-
Yani yanlış anlamıyorum değil mi ? GC'lar elimizde Amerika öncesi 2-3 gün Kanada da ki akrabalarımız da kalıp sonra Amerika'ya geçmek sorun olmaz :)
-
@emrekuzgun eşiniz de greencardlı mı? Yoksa evlilik yoluyla mı greencard alacak? Döndük dediğinize göre her ikiniz de greencard sahibisiniz olarak algılıyorum..
Bu durumda sayın @entelman 'ın dediği gibi fiziki olarak kartlarınıza sahipseniz, sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsiniz Kanada'ya..
-
@emrekuzgun Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari) içinde söyledi:
Herkese merhabalar, arkadaşlar haziran ayında greencard'ı alıp temmuz ayında düğünümüzü yapmak için döndük. Şimdi temelli gidiyoruz henüz 6 ay olmadı o konuda sorun yok ancak Amerika'ya girmeden önce Kanada da ki akrabalarımı 2-3 günlüğüne ziyaret etmek istiyorum bu bir sorun teşkil eder mi? Şimdiden teşekkürler ...
Green Card sahiplerinin Kanada'ya havayolu seyahatlarinda "eTA" almalari gerekiyor, onceki sayfalarda aciklanmisti...
-
evet eTA başvurumuzu yarın yapacağız, hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim saygılar :)
-
eTA başvurusu ile ilgili daha önce yazılanları iki farklı başlıkta buldum, buraya da link bırakıyorum kolaylık olsun diye.
-
Bu ileti silindi! -
merhabalar Abd ye geçen hafta geldim ssn ve green cardım henüz elimde yok pasaportumla Kanadayı gezmeye gidebilirmiyim?
-
@mansfield1 Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari) içinde söyledi:
merhabalar Abd ye geçen hafta geldim ssn ve green cardım henüz elimde yok pasaportumla Kanadayı gezmeye gidebilirmiyim?
Pasaportunuza giriş damgası ve tarihi vuruldu ise girebilirsiniz. Ancak karayolu ile girmenizi öneririm, havayolu ile gidişte görevliler sizi uçağa almak istemeyebilir. Risk almaya değmez. Eğer kimseye laf anlatmak istemiyorum derseniz bence kartın gelmesini bekleyin.
-
@knnrn yok zaten karayolu ile düşünmüştüm o zaman sorun olmaz yani öyle mi?
-
@mansfield1 Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari) içinde söyledi:
Yasal olarak sorun yok.
-
Bence de yasal olarak sorun olmaması lazım. Ama kapıdaki görevli bilmiyor olabilir. Bu durumda şu sayfayı gösterebilirsiniz:
http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1053&top=16 -
karayolu ile sorun olmadan pasaport ile kanadaya geçiş yaptım sadece görevli kişi bu vize green card nerde dedi bende o vizenin altında yazan 1 yıl greencard yerine geçerlidir yazısını gösterdim tamam geçebilirsiniz dedi bir sorun olmadı.
-
merhaba arkadaşlar ben amerikadan kanadaya giderken Pasaportuma kanadaya giriş tarihli mühür basıldı sonra Amerikaya döndüğümde pasaportuma herhangi bir bişi basılmadı basılması gerekmiyormuydu bu sorun olur mu yani ben kanadada mı gözüküyorum şuan?
-
merhaba arkadaşlar ben amerikadan kanadaya giderken Pasaportuma kanadaya giriş tarihli mühür basıldı sonra Amerikaya döndüğümde pasaportuma herhangi bir bişi basılmadı basılması gerekmiyormuydu bu sorun olur mu yani ben kanadada mı gözüküyorum şuan?
hayir, sorun olmaz. Sozlu beyan yeterli olur ilerde, genelde ne girerken ne cikarken basmiyorlar hatta bu sinirda.
-
Merhaba , gc elimize gecmeden Amerikadan Meksikaya gidilebiliyor mu , pasaporttaki vize yeterli oluyor mu acaba ? İlk giristen sonra GCleri beklerken Meksikaya bir gidip gorelim dedik ama forumda bunu yapan goremedim . Tesekkurler cevap icin
-
@cnpist, içinde söyledi: Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari)
Merhaba , gc elimize gecmeden Amerikadan Meksikaya gidilebiliyor mu , pasaporttaki vize yeterli oluyor mu acaba ? İlk giristen sonra GCleri beklerken Meksikaya bir gidip gorelim dedik ama forumda bunu yapan goremedim . Tesekkurler cevap icin
Kanada'ya gecenler olmustu. Meksika'yi da siz deneyin hepimiz ogrenelim :)
Karayolu ile deneyin tabii, en kotu ihtimalle sinirdan geri donersiniz. -
@knnrn farkettim komse Meksikaya tekila pesine gitmemis 😂 araba ile gitmeyi dusunmustuk zaten . Gidersek bilgi paylasirim :)
-
@cnpist, içinde söyledi: Seyahat Vizesi Gerektiren Ulkeler (Green Card sahipleri, ABD veya TC vatandaslari)
Meksika zaten ABD vizesi olan herkesi kabul ediyor, sizin de net bir Meksika gezi planiniz varsa sorun olmadan alirlar diye dusunuyorum. Zaten elinizdeki belgenin Green Card yerine gectigini soylemeniz lazim girerken, cok da sorgulamadan alacaklardir.
ABD'ye giriste de bir problem yasamayacaksiniz, o nedenle benim cevabim bu gezi mumkun :)
-
Sanırım 26 Nisan 2022 tarihi itibari ile GC sahiplerine eTA zorunluluğu da kalkmış. Gc var ise uçak ile de sıkıntısız Kanada ya seyahat yapılabilir.
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum