DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@erkane merhaba size verilen 221g sayfasında tam olarak ne yaziyor acaba ? Rica etsem yazıyı tam olarak paylaşabilir misiniz?
-
6 Mayısta mülakata girdik her şey sorunsuzdu fakat evlilik cüzdanı kopyası yanımızdaydı orijinalini unuttuğumuzu fark ettik nüfus kayıt belgelerinin yeterli olmayacağını ve orijinalini görmek istediklerini söylediler(daha da kanıt olsun diye 2 yaşındaki kızımızı gösterdik :) ) posta ile bize iletin pasaportlarla beraber sarı kağıtla birlikte beyaz kağıdı da aldım maalesef şuan vize basamıyoruz bildiğiniz üzere dedi. Hemen ertesi gün postaya verdim gönderdim başka yapmam gereken bir işlem var mı?
-
@Fatih-Yalçın-0 Ben de dosyamı Mart ayında, Bangkok bana mülakat tarihi verdikten sonra taşıdım. Mülakat tarihim Bangkok'ta 19 Mayıs tarihindeydi. Mülakat aldıktan sonra bir hafta içerisinde KCC'ye Ankara'ya taşımak için mail attım. Hızlı bir şekilde onaylandı ve Ankara'da dönüş yaptı. 6 Mayıs olarak belirlediler. Buna benzer oldukça fazla deneyim görebilirsiniz, geçmiş sayfaları inceleyecek olursanız. Bu bir tavsiye asla değil, süreç her zaman değişken ve kişi özelinde işliyor. Referans olması için paylaştım. Süreçlerinizde kolaylıklar diliyorum.
-
Arkadaşlar herkese merhaba bana da mail geldi gerekli olan belgelerle ilgili Haziran’ın 3’ünde mülakata gireceğim www.ustraveldocs.com/tr/en/ buradan kayıt yapmam isteniyor ancak tüm bilgileri doldurduğunda email adresimde boşluk olduğunu ve doldurmam gerektiği söyleniyor fakat doldurmak için giriş yapamıyorum bununla ilgili gerekli yerlere mail attım fakat bana dönüş yapılmadı bu konuda bana önerisi olan varsa seve seve dinleyebilirim.

-
@Eda-1 cok tesekkur ederim bilgi icin
-
@ekoko1 evet ayni sekil de 221g yüzünden öyle yazıyor
-
www.ustraveldocs.com/tr/en/ sitesinde profil oluşturdum fakat daha fazla ilerleyemiyorum. Siteye giriş yapamıyorum bir türlü. Bunun çözümünü bilen var mı ?
-
Merhaba arkadaşlar,
Durum 221g olduktan sonraki süreçte neler olacak, yani ekim ayına kadar durum düzelmez ise iptal oluyor yoksa bu hakkı almaya hak kazandık ileri bir tarih misal 1 sene sonra herşey olumlu oldu bize vize basıp verilecek mi? bu konuda hakkında bilgisi yada fikri olan var mı? -
@mustafa-berat-taşcı bildiğim kadarıyla çekilişte kazanılan haklar 30 Eylülde kaybediliyor.
-

www.ustraveldocs.com/tr/en/ sitesinde profil oluşturdum fakat daha fazla ilerleyemiyorum. resimdeki gibi hata veriyor. bunun çözümünü bilen var mı ?
-
@melda22 Bende öyle biliyorum ama belki bu durumda farklı bir süreç yürütülür mü emin değilim, bununla alakalı bir açıklama da yok sanırım.
-
@mustafa-berat-taşcı Ekime kadar vizenizin basılması lazım ( pause kalkarsa eğer ). Randevu tarihinizin yetişmediği ya da pausun kalkmadıgı durumda hakkınız yanar.
-
@mellon Belirli periyotlarla tekrar denemeniz faydalı olacaktır. Aldığınız durum kodu, sorunun büyük ölçüde sizden kaynaklanmadığını gösteriyor. İçiniz rahat olsun.
-
@ekoko1 Tam olarak bu yaziyor:
"You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.
Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa issuances to diversity immigrant visa applicants."
-
Arkadaşlar günaydın,
Şu anda ne www.ustraveldocs.com/tr/en/ adresinden giriş yapabiliyorum ne de http://ceac.state.gov/iv. adresinden DS-260 formunun çıktısını almak için sisteme erişebiliyorum.
Benzer sorunu yaşayan var mı acaba?
-
@mellon tam olarak hangi aşamada takıldınız? Siteye giriş mi yapamıyorsunuz yoksa belli bir adımdan ileri mi gidemiyorsunuz? Sistem biraz yavaş güncelliyor sayfayı, bir süre beklediğinizde sayfa açılıyor. Sorun yaşadığınız kısmı detaylı paylaşabilir misiniz? Bir fotoğraf da olur.
-
@mellon alttaki paylaşımınızı şimdi gördüm. Belirtildiği gibi bir süre sonra tekrar denerseniz giriş yapabileceğinizi düşünüyorum ben de.
-
@erkane ok teşekkürler 🙂👍
-
greencard vize mülakatından sonra bugün turist vizemle miamiden sorunsuz şekilde giriş yaptım. zaten mülakatta da turist vizemi kullanmaya devam edebileceğimi söylemişti memur. kapıda greencardla ilgili hiçbirşey sorulmadı. miami beachten selam ve selametle…
-
@mellon merhabalar wifi ile değil hücresel veri bağlayarak giriş yapmayı dener misiniz? Daha önce de benzer şekilde sorun yaşayanlar bu şekilde çözebilmişti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum