-
iyi ki spoiler vermedin @Rhonster :slight_smile: bir şey anlaşılmasın diye çekilmiştir belki de savaş sahnesi, kim bilir :slight_smile:
-
@loser ilk gün vermedim :D 2 gün geçti bi zahmet millette izlesin ki hala yazmadım bunlar sağolsun arya reyiz sayesinde bilinen şeyler :D
-
@rhonster Game of Thrones içinde söyledi:
abi şimdi koskoca night king tek harekette mi bitti hani en basitinden yazayım spoilerlere girmeden? bölüm o kadar berbat çekilmiş ki tarif edemem savaşta neyin ne olduğunu anladınız mı veya bran ın olayı bu kadar mıydı kuzgunlara geçiş yaptığında ne yaptı ? bari savaşı kuzgunların gözünden şöyle boylu boyuna bir gösterselerdi 2 sn bir sahne geçiyor millet sadece kılıç sallıyor o kadar. Ellerin çok epik momentler vardı ama yönetmen sağolsun batırmış mesela en başı çok fenaydı bir sessizlik lan noluyoz diyorsun dothrakların gidip gelememesi oha falan oldum ama devamı cacık savaşta neyin ne olduğu hiç belli değil o kadar azor ahai olayı çıkarttılar hani nirda :D
Kurgu kötüydü ama içine alıyor sürükleyici bir bölümdü. Bence Jon Snow'dan bekliyordu herkes Night King hamlesini Arya'dan gelmesi kesmedi. Senarist üç yıldır Arya üzerinde durduk demiş. Final herkesi sevindirir inşallah :)
-
ya abi milleti ve beni üzen şey şu game of thrones çok çok çok daha iyisini daha önce ki sezonlarda yaptı efsane kurguları var mesela battle of bastards çooooooooook daha iyiydi bide övünüyorlardı helms deepten daha iyi vs vs diyerek
-
game of un 7. sezonunu nerden izleyebilirim?
-
''yakarım bu gezegeni''-Daenerys Targaryen :D
-
Son sezon bidaha cekilsin diye imza topluyomus millet 😁
-
@goodluck 7/24 oy verelim de çeksinler nolursun
-
Biz ailecek verdik. Ama cekmeyecekler en son mangal partisi bolumuyle idare etcez yapacak bisey yok 😀
Bu arada cape coral yazmissin imzana neden cape coral
-
Game of Thrones çok güzel bir dizi tüm sezonlarını izledim
-
Güzel dizi ama sonlara doğru sıkılmaya başlamıştım. Sürekli kış sahneleri göre göre içim çıktı valla.
-
..........
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum