Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Mülakat dağıtımı başladımı acaba mail gelen oldumu?

• @goe selamlar, geçen ay ile birlikte 20k-23k arasında olan ve Viyana'da görüşme yapacak olan arkadaşlara mülakatları bülten açıklandıktan yaklaşık 1.5 hafta sonra atandı. Söylenilen gibi konsolosluklara giden bir bilgi var ise bu arkadaşlarımıza neden mülakat ataması yapılmış olsun? Temmuz ayında NATO görüşmesi nedeniyle hayat Ankara'da neredeyse duracak diyebilirim, VFS şirketi bile bu süre boyunca çalışmayacağını açıkladı. Trump bizzat Ankara Büyükelçiliği'nin karşısındaki JW Marriot otelde konaklayacakken Ankara'nın da Temmuz ayı için henüz dağıtım yapmaması mantık çerçevesine sığıyor. Geçtiğimiz aylarda pause devam ederken üstelik, Ankara hem ay ortasında hem de ay sonunda mail atarak mülakat dağıttığı oldu. Endişenizi anlıyorum, umarım en kısa sürede herkes hem mülakatlarına girer hem de vizelerine kavuşur fakat Ankara hem diğer konsolosluklara göre geriden takip ediyorken hem de Temmuz ayının durumu ortadayken bu yaşanan gecikme açıklanabilir görünüyor.

• Selamlar, gördüğüm kadarıyla herkese 221g formu verilmiş vizeler hala pause'da. Bu konu ile alakalı olarak herhangi bir dava şeklinde adım atan oldu mu? Varsa cevaplayabilecek olan şimdiden teşekkür ederim.

• Merhaba,öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun current olduk en azından.
    ben kontrol ettiğimde bangkokta randevum verilmiş 4 ağustosa ancak henüz bangkoktan mail gelmedi. Acaba Ankaraya taşısam aynı güne randevu alır mıyım? Daha önceki dönem randevu aldıktan sonra taşıyanlar aynı güne ankarada randevu almıştı sanırım?

• @dileko her aşaması stress kaynağı oldu şansımıza bir de bu pause kararı herhalde tüm zamanların en belirsiz en ucube çekilişine denk geldik.

• Arkadaşlar merhaba. Dosyamı Bangkok'a taşımıştım. Az önce 11 Ağustos tarihli mülakat e-postamı aldım. Ancak büyük ihtimalle dosyamı tekrar Ankara’ya taşıyacağım.
    Forumu düzenli olarak takip ediyorum. Ancak bir şey kaçırmamak adına farklı tavsiyelerinize açığım.
    Umarım PAUSE kararı kalkar ve şu ümitsiz telaşımız biter.

• @moboz forumda yazan bir arkadaş oldu metin tümüyle aklımda değil ama mülakatların yavaşa alınması yönünde bir gizli bilgi var belki de . Türkiye zaten Allahlık alibey oldu. biz mülakat verilmiş verilmemiş dalga geçilmiş zaten diyecek kelime bulamaıyorum. ama uzun süredir Ankara'nın mülakat vermiyor olması da biraz bu tezi destekliyor gibi geldi bana. Tüm bu tartışmalar belki yersiz hop deyip bir anda insanlara mail gelip mülakata gireceğiz pause kalkacak demek istiyorum. umarım öyle olur biz de öylesine yazıp çizmiş oluruz...

• Merhaba, Öncelikle hepimize hayırlı olsun. Ben de dün current oldum. Pause kalkmasını bekleyeceğiz artık. Status checkten kontrol ettiğimde bangkokta 4 ağustosa randevu oluşturulmuş gözüküyor ancak henüz bangkoktan mail gelmedi. Daha önce Hongkokta mülakat tarihi belli olduktan sonra dosyayı ankaraya taşıyarak aynı tarihe mülakat alan arkadaşlar vardı. Acaba ben de şimdi taşısam öyle bir durum olabilir mi karar veremedim. Bu arada davaya katılanlar oldu mu burdan pause kalkması için açılan?

• Selamlar, pause karari ciktigindan beri sureci pek takip etmedim, lakin dosyami pausetan ve 2025 Agustos ayindan once Bangkok'a tasimistim ve bugun mulakat tarihi mailini aldim. Bu surecte ne yapmak sagliklidir? Mulakat randevusunu aldim ancak Ankara'ya tasimali miyim? Bildigim kadariyla 2025 Agustos oncesi dosya tasiyinca, dosya tasidigimiz yerden vize gorusmesine girilebiliyor, aydinlatirsaniz sevinirim.

• @Peyk74 Sormayın ne şansmış bizimki de, içinde bir sürü şanssızlık barındıran bir şans, sonu güzel olur inşallah

• Bangkok, 4 Ağustos 2026 için mülakat mailim bu sabah geldi. Case No: 234xx
    Bekleyen arkadaşlar için bilgilendirmek istedim.

• Merhaba 29k öncelikle hayırlı olsun herkese. Benim numaram 29 bin 070 lerde şansımı mülakat gelir mi acaba? Yoksa bir sonraki bülteni mi beklemeliyim? Teşekkürler

• Selamlar herkese. 23k ile bangkoktan mülakat maili aldım bugün. Merak edenlere duyurulur.

• dünkü açıklanan cutoff la birlikte bizimde dosya numaramız aktif olmuş oldu.. tabiki umudumu yitirmiyorum ama sürecin ne olduğunu bile bile gideceğiz ya hani görüşmeye (tabi viyanadan mail gelirse, ankara gibi olmaz umarım) çok sinir bozucu 😞

• @Merve-Güven, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

20 Nisan 08:30 için Hong Kong'dan mülakat mailimi aldım. Çok stresli bir süreç umarım herkes için hayırlısı olur, çok emek verdik.Her şeyin güzel olması dileğimle✨

Merve hanım merhaba, mülakatınızı hong kong üzerinden mi gerçekleştirdiniz veya mülakat tarihi aldıktan sonra ankaraya taşıyabildiiniz mi acaba?

• Merhabalar yeni bülten ile cut-off olduk herkese hayırlı olması dileğiyle. Bugün ise KCC’ye tarihi öğrenmek için maili gönderdim. Dönüş olduğunda tekrar bilgilendireceğim.

• @hasaanemree evet tebrikler öncelikle, bir işe yarar umarım gideceğimiz mülakatlar..

• Dublin icin mülakat tarihi beklemeye başladım.
    Genelde kaç gün içinde mail gelmezse bu ay mülakat daveti almayacağımızı varsayabiliriz?

• Navigatora kayıt olmaya (travel docs) çalışıyorum ama konumum Hong Kong olarak gözüküyor ve Türkiye’ye taşıyamıyorum. Benzer bir sorun yaşayan var mı? HK olarak submit edip devam etmem mi gerekiyor?

Bu arada sanırım Hong Kong’dan mülakat alıp, Ankara’ya taşıyıp, sonra da hala mülakat alamayan bir tek ben varım. Benzer bir durumda olan var mı?

• @bahjatino Ben 1 ay önce vadeli hesap açmıştım mülakata 1 hafta kala hesap dökümü aldım Türkçe idi ve bankanın imza sirküleri ıslak imzalı olmalı yetti.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 228
  • 180
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |