Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @moboz forumda yazan bir arkadaş oldu metin tümüyle aklımda değil ama mülakatların yavaşa alınması yönünde bir gizli bilgi var belki de . Türkiye zaten Allahlık alibey oldu. biz mülakat verilmiş verilmemiş dalga geçilmiş zaten diyecek kelime bulamaıyorum. ama uzun süredir Ankara'nın mülakat vermiyor olması da biraz bu tezi destekliyor gibi geldi bana. Tüm bu tartışmalar belki yersiz hop deyip bir anda insanlara mail gelip mülakata gireceğiz pause kalkacak demek istiyorum. umarım öyle olur biz de öylesine yazıp çizmiş oluruz...

• @Peyk74 Sormayın ne şansmış bizimki de, içinde bir sürü şanssızlık barındıran bir şans, sonu güzel olur inşallah

• Merhaba 29k öncelikle hayırlı olsun herkese. Benim numaram 29 bin 070 lerde şansımı mülakat gelir mi acaba? Yoksa bir sonraki bülteni mi beklemeliyim? Teşekkürler

• Selamlar herkese. 23k ile bangkoktan mülakat maili aldım bugün. Merak edenlere duyurulur.

• dünkü açıklanan cutoff la birlikte bizimde dosya numaramız aktif olmuş oldu.. tabiki umudumu yitirmiyorum ama sürecin ne olduğunu bile bile gideceğiz ya hani görüşmeye (tabi viyanadan mail gelirse, ankara gibi olmaz umarım) çok sinir bozucu 😞

• Merhabalar yeni bülten ile cut-off olduk herkese hayırlı olması dileğiyle. Bugün ise KCC’ye tarihi öğrenmek için maili gönderdim. Dönüş olduğunda tekrar bilgilendireceğim.

• @hasaanemree evet tebrikler öncelikle, bir işe yarar umarım gideceğimiz mülakatlar..

• Dublin icin mülakat tarihi beklemeye başladım.
    Genelde kaç gün içinde mail gelmezse bu ay mülakat daveti almayacağımızı varsayabiliriz?

• Navigatora kayıt olmaya (travel docs) çalışıyorum ama konumum Hong Kong olarak gözüküyor ve Türkiye’ye taşıyamıyorum. Benzer bir sorun yaşayan var mı? HK olarak submit edip devam etmem mi gerekiyor?

Bu arada sanırım Hong Kong’dan mülakat alıp, Ankara’ya taşıyıp, sonra da hala mülakat alamayan bir tek ben varım. Benzer bir durumda olan var mı?

• @bahjatino Ben 1 ay önce vadeli hesap açmıştım mülakata 1 hafta kala hesap dökümü aldım Türkçe idi ve bankanın imza sirküleri ıslak imzalı olmalı yetti.

• ⭐⭐⭐⭐

@goe ne kadar “uzun” bir süredir Ankara mülakat vermiyor? 3 ay mı 5 ay mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@ka-glnn numaranız henüz aktif değil, bu bültenle 29.000 ve altı numaralara mülakat planlanabilir. İnşallah bir sonraki bültende numaranız aktif olur.

• @Mert-A Merhaba ben Duşanbeden Mayısta Ankaraya taşıdım hala randevu bekliyorum.

• @aysegul Ayşegül Hanım yanılmıyorsam 1,5 ayı geçti en azından 19 binleri düşününce ama ben de yanılıyor olabilirim zaman kavramım bozuldu hatalıysam arkadaşlar düzeltsinler beni. Bana yıl gibi geliyor... Bu yüzden forumdaki arkadaşlara excelli ve forum yorumlarını güncellemelerini rica ediyorum her seferinde...

• @kemalraziev Muşambe’den mülakat almadan mı taşıdınız?

• @Mert-A Evet mülakat almadan taşıdım

• @kemalraziev Ben HK’dan mülakat aldım ve taşıdım, ona rağmen gelmedi. Mülakat alıp da Ankara’ya taşıyan, üstüne mülakat alamayan bir ben varım işte numunelik. Bakalım Ankara bu sefer dağıtmaya başladığında alırım umarım.

• @Mert-A Umarım dağıtır randevu.

• @dileko inşallah

• @msvrlr Ben bu paranın konsolosluklara harcandığını düşünüyorum çünkü shutdown olduğunda konsolosluklar çalışıyordu ben bunun parayla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 732
  • 7344
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

171

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.7k

| | | |