Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ekoko1 evet ayni sekil de 221g yüzünden öyle yazıyor

• www.ustraveldocs.com/tr/en/ sitesinde profil oluşturdum fakat daha fazla ilerleyemiyorum. Siteye giriş yapamıyorum bir türlü. Bunun çözümünü bilen var mı ?

• Merhaba arkadaşlar,
    Durum 221g olduktan sonraki süreçte neler olacak, yani ekim ayına kadar durum düzelmez ise iptal oluyor yoksa bu hakkı almaya hak kazandık ileri bir tarih misal 1 sene sonra herşey olumlu oldu bize vize basıp verilecek mi? bu konuda hakkında bilgisi yada fikri olan var mı?

• @mustafa-berat-taşcı bildiğim kadarıyla çekilişte kazanılan haklar 30 Eylülde kaybediliyor.

• Ekran Görüntüsü (70).png

www.ustraveldocs.com/tr/en/ sitesinde profil oluşturdum fakat daha fazla ilerleyemiyorum. resimdeki gibi hata veriyor. bunun çözümünü bilen var mı ?

• @melda22 Bende öyle biliyorum ama belki bu durumda farklı bir süreç yürütülür mü emin değilim, bununla alakalı bir açıklama da yok sanırım.

• @mustafa-berat-taşcı Ekime kadar vizenizin basılması lazım ( pause kalkarsa eğer ). Randevu tarihinizin yetişmediği ya da pausun kalkmadıgı durumda hakkınız yanar.

• @mellon Belirli periyotlarla tekrar denemeniz faydalı olacaktır. Aldığınız durum kodu, sorunun büyük ölçüde sizden kaynaklanmadığını gösteriyor. İçiniz rahat olsun.

• @ekoko1 Tam olarak bu yaziyor:

"You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.

Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa issuances to diversity immigrant visa applicants."

• Arkadaşlar günaydın,

Şu anda ne www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresinden giriş yapabiliyorum ne de http://ceac.state.gov/iv. adresinden DS-260 formunun çıktısını almak için sisteme erişebiliyorum.

Benzer sorunu yaşayan var mı acaba?

• @mellon tam olarak hangi aşamada takıldınız? Siteye giriş mi yapamıyorsunuz yoksa belli bir adımdan ileri mi gidemiyorsunuz? Sistem biraz yavaş güncelliyor sayfayı, bir süre beklediğinizde sayfa açılıyor. Sorun yaşadığınız kısmı detaylı paylaşabilir misiniz? Bir fotoğraf da olur.

• @mellon alttaki paylaşımınızı şimdi gördüm. Belirtildiği gibi bir süre sonra tekrar denerseniz giriş yapabileceğinizi düşünüyorum ben de.

• @erkane ok teşekkürler 🙂👍

• greencard vize mülakatından sonra bugün turist vizemle miamiden sorunsuz şekilde giriş yaptım. zaten mülakatta da turist vizemi kullanmaya devam edebileceğimi söylemişti memur. kapıda greencardla ilgili hiçbirşey sorulmadı. miami beachten selam ve selametle…

• @mellon merhabalar wifi ile değil hücresel veri bağlayarak giriş yapmayı dener misiniz? Daha önce de benzer şekilde sorun yaşayanlar bu şekilde çözebilmişti.

• @MusaAtakan oturum açma kısmına kadar gelebiliyorum fakat oturum açma sayfasından sonra hata alıyorum. En son durum bu şelilde. bir güncelleme var galiba

f2737439-86a1-4b77-8e0b-1f7768549c8e-Ekran Görüntüsü (73).png

• @mellon, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@MusaAtakan oturum açma kısmına kadar gelebiliyorum fakat oturum açma sayfasından sonra hata alıyorum. En son durum bu şelilde. bir güncelleme var galiba

f2737439-86a1-4b77-8e0b-1f7768549c8e-Ekran Görüntüsü (73).png

Bu ekran bekleme ekranı bekleyip girmesini bekliyeceksiniz 2 dakika sürdüğü olmuştu bende

• @Serapp Merhabalar tekrardan, KCCye mail attım 4. Tip mail geldi yani case interview dağıtılması için bekletiliyor. Şu an Ankara benim bildiğim kadarıyla 16-17k caselere interview dağıtıyor ve benim case numaram 148XX, bana hemen randevu gelir mi acaba benim case baya önce current olduğu için? Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Merhabalar tekrardan, KCCye mail attım 4. Tip mail geldi yani case interview dağıtılması için bekletiliyor. Şu an Ankara benim bildiğim kadarıyla 16-17k caselere interview dağıtıyor ve benim case numaram 148XX, bana hemen randevu gelir mi acaba benim case baya önce current olduğu için? Teşekkürler

4.tip gelmesi çok güzel. Ankara geçen ay mülakat dağıttığında siz Duşanbe'de bekliyordunuz. Bu ayki bülten açıklandıktan sonra yapılacak olan dağıtımda artık siz de sırada olduğunuz için muhtemelen Temmuz ayına mülakat alırsınız. Hayırlı olsun. Umarım pause kararı kalkar da bu çabanız boşa gitmez.

• @Serapp Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 153
  • 11427
  • 2655
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |