Bilgi için teşekkürler!
-
Bilgi için teşekkürler!
-
@MySea Bunlarin biraz daha olgunlaşmasi lazimmiş içi açılıcak tam tatlı olucak ve o gün tüketicen 🙂 yıkamadan tabiii
incir en sevdiğim meyve diyebilirim. Birde bizim köyde elma agaci var onun aromasi baya güzel oda çok güzel normalde ben elma sevmem ama o elmayi yiyorum çünkü çok güzel bir tat bırakıyor 🙂
Bu arada yanında olsaydim senin incir agacini tek başıma yerdim 😂 -
.....kendimde kitap okumayi cok severim, daha dogrusu severdim...internet uzerinden televizyonumuza o kadar cok app ve programlar yukleyebiliyoruz,dokumanterler diziler.spor filan.kendim icin soyluyorum kitap okumaya pek vaktim olmuyor, bir yere tatile gidersem bir kac kitap alip goturuyorum,okuduktan sonra kitaplari hayir kurumlarina bakiyorum..kendi fikrim olarak insanlar eskisi gibi kitap okumuyorlar, eskiden AVM lerde kitapci dukkanlari vardi bir bir kayboldular.
-
Dogman Encounters
Dogman Encounters Dogman Encounters
Thanks for visiting the Dogman Encounters Radio YouTube Channel! I’m Vic Cundiff; creator and host of Dogman Encounters. Tune in every Friday, to hear me talk with real eyewitnesses, about their terrifying, real encounters with Dogmen. If you think Bigfoot encounters are scary, you haven’t...
Bryan's Mysteries & Adventures on Trai
Bryan's Mysteries & Adventures on Trail Bryan's Mysteries & Adventures on Trail
Hello! My name is Bryan. I'm from Virginia (USA). My channel covers Mysteries, Missing Hikers, Campers and other Missing Persons Cases. My hope is to keep their cases known & circulated. The more people that are aware, the more possibility they may be solved. I usually go out west every summer...
Paranormal Nightmare TV Series
Paranormal Nightmare TV Series Paranormal Nightmare TV Series
Please SUBSCRIBE Three Brothers from Ohio who travel the country helping families trapped in a violent haunting. Investigating ghosts and the paranormal. Taking on demonic cases that are attacking families. Filming And Documenting some of the most shocking paranormal footage. For...
Bay Area Transparency
Bay Area Transparency Bay Area Transparency
Investigative journalism interactions that showcase police misconduct issues/ reform, prison system/rehabilitation issues, and peaceful public employee conduct checks, for News purposes. Founder of the BayFam baby! Together we are continuously working to create the changes needed in community...
-
@Uçan-hollandalı oyuncuların çoğu ya gerçekten çekiyor yada ortamlarda bulunuyor, oktay kaynarca ya baksana çok iyi mafya oynuyor, bütün mafyalarla fotoğrafı var.
-
Ben ıslak mendil koleksiyonu yapmıştım başladığım zamanlar da epey gezip tozduğum için 3 büyük market poşeti dolusu ıslak mendilim vardı. Hatta değişiklik yapıp, sık sık gittiklerimden magnet alıp üzerine zımbalıyordum. Canı sağ olsun anacuğum nerden bilecek, ev taşımasına yardıma geldiğinde 2 poşet mendilin içinden geçmiş
-
..........
-
-
En tatlı konu
-
@yasin-ayyildiz, içinde söyledi: Ev Sunucusu (Home Lab & Home Server)
Konuyu hortlatma gereği duydum. @freeworld hocam son durumunuz nedir? Bana sürekli abd home ip si lazım bu konuda vpn kurma girişiminiz olursa haberdar olmak isterim. Başarılar dilerim.
Hocam selamlar. Agustos ayina kadar sistemim online ve hazir olarak durmaktaydi fakat Agustos ayinda eyalet degistirmemiz oldu. O gunden beri ne yazik ki sistemim offline. Fakat bu hafta sonu yine yeniden eski yasadigim eyalete geri dondum ve umarim biraz daha bu islere donmeye vaktim ve imkanim olacak. Yani son sistemi yeniden cevrimicine alacagim.
Bu arada belki zaten biliyorsunuzdur ama yine de not geceyim; ayda bir iki dolar gibi masraflara VPS alabilirsiniz, tek ihtiyac abd vpn ise. Asagidaki secenekler ornek olarak mevcut.
Jon Biloh / May 24, 2020Best Cheap VPS Hosting - Updated February 2025 Best Cheap VPS Hosting - Updated February 2025
Looking for the best and cheapest VPS hosting plans available? Check our 2022 list of all the best cheap vps deals exclusively on LowEndBox.
-
Gitarı ustaca çalmak gerçekten büyük emek isteyen bişey yılları vermek lazım ara verincede biraz kopukluk oluyo bir türlü tam hakim olamıyorum
-
Antep'te kilo vermek mümkün değil. Nereye dönseniz dönerci, kebapçı, dürümcü var. Burada her pide fırının yanında kasap mutlaka vardır. Kasaplarda tepsi yemeklerini yaptırabilirsiniz. Patlıcan kebabı, soğan kebabı, kilis tava, patates veya domates tava, lahmacun vb. derken bir bakıyorsunuz kilo almış başını gidiyor. 🙂 Yemek kültürümüz kilo vermeye pek uygun değil anlayacağınız. Daha baklavadan, burma kadayıftan, Antep fıstıklı katmerden bahsetmiyorum bile 😂 (Kilolu değim ama fazla kilom var tabi - Not: Antepli değilim)
-
@mysea, içinde söyledi: Evde pet besleme
@aristoi Iceriye tuvalet yapmaya alistirmak boyle kucuk kopeklerde daha uygun olabiliyor. Biz iceriye alistirdik. Tuvalet icin pad var, onlardan aliyoruz ve kis aylarinda disariya cikmaya gerek kalmadan pad uzerinde isini hallediyor.
geçmişte bizde o şekilde yapıyorduk fakat bu defa evde yalnız kalınca farklı yerlere tuvaletini yapmaya başladı, dışarıya alıştırınca sorun çözüldü.
-
Çok uzun yıllar offroad ve kamp yapmış biri olarak bir kaç tavsiyede bulunayım:
1- Daha önce hiç kamp yapmadıysanız, internetten kimsenin tavsiyesi ile hiç bir malzeme almayın. Özellikle de çadır vs pahallı malzemeler.
2- Okuyarak, internetten araştırarak falan hiç bir malzeme almayın.
3- Daha önce hiç kamp tecrübeniz yoksa özenip de tek başınıza kampa çıkmayın.
4- Acemiyseniz tek başınıza kampa çıkmayın
5- Beraber gideceğiniz kişi veya kişiler de kamp tecrübesine sahip değilse >> Gitmeyin.Doğayı ve doğal/vahşi hayatı hafife almayın! Doğada çok aciz ve tehlikede kalabilirsiniz. Doğanın şakası yoktur!
Kamp ve doğada yaşam tecrübesi çok zevkli, çok eğlenceli olduğu kadar çok tehlikelidir de. Öğreneceğiniz çok şey vardır ama bunları internetten, sağdan soladan okuyarak, tavsiye alarak öğrenemezsiniz. Balta ve bıçak vs kullanmayı kendiniz öğrenmeye çalışmayın, size doğru kullanımı göstermesi için tecrübeli kişilerden yardım isteyin. Dal, odun kseceğim diye baltayla kendi kolunu, ayağını doğrayanı gördüm!
Öğrenmenin en doğru ve sağlam yolu ilk kampları tecrübeli kişilerle ve grup olarak yapmaktır. Bu gruplarla yeterince tecrübe kazanıp bilgilendikten sonra alın ne alacaksanız. Asla tek başınıza tecrübe kazanmaya çalışmak gibi bir hataya düşmeyin.
Yaşadığınız yerde doğa sporları ve kamp grupları, kulüpleri muhakkak vardır. Gidin bunlara katılın. Sizi aralarına seve seve kabul edeceklerdir. Bu gruplardaki kişilerde çoğu zaman envai çeşit malzemenin yedeği olduğundan ilk kamp tecrübenizde bir çok şeyi sizinle paylaşacaklardır.
İlk kampları bu tür gruplarla ve yancı olarak yapmanın çok büyük avantajları olacaktır.
Bu insanları iyi izleyin, çok şey öğreneceksiniz. Bu insanların tavsiyelerini, hem de uygulamalı olarak göreceksiniz. Hangi malzeme lazımdır, hangileri lüzumsuzdur, o pahalı bıçaklara gerçekten ihtiyaç var mıdır, onun yerine bu daha iyiymiş aslında gibi bir çok şeyi deneyimleyerek öğreneceksini,z. Kullanılanları gördükçe parça parça sizde ihtiyacınızı doğru olarak tedarik etmeye başlayacaksınız.Bir malzemenin kaliteli ve iyi bir marka olması sizin için de doğru malzeme olduğunu göstermez. Aslında çok kaliteli ve süper olan o çadır ve uyku tulumu belki de size ve sizin amaçlarınıza uygun değildir
Doğada geçireceğiniz her dakikada, diğer insanlardan ve başınıza geleceklerden eşsiz tecrübeler edineceksiniz.
Bu kamplara gide gele bilgi ve tecrübeleriniz arttıkça daha da keyif alacaksınız.
. -
Bir arkadaşım vardı - usa da 4 ay kaldığım (2019) sürede cafeteryada çalşıyor neyse onda vardı aldım kullandım baktım soyle güzel gerçekten ama 150-160 dolardı ben alamadım çünkü bana pahalı geldi yanı dolar kazansam anlarım ama veremedım zaten kısıtlı bir paralya gelmiştim.
Neyse çok güzel dedim ikinici el bakalım bana dedim facebooktan kardeşim dedim 80 90 dolara bulurum belki dedim .
oda bana abi sana alayım bir tane demişti. :)))
duyguladındım ama düşündüm ben polis memurum alamıyorum o çoçuk kafede çalışıyor bir günlük kazancıydı sanırım . !!!!!
buda böyle bir anımdır...
bu arada hala alamadım
telefonlarımı bil hala kullanıyorum çünkü yenı telefon pahalı
iphone 6 ---5 yıldır kullanıyorum
iphone 7 var ---3 yıldır kullanıyorumneyse... :///
-
Agustos ayinda Alameda, CA'ya tasindigimdan beri burda da duzenli olarak yol ve dag bisikleti yapiyorum. Buraya yerlesirlen bisikletlerimi yanimda getirmistim.
Ev ve is arasi 8km'lik yolu her zaman bisiklet ile gidip geliyorum. Bisiklet icin buralar cok elverisli, trafikte simdiye kadar bir sorun yasamadim zaten genellikle yollarin bir kisminda bisiklet icin ayrilmis bir serit ya da arabalar ile seridin paylasilacaigini gosteren tabelalar mevcut.Suruslerin rotalarini gormek isin asagidaki linkten strava profilime ulasabilirsiniz:
Yiğit Yazıcı | Strava Cyclist Profile Yiğit Yazıcı | Strava Cyclist Profile
Yiğit Yazıcı is a cyclist from United States. Join Strava to track your activities, analyze your performance, and follow friends. Strava members can plan routes, participate in motivating challenges, and join clubs. Get started by signing up for free.
-
@Edelweiss, içinde söyledi: PlayStation 5 Tanıtımı (Canlı)
Stoklar boş. Ps5 karaborsada 1000+ dolarlara satılıyor. Kaç gündür sipariş veremiyorum... 😞
Vay be yurt dışındaki karaborsa fiyatı ile buradaki normal satış fiyatının aynı olması ne kadar ironik🤔.
-

50
53.0k
Users
4.8k
Topics
480.6k