DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Gökçe-Çetin Bangkok için ustravel kaydı gerekiyor.
-
Merhabalar, dosyamı Ağustos 2025 den önce Viyana ya taşımıştım, son bültende current oldum, ancak mülakat maili gelmedi, teyit için Viyana ya mail atmama gerek var mı? Teşekkür ederim
-
@Erdi-Gultekin merak ettim Kanada ile Amerika birbirinin kopyası. Fransızca ağırlıklı yerde misiniz ki Amerika istiyorsunuz. Toronto resmen Amerika’nın ikizi gibiydi acaba iklimi daha sıcak Amerika’nın, o yüzden mi Amerika tercihiniz❓
-
@toga51 Mülakatları elçilik değil, KCC planlıyor. Ancak Viyana'ya e-posta gönderip neden mülakat planlamadıklarını sorabilirsiniz. (çünkü KCC bu soruya cevap vermeyecektir)
-
@bkaraca formu hemen göndermişsiniz🍀 Belki de numarası küçük olanların önüne geçeceksiniz bazı yorumlara göre. Ne düşünüyorsunuz bu konuda❓🤔
-
2026 durdurmanın ne zaman kaldırılacağına ilişkin bir gelişme ya da bir haber var mı?
-
@eyllsvimli Ankara’ya birşey yazmanıza gerek yok, Ankara için de email gelecektir size.
-
@ATS16 sağlık muayenesi 27 şubat. Evet muhtemelen ben de tekrardan muayene olacağım. detaylı cevabınız ve yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi işlemleri yapıp mail attım artık bekleyeceğim :)
-
@toga51 Şu ana kadar bu ay Viyana'dan kimse davetiye almadı, ama eğer onlara yazarsanız lütfen cevabı sonradan bizimle de paylaşın.
-
Bangkoktan ankaraya geri taşımıştım. Bugün mail geldi 26 Ağustosa mülakat ayarlamışlar.
-
3 Ağustos tarihli Hong Kong randevum 12 Ağustos Ankara'ya alındığına dair mail biraz önce geldi.
-
Dosyamı Bangkok'tan Ankara'ya taşımıstım. Ankara ,05.08.2026 tarihine mülakat tarihi vermiş bulunmakta. Halihazırda Ankara'ya taşıyan arkadaşlar maillerini kontrol etmelerinde fayda var
-
@elbruz çok teşekkür ediyorum, hemen randevu alıp antikor testi yaptıracağım
-
@Ozgeboran, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dosyamı Bangkok'tan Ankara'ya taşımıstım. Ankara ,05.08.2026 tarihine mülakat tarihi vermiş bulunmakta. Halihazırda Ankara'ya taşıyan arkadaşlar maillerini kontrol etmelerinde fayda var
Teşekkür ederim bilgilendirme için bize de mail gelmiş aynı gün randevumuz 5 ağustos.
-
Bizde Bangkok'tan taşımıştık. Ankara'dan mail geldi. 5 Ağustos tarihine randevu vermişler.
-
Akıllarda tek soru: mülakat tarihimizi sonunda aldık, sonraki süreçte sağlık raporu yaptırsak mı yaptırmasak mı ? Ya pause kalkmazsa -ki hiç umudum yok kalkmasıyla ilgili- yapılan onca masraf çöp olursa. Verilen ücretleri geri alma gibi bir şansımızda yok. Ne yapacağız biz :)
-
@conk Tekrar Ankara'ya dosya taşıma işleminizi zaten HK mülakatı planlandıktan sonra mı KCC'den talep ettiniz yoksa bülten açıklanınca randevu planlaması beklemeden direk mi talep ettiniz?
-
@Ozgeboran Gerekli evraklari toplayip mulakata girecegiz. Pause kalkmasa bile sonuna kadar gitmis oluruz. Veya etraflica dusunup mulakata katilmamayi da tercih edebilirsiniz.
-
@Fatih-Yalçın-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@conk Tekrar Ankara'ya dosya taşıma işleminizi zaten HK mülakatı planlandıktan sonra mı KCC'den talep ettiniz yoksa bülten açıklanınca randevu planlaması beklemeden direk mi talep ettiniz?
HK tarafından mülakat planlandıktan sonra KCC ye mail atarak Ankara'ya transferini istedim.
-
Merhaba Ankara Unganlar için aşı listesi var mı? forumda aradım fakat bulamadım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum