-
Merhaba arkadaşlar yeniyim site birçok bilmediğim konuda yardımcı oldu kuran emegi olan ve paylasımda bulunan herkese teşekkür ederim
Benim merak ettiğim ev işyeri ilaclama konusunda bilgi almak istiyorum fiyatları çalısma kosulları nedir......
Kendinize iyi bakın -
@cmk1976 İkaclama ve fumigasyon işleri içinde söyledi:
Merhaba arkadaşlar yeniyim site birçok bilmediğim konuda yardımcı oldu kuran emegi olan ve paylasımda bulunan herkese teşekkür ederim
Benim merak ettiğim ev işyeri ilaclama konusunda bilgi almak istiyorum fiyatları çalısma kosulları nedir......
Kendinize iyi bakınbu benim de çok merak ettigim br konu.. :)
-
İşim bu abd de bu işi yapmak istiyorum
-
eger olabiliyorsa Houston böcek deryası gc çıkar Houston da yaşarsam ilk müşteriniz olabilirim. :)
-
@sinem tesekkur ederim :) bölge araştırmalarım doğru bende aynı yeri düşündüm
Umarım olur ilk ilaçlama size ücretsiz :) -
@cmk1976 şimdiden teşekkür ederim. :) sizi tavsiye edecegim. :)
-
@sinem sağolun orada yaşıyorsunuz bölge hakkında sizden bilgi almam mümkünmüdür ? Vaktiniz varsa eğer
-
henüz yaşamıyorum ama edindigim bilgiler Houston başta olmak üzere Texas ın güneyi (sahil kesimi ılıman bölgeleri yani) ve Florida eyaleti böcek ve haşarat bakımından zengin. Yani sizin için cennet. :) Ve bir çok ilaçlama firması olmasına ragmen pazar açık ve canlı. Sayın @knnrn Houstonda yaşıyor size cevap verecegin umarım. Muhtemelen GC çıkarsa ilk yerleşme yerimiz Houston olacak bizim de...
-
@sinem bol şans o zaman ;)
-
@cmk1976 teşekkür ederim size de bol şans ve hayırlı kazançlar.:)
-
Is yeri olarak acma konusunda yorum yapamicam ama bu islerde calisacaksan yillik 30k-75k bandinda maaslar var. Ca da 60 70 kazanma sansin varken texasta ortalama 40 civari maas aliniyor. Terminix firmasi teklifte bulunmustu bana. Texas icin soyleyebilirim, mesai kavrami yok gibi. Hani ilaclama olcaksa hafta sonu da olsa gidiyorsun. Genelde hafta sonlari tatil. Bazi bolgeler icin sadece pazar gunu tatil diye bir bilgiye rastladim. Egitim cok aramiyorlar, alt yapin var ise arti bu ama zaten cogu sirket training veriyor (Pesticide Control Technician) olarak calisacaksan sertifikastonu alman gerekiyor. Bunun yaninda yardimci elemanlar olarak basic duzeyde calismada mumkun. Kendi yerini acman icin de 3. seviyede pesticide contol technician sertifikan olmasi gerekiyor diye hatirliyorum.google da pest control technician keyword ile arama yaparsan bi suru bilgiye erisebilirsiniz.
https://www.cdpr.ca.gov/docs/license/lictypes.htm
https://www.pestboard.ca.gov/howdoi/lic.shtml -
@cmk1976 İkaclama ve fumigasyon işleri içinde söyledi:
Kendinize iyi bakınMaalesef bu konuda fazla bilgim yok. Çok böcek olduğu ve sıkça ilaçlama yapıldığı doğrudur.
-
Caliyi eklemeyi unutmuşum. :) Şimdi aklıma geldi Arizona ve Utah da eklenebilir...
-
@ercan-tekoglan verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim tabi basta kendi işimi açmak risk ama sektörün açık olması iyi
-
Carsamba gunu ilk ilaclamayi yaptirmak icin anlasmali firmayi davet ettim. 100 dolar ucret istediler. 3 ayda bir ilaclama tavsiye ediyorlar. Tampa, Florida icin konusuyorum.
Anladigim kadariyla firma sitenin insaati baslamadan anlasmayi yapmis ve evlerdeki pest control sistemlerinin montajini da onlar yapmis. Simdilik paylasabileceklerim bu kadar.
-
Peki şeyin haberi var mı bundan, böceklerin.. :))
-
........
-
Herkese merhaba,
Evlere, otellere dezenfeksiyon işi yapan var mı aramızda?
Alınması gereken özel izinler, sertifikasyonlar nelerdir?
Bu konuyla ilgili bilgilendirme rica ederim. Teşekkürler...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum