Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Rica ederim. İmzanızda da mülakat yerini düzeltirseniz iyi olur.

• İyi geceler arkadaşlar. 4 martta Mülakata 5 kişilik aile ile girmiştik. Adli sicil belgem arşivli olmadığı için 221g eksik belge işaretleyip vermişti. Eksik belgeyi UPS ile yolladım. Bugün chek statusa baktığımda hepimizde Refused olarak gözüküyor. Ama son dosya güncelleme tarihi 13 mart duruyor. Bu demekki eksik belgemi alıp dosyama eklemişler. Ama hepimizde Refuzed olarak duruyor. Şimdi bu Red edildi anlamınamı geliyor? Çok üzüldük, bilen varsa yazarsa seviniriz, teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

• @Osman-4 Reddedildi derken merak etmeyin şu an vize basılamadığı için red gibi görünüyor durdurma uygulaması bittiğinde görülecek ne olduğu sabırla bekleyin.Allah nasip etsin inşallah bir an önce açılsın

• @erkane hocam selamlar.
    Yanımızda götürdüğümüz belgeler onlarda mu kalıyor yoksa tüm belgelerimizi geri mi veriyorlar?

• @mesut57 Çok sağ olun, inşallah açılırde hepimiz vizrlerimize kavuşuruz.

• @Gizem-Güler siz zaten orjinal ve fotokopilerini yanınıda götürüyorsunuz..onlarda kopyalarını alıp orjinalleri tabiki size geri veriyor..

• @Osman-4 Osman bey merhabalar, İmzanızı görüntüleyemiyorum belki benden kaynaklanan bir sorundur bilemiyorum ancak imzanızı henüz oluşturmadıysanız sizlerden forum kuralları gereği imzanızı oluşturmanızı rica ediyorum.

• @rhabdo fotokopileri aliyorlar mi diye sormak istedim. Tabiki orjinalleri almiyorlar. Yanlis sordum

• Bülten açıklandı 23K

• @Peyk74 yeni Bülten hayırlı olsun 23000

• Haydi bismillah sıra bize geldi. İnşallah son 2 ayda current'da görürüz. Hepbirlikte bu süreci hallederiz arkadaşlar.

Şimdi bu mülakat mailini hemen mi atıyorduk?

• En azından 25000 i geçseydi keşke bu bülten.

• @mertcank34

KCC'ye maili atabilirsiniz yarın mesai saatleri içinde dönerler size, yanlış hatırlamıyorsam TR saati ile 16.00 gibi başlıyor.

Ayrıca seçildiğinizi öğrendiğiniz sayfayı belirli aralıklarla kontrol etmeye başlayabilirsiniz. Hayırlı olsun 🤙🏻

İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz bu pause kalkar da vizelerimizi alırız.

• @uonur26 Gercekten ya, umarim son 2 ayda 4000 artar da bize de sira gelir..

• Sonunda bültene dahil olduk şükür☺️ bir de şu durdurma kararı kalkarsa inşallah.. herkese hayırlı olsun. Umarım hepimiz vizemizi alır yepyeni bir hayatla karşılaşırız

• Herkesin verdiği ve yeni bültenler ile verecegi emeklerin hayırlısı ile pausenin kalkıp vize alacağı güne uyanmak dileği ile

• Merhabalar tüm DV 2026 listesinin olduğu alanı bulamadım. Link paylaşabilirseniz çok sevinirim.

• @QSimsekumit, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Peyk74 yeni Bülten hayırlı olsun 23000

Evet şimdi gördüm. Hepimize hayırlı olsun teşekkür ederim

• @Gizem-Güler evet, tum aldiklari fotokopiler onlarda kaliyor.

• Selamlar arkadaslar,
    Cok sukur CN current oldu ama Ankaraya tasima konusunu dusunuyorum. Form submit biraz gecikmeli benim 23.05.2025. Bu durum Ankaraya tasima talebim icin bir risk okusturur mu sizce? Acikcasi 17 gunluk bir HK surecinde isyerinden izin konusu sorun olabilir benim icin. Bu sorun en basindan beri vardi ama malum sureclerden oturu tasidik ve bir sekilde asariz diye dusunduk, Ankara nin mulakat performansina bakinca acaba bu secenek de olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum.
    Ne tavsiye edersiniz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |