekmeyecekler en son mangal partisi bolumuyle idare etcez yapacak bisey yok 😀

Bu arada cape coral yazmissin imzana neden cape coral

• Game of Thrones çok güzel bir dizi tüm sezonlarını izledim

• Güzel dizi ama sonlara doğru sıkılmaya başlamıştım. Sürekli kış sahneleri göre göre içim çıktı valla.

• ..........

Benzer Başlıklar

• Yaptığınız Koleksiyonlar

Hobi
    14
    3 Oy
    14 İleti
    493 Bakış
    E
    Ben ıslak mendil koleksiyonu yapmıştım başladığım zamanlar da epey gezip tozduğum için 3 büyük market poşeti dolusu ıslak mendilim vardı. Hatta değişiklik yapıp, sık sık gittiklerimden magnet alıp üzerine zımbalıyordum. Canı sağ olsun anacuğum nerden bilecek, ev taşımasına yardıma geldiğinde 2 poşet mendilin içinden geçmiş
  • Rise of Empires: Ottoman

Hobi
    5
    3 Oy
    5 İleti
    267 Bakış
    J
    Amerika'dan dönüşte Houston'da havaalanındaki pasaportları kontrol eden memur Türk olduğumuzu görünce bize Sultan Süleyman'ı izlediniz mi diye sordu. Biz hayır deyince çok şaşırdı. Ama tarihini biliyoruz dedik. Bizi yaklaşık 10 dakika sohbette tuttu diziyi çok sevdiğini Netflixi sadece onun için aldığını felan söyledi. TR netflixte yok sanırım USA Netflixte var mı emin değilim. Ama dizi hakkında bilgiliydi özellikle harem dedikodularını çok beğendiğini söyledi :) Rise of Empires ben belgesel olarak beğensem de film olarak baktığımda çok beğenmedim. Özellikle savaş sahneleri olmamış.
  • Favori YouTube Kanallarınız ?

Hobi
    38
    1 Oy
    38 İleti
    3k Bakış
    NewyorkNewyorkN
    Dogman Encounters https://www.youtube.com/@DogmanEncounters Bryan's Mysteries & Adventures on Trai https://www.youtube.com/@bawattsyl Paranormal Nightmare TV Series https://www.youtube.com/@paranormalnightmaretv Bay Area Transparency https://www.youtube.com/@bayareatransparency1722
  • Türkiye'den kitap siparişi

Hobi
    8
    9 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    S
    .....kendimde kitap okumayi cok severim, daha dogrusu severdim...internet uzerinden televizyonumuza o kadar cok app ve programlar yukleyebiliyoruz,dokumanterler diziler.spor filan.kendim icin soyluyorum kitap okumaya pek vaktim olmuyor, bir yere tatile gidersem bir kac kitap alip goturuyorum,okuduktan sonra kitaplari hayir kurumlarina bakiyorum..kendi fikrim olarak insanlar eskisi gibi kitap okumuyorlar, eskiden AVM lerde kitapci dukkanlari vardi bir bir kayboldular.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k