@begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek
@ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim
Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor.
Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor.
Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim 🙂

15 günlük konaklama sonunda eşim ve oğlum Türkiye'ye döndü bende Airbnb'nin bittiği son gün kiralık bir ev ayarlayabildim, aynı gün hem eşya taşıdım hem ailemi yolcu ettim :(( GC'ler 19. gün belirttiğimiz adrese geldi fakat şöyle bir sıkıntı ile karşı karşıyayız, üçümüzün kartı teslim edilmiş görünmesine rağmen benimki maalesef posta kutusundan çıkmadı (bazen postacı atlayabiliyormuş) bir kaç gün bekleyip bi haber çıkmazsa peşine düşeceğim. Bu aşamaya gelene kadar emeği dokunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, gerek facebook gruplarından, gerek whatsapp gruplarından ve özellikle bu forumdan bir çok kişinin yardımları sayesinde sorunsuz bir şekilde buralara geldik. Ve son olarak