Hayallerinden vazgeçenler:/erteleyenler
-
Biri bana bunu yazmis ~~
Kesinlikle ABD nin olayı budur!!!
Tebrikler.....
Burada okumamışsanız, buraya ait iş deneyiminiz yoksa, usa bazlı referansınız yoksa isterseniz prof . Olun şansınız da yoksa sı fır sı nız....
Eğitimli ve Şansınız da yoksa depresyona girersiniz. -
@yavuz Hayallerinden vazgeçenler:/erteleyenler içinde söyledi:
Biri bana bunu yazmis ~~
Kesinlikle ABD nin olayı budur!!!
Tebrikler.....
Burada okumamışsanız, buraya ait iş deneyiminiz yoksa, usa bazlı referansınız yoksa isterseniz prof . Olun şansınız da yoksa sı fır sı nız....
Eğitimli ve Şansınız da yoksa depresyona girersiniz.“Burada” ile Türkiye’yi kastediyorsanız, o kadar karamsar olmayınız bence çünkü Türkiye’deki deneyim ABD’de gayet geçerli oluyor. En azından benim öyle oldu bir örnek olarak.
Benim 8 senelik iş deneyimim ABD’de sayıldı ve aynı işi yapıyorum. Belki biraz iyi satmak gerekiyor deneyimi ve elbette iyi ingilizce gerekiyor. -
@freeworld hangi sektörde çalışıyorsunuz? Belki sizinle aynı sektörde olanlarımız varsa, bu karamsar iletilerden sonra içimiz açılır, umudumuz artar.
-
ögretmenler denklik alıp ögretmenlige devam edebiliyor. Hemşireler doktorlar mühendisler avukatlar muhasebeciler de keza. Çevirmenler tamirciler berber ve kuaförler marangozlar sıhhi tesisatçılar elektrikçiler vs bu arkadaşlar da sertifikalarının ingilizcesini noter tasdikli alıp gelirlerse tanınıyor e devam etmeleri için abd geçerli sertifika veriliyor olmadı bir kaç aylık bir kurs snucu sertifika alıp işlerine devam edebiliyorlar. İlk geldigimizde hemen kendi meslegimizi yapamayabiliriz. Buna hazırlıklı olmak lazım ama bu demek degildir ki hep öyle devam edecek. Bir kaç ay kurs gör sertifika al işine devam et bu kadar basit.
-
@sinem benim sektör tüm bunların dışında ve denklik filan da olacağını sanmadığım için olur da kazanırsam zaten Amerika da yapabileceğimi sanmıyorum. Klasik işlere bakacaz artık.
-
@dreams_usa nedir sektör
-
@sinem Lojistik depo.
-
@dreams_usa en çok işçi/eleman aranan kollardan biri sizinki işsiz kalmanız nerdeyse imkansız. :)
-
@sinem ilk etapta yönetici olarak başlamam imkansız. Umarım ilerleyen vakitlerde kendimi geliştirip asıl pozisyonuma yükselirim.
(Sanki kazanmışım gibi yazdım, hayırdır bana :blush: ) -
@dreams_usa Hayallerinden vazgeçenler:/erteleyenler içinde söyledi:
@sinem ilk etapta yönetici olarak başlamam imkansız. Umarım ilerleyen vakitlerde kendimi geliştirip asıl pozisyonuma yükselirim.
(Sanki kazanmışım gibi yazdım, hayırdır bana :blush: )hep öyle olmayacak mı @dreams_usa sıfırdan başlayacagız hayırdır size de bana da. :D
-
Kadir abi seni bu başlıkta görünce çok mutlu oldum.. Sen bir yana bütün forum bir yana <3 umarım bu sefer çıkar ve Houston a ziyaretine gelirim.
AYRICA;
3 yıldır gc başvurularıyla uğraşan birisi olarak trakyalı ailenin YouTube kanalındaki videoları izleyenin büyük bir çelişkiye düşeceklerine eminim. Bu nedenle moralinizi yüksek tutmak için bir çok kanal var. Boş boş videolarla vakit harcamayın. Ama herkesin bilgi sahibi olması için hiç bi çıkar gözetmeksizin Kadir Zora abimizin videolarını öneririm.. @semavi -
@anilcangokben youtuber tavsiyeleri diye bir başllık var orada zaten yazılı forumun göz bebeklerindendir
https://yesilkartforum.com/forum/topic/171/abd-deki-turk-youtuber-tavsiyeleri -
@freeworld hangi sektörde çalışıyorsunuz? Belki sizinle aynı sektörde olanlarımız varsa, bu karamsar iletilerden sonra içimiz açılır, umudumuz artar.
Lojistik / Tedarik Zinciri
-
@freeworld Şaka?
-
@FreeWoRLD Aynı sektörde olacağımız hiç aklıma gelmemişti. Benim de Türkiye de 7 yıllık deneyimim var. Perakende sektörünün tanınmış markalarında Lojistik Depo Müdürlüğü görevinde bulundum. Umarım ben de kendi meslek dalımla ilgili iş bulabilirim. Green card kazanırsam tabi :blush:
-
@FreeWoRLD Aynı sektörde olacağımız hiç aklıma gelmemişti. Benim de Türkiye de 7 yıllık deneyimim var. Perakende sektörünün tanınmış markalarında Lojistik Depo Müdürlüğü görevinde bulundum. Umarım ben de kendi meslek dalımla ilgili iş bulabilirim. Green card kazanırsam tabi :blush:
Ben de sizdenim 😄 12+ yıl
-
@tanti Hayallerinden vazgeçenler:/erteleyenler içinde söyledi:
Ciddi mi, sevindim :blush: Senin görev alanın ne @tanti hangi şehirde yaşıyorsun?
-
Ciddi mi, sevindim :blush: Senin görev alanın ne @tanti hangi şehirde yaşıyorsun?
Operasyon benim; Planlama, filo yönetimi, ihale fiyatlandırma, araç tedarik vs vs.
-
Operasyon benim; Planlama, filo yönetimi, ihale fiyatlandırma, araç tedarik vs vs.
Taşıma Lojistiği anladığım kadarıyla. Benim tedarik zinciri ve Lojistik yönetimi. İmkan bulabilirsem Amerika da yüksek lisans programlarını da araştıracam. Böylelikle kendi mesleğimle alakalı iş bulmam daha kolay olur. Kısmet olursa sana da tavsiye ederim.
-
Taşıma Lojistiği anladığım kadarıyla. Benim tedarik zinciri ve Lojistik yönetimi. İmkan bulabilirsem Amerika da yüksek lisans programlarını da araştıracam. Böylelikle kendi mesleğimle alakalı iş bulmam daha kolay olur. Kısmet olursa sana da tavsiye ederim.
Ben bu sene başvurma eşiğindeydim görüştüm bir kaç üniversite ile sonra dur bekle bir sene daha dedim. Gidebilirsek eğer, birinci düşündüğüm şey olmaz ise bunu yaparım zaten uzun vadede kendi filomu kurmayı hedefliyorum. .)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum