Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bn de 8 ağustos için randevu aldım kccye mail attım ankaraya taşımak için başka bir şey yapmam gerekiyor mu

• @gucarslan bu şekilde dönüş yaptılar sonunda, baktım bebek eklenmiş ve formlar açılmış. Şimdi eşim ve bebek için sağlık muayenesi gerekli, hatta benim de yenilemem gerekecek gibi duruyor. Eşim ve kendim için zaten vize ücreti ödemiştim, bebeğin vize ücreti için sizce yeniden mülakat planlaması yapılır mı, sıradaki adımları mailde sormam mantıklı mıdır. Teşekkür ederim. Screenshot 2026-06-24 at 23.41.58.png

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@HALİT-Ozgur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan bu şekilde dönüş yaptılar sonunda, baktım bebek eklenmiş ve formlar açılmış. Şimdi eşim ve bebek için sağlık muayenesi gerekli, hatta benim de yenilemem gerekecek gibi duruyor. Eşim ve kendim için zaten vize ücreti ödemiştim, bebeğin vize ücreti için sizce yeniden mülakat planlaması yapılır mı, sıradaki adımları mailde sormam mantıklı mıdır. Teşekkür ederim. Screenshot 2026-06-24 at 23.41.58.png

Bebeğiniz için çıkarttığınız pasaport bilgilerine göre bebeğiniz adına DS260 dolduracaksınız kendiniz için DS260 doldurduğunuz sayfadan.

Konsolosluğun bebeğin annesi ve babası için açtığı DS260’da, anne ve babanın formlarında sorulan çocuğunuz var mı sorusunun cevabını evet olarak değiştirerek çocuk bölümüne bebeğinize ait pasaport kimlik bilgilerini gireceksiniz, anne ve baba DS260 formları re-submit edeceksiniz.

Tüm bu işlemleri bitirdikten sonra emaile kısaca istenilen işlemleri tamamladım, bebek için mülakat planlaması yapılmasını rica ederim şeklinde emaile cevap yazmanızı tavsiye ederim. Bebeğin ve annenin mülakata gelmesine gerek var mı veya sadece ebeveynlerden birisinin evrakları (bebeğin tüm evraklari ve anne sağlık raporu) getirmesi yeterli mi diye sormak işinizi kolaylaştırabilir/masraflarınızı azaltabilir.

Konsololosluktan mülakat tarihi planlamasına istinaden bebek ve anne için Unganlar’dan sağlık muayenesi randevusu alacaksınız. Unganlar’dan alacağınız sağlık raporu konsolosluğa teslim edeceksiniz.

Siz deneyiminizde girdiğiniz sağlık muayenesi tarihini 27 Mart yazmışsınız, 27 Şubatta mı girdiniz 27 Mart tarihinde mi? 27 Şubat tarihinde girdiyseniz raporunuz 26 Ağustos 2026 tarihine kadar geçerli, pause kalkarsa 30 Eylül tarihine kadar, sizin tekrar rapor almanız gerekecek vizeniz basılırsa ABD’ye ilk girişi yapabilmek için. Eşiniz ve bebeğiniz için Unganlar’a giderken raporumu güncellerdim sizin yerinizde olsam ilave ücret vererek, Sn. @gucarslan’ın sağlık raporunuzu tamamlayarak katılın tavsiyesine uyarak. Bu şekilde karar alırsanız bebek ve eşinize randevu alırken kendiniz için de ayrıca sağlık muayenesi randevusu almanız gerekiyor.

Mülakat öncesi sadece bebek için $330 ödeme yapacaksınız konsoloslukta, eşinize ait raporu ve size ait güncel raporu da görüşme esnasında teslim etmeniz gerekiyor.

Sn. @gucarslan veya diğer forum kullanıcılarının da yorumunu beklemenizi tavsiye ederim, eksik veya hatalı bir bilgilendirmem varsa. Şansınız bol olsun 🍀

• @elbruz merhaba, verdiğiniz bilgiler çok değerli, teşekkür ederim ben de. Size bir sorun olacaktı: benim hastane randevuma hemen hemen 2 ay var, gitmeden kaç gün önce antikor testi ve aşıları yapmam gerekir?

• @eyllsvimli KCC'ye mail attıysanız; önce KCC'den Ankara'ya taşındığına dair mail alacaksınız sonrasında Ankara'dan gelecek maili bekleyeceksiniz.

@aysegul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ozgeboran evet sizin birşey yazmanıza gerek yok, onlardan email bekleyeceksiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gökçe-Çetin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Hanım, ustravel bangkok için gerekiyor mu? böyle bir yönlendirme göremedim mülakat deneyimlerinde ya da KCC mailinde.

Merhaba Gökçe hanım, ben o cevabı dosyasını Bangkok'tan Ankara'ya taşıyan arkadaşa yazmıştım.
    Eğer değişmediyse, Bangkok'ta ustravel kaydına gerek olmadığı, pasaportların Aramex firmasına gönderildiği şeklinde bilgim var.

• @turtleman1821 antikor testininin son geçerlilik tarihi diye bir durum yok, son günlere bırakmayın. Dış lab a giden örneklerin bazılarının çıkması 40 günü bulabiliyor (en azından bizde öyle oldu).

Aşıları 10 günden kısa sürede bitirip, sağlık müdürlüğünden aşı belgesi alıp çevirisini yaptırmanız lazım. Bu aşamada oldukça organize davranmanız gerekiyor. Biz 1 hafta kala aşı olduk.

• @Gökçe-Çetin Bangkok için ustravel kaydı gerekiyor.

https://www.ustraveldocs.com/th/en/

• Merhabalar, dosyamı Ağustos 2025 den önce Viyana ya taşımıştım, son bültende current oldum, ancak mülakat maili gelmedi, teyit için Viyana ya mail atmama gerek var mı? Teşekkür ederim

• @Erdi-Gultekin merak ettim Kanada ile Amerika birbirinin kopyası. Fransızca ağırlıklı yerde misiniz ki Amerika istiyorsunuz. Toronto resmen Amerika’nın ikizi gibiydi acaba iklimi daha sıcak Amerika’nın, o yüzden mi Amerika tercihiniz❓

• @toga51 Mülakatları elçilik değil, KCC planlıyor. Ancak Viyana'ya e-posta gönderip neden mülakat planlamadıklarını sorabilirsiniz. (çünkü KCC bu soruya cevap vermeyecektir)

• @bkaraca formu hemen göndermişsiniz🍀 Belki de numarası küçük olanların önüne geçeceksiniz bazı yorumlara göre. Ne düşünüyorsunuz bu konuda❓🤔

• 2026 durdurmanın ne zaman kaldırılacağına ilişkin bir gelişme ya da bir haber var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@eyllsvimli Ankara’ya birşey yazmanıza gerek yok, Ankara için de email gelecektir size.

• @ATS16 sağlık muayenesi 27 şubat. Evet muhtemelen ben de tekrardan muayene olacağım. detaylı cevabınız ve yönlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi işlemleri yapıp mail attım artık bekleyeceğim 🙂

• @toga51 Şu ana kadar bu ay Viyana'dan kimse davetiye almadı, ama eğer onlara yazarsanız lütfen cevabı sonradan bizimle de paylaşın.

• Bangkoktan ankaraya geri taşımıştım. Bugün mail geldi 26 Ağustosa mülakat ayarlamışlar.

• 3 Ağustos tarihli Hong Kong randevum 12 Ağustos Ankara'ya alındığına dair mail biraz önce geldi.

• Dosyamı Bangkok'tan Ankara'ya taşımıstım. Ankara ,05.08.2026 tarihine mülakat tarihi vermiş bulunmakta. Halihazırda Ankara'ya taşıyan arkadaşlar maillerini kontrol etmelerinde fayda var

• @elbruz çok teşekkür ediyorum, hemen randevu alıp antikor testi yaptıracağım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.1k

| | | |