arkadaşlar gelen hatırlatma mailinde DS-260 Form için http://ceac.state.gov/iv. mutlaka gönderilmiş olması gerek denilmektedir. Ben aylar önce gönderdim fakat şimdi doğrulama yapmaya çalıştığım zaman Electronic Diversity Visa Confirmation Number is invalid. hatası alıyorum. Herhangi bir reaksiyon almam gerekli mi ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
B
bahjatino tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar merhabalar, herhangi bir vergi borcu olmadığına dair belge gerekiyor mu ? Ayrıca bankadan alınacak döküman nasıl olmalıdır?
-
Arkadaşlar merhabalar, herhangi bir vergi borcu olmadığına dair belge gerekiyor mu ? Ayrıca bankadan alınacak döküman nasıl olmalıdır? Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim