Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @earslann

Merhaba, Aile mülakatlarında E-Devlet’den “Nüfus Kayıt Örneği Sorgulama - Nüfus Kayıt Aile- Vukaatlı belge(olayları göster) “ seçeneklerini işaretleyip PDF olarak alın, her aile bireyi için ayrı bir belge ve fotokopileri isteniyor. Formül A Ankara istemiyor diye biliyorum, size gelen mailde belirtilen evrakları alın yanınıza, ekstra bir belge istemiyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@güliz merhaba,
    sizden sponsor talep edilmiş. lütfen ilgili başlığı okuyup, ya abd vatandaşı ya da green card sahibi size sponsor olacak biri bulmaya çalışın şimdiden.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864/

• @gucarslan hesapta daha fazla para göstersem olmaz mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@güliz ankara olsa yorum yapabilirdim ama başka konsolosluklar için yorum yapmam doğru olmaz.
    burada talep edilen, yeterli görülmeyen maddi birikiminiz için sponsor bulmanız. (ki gayet yeterli ama işte bazen bu yaşanıyor, eski yıllarda bunun sebebini paylaşmıştım)
    siz amaca odaklanın, eğer hiçbir şekilde bulamazsanız benimle özelden iletişime geçin, destek olacağım.

• @Aslan-3 cok tesekkur ederim

• @güliz bende Bangkok'ta mülakata girdim. Ama hesap dokümanı götürmedim. Ve onlarda sormadılar. 221g verdiler

• Değerli arkadaşlar, şu an sağlık raporu kapsamında istenen aşılar konusunda biraz kafama takılan noktalar var. Bu aşıları Ankara’daki Unganlar Sağlık Merkezi dışında başka bir yerde yaptırsak ve ilgili belgelerle Unganlar’a gitsek, aşı ücretinden tasarruf etmemiz mümkün olur mu?

Ayrıca bu aşıları nerede yaptırabiliriz ve tam olarak hangi aşıların yapılması gerekiyor?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricam, beni de bilgilendirebilir mi?

• @Ramazan-Altan belge üstünde kutucuklar dan herhangi biri işaretli mi bak, işaret varsa eksik evrak deyip sonra isterler yoksa bekleyeceksin pause kalkınca konsolosa sorup ne yapacağını öğrenmen gerekecek belki Türkiye'de viza basarlar belki oraya çağırırlar belli olmaz.

• @julideakar26 sanırım görüşmeye 2 hafta kala sistem kabul ediyor gibi girişleri ama destek kısmına görüşme tarihi vs yazarak onlardan yardım isteyebilirsiniz geçmiş mesajlarda örnekleri var.

• @kemal85 başkanlık kararı ile durdurma kutucuğunu işaretledi

• Arkadaşlar size önerimdir yanlış anlamayın ama işi bilenle çalışmak başkaymış biz bir sorun olmaz yüzeysel sorular diye egemen beyi tercih ettik ama konularla ilgisi çok yok, bilgisi yetersiz kaldı ve orada süreci yürütemedi, bunun başka bir açıklaması yok şuan , bize Türkiye de sigortamız var mı diye soruldu , dil biliyor musunuz diye soruldu , bunlar duyulmamış şeyler , neden işten çıktınız diye soruldu değerlendirmeyi siz yapın artık …

• @Serapp Merhabalar, cevap için teşekkür ederim. Duşanbe bu sene baya yavaş gidiyormuş arayıp bilgi aldım ve 9k sıra şu an. Ankaraya transfer edeceğim kesin bunun için KCC mi yoksa Ankara Büyükelçiliğine mi mail atıyım. Şu an CEAC'ta your case is at KCC yazıyor. Teşekkürler yardımınız için.

• @kemalraziev dosyanız KCC'de olduğundan oraya yazmanız gerekiyor diye biliyorum. Eğer dosya konsolosluğa gönderilmiş olsaydı Konsoloslukla muhatap olacaktınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Merhabalar, cevap için teşekkür ederim. Duşanbe bu sene baya yavaş gidiyormuş arayıp bilgi aldım ve 9k sıra şu an. Ankaraya transfer edeceğim kesin bunun için KCC mi yoksa Ankara Büyükelçiliğine mi mail atıyım. Şu an CEAC'ta your case is at KCC yazıyor. Teşekkürler yardımınız için.

KCC'ye yazmanız gerekiyor. Mailinize CN bilgisi, doğum tarihinizi (gün-ay-yıl) ve Türkiye'deki yasal oturum ve çalışma izninizin görselini mutlaka ekleyin. Kararınız hayırlı olsun.

• @Serapp Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• @ATS16 Merhabalar, dediğiniz şekilde profilimi güncelledim. Bazı bilgiler net olmadığı için belirtmedim. O bilgiler netleşince profil durumumu güncellerim.

Kolaylıklar diliyorum.

• @elbruz @aysegul merhaba bu konuda destek talebi açtım.

“Dear Sir/Madam, I am writing regarding our Diversity Visa case number 2026EU12715. Our immigrant visa interview is scheduled for (04.21.2026), 2026. The CEAC system confirms that our case location is Bangkok. However, in my USTravelDocs profile, the country is listed as Türkiye. When we tried to add this UID under the Thailand (Bangkok) system through the “Manage Dependents” section by selecting “Add Existing Dependent by UID” and entering all required information, we received the following message: “Could not find applicant.” Although our case is located in Bangkok, the UID cannot be found in the Thailand system, and we are unable to complete the UID matching process. We kindly request assistance in transferring the UID profile to the Bangkok post or correcting the country/post information to Thailand / U.S. Embassy Bangkok. I acknowledge that the MRV fee is non-refundable and non-transferable. Applicant Details: Case Number: 2026EU12715 Interview Location: U.S. Embassy Bangkok Interview Date: (04.21.2026), 2026 Appointment confirmation letter and ·Passports are attached. Thank you for your assistance. Kind Regards” şeklinde mail attım.

“Dear Sir/Madam,

Thank you for contacting the U.S. Visa Service Desk.

We understand that you would like to transfer your profile.

To proceed with your transfer request, please provide the following documents:

• A formal signed letter or written request stating the reason for the transfer.
    • Indicate that you acknowledge that the MRV fee is non-refundable and non-transferable.
    • A scanned copy of your passport biographical page for verification.

Once we receive the required documents, we will process your request accordingly.

When responding to us, please create a new case using the feedback option. We will be waiting for your prompt response.

Have a pleasant day!

Sincerely,
    U.S. Visa Service Desk” şeklinde cevap geldi.

Talep açarken 2nl görüntüsünü ve pasaport fotoğrafını koymuştum. Ayrıca geri bildirimden gönderdiğim talepler problem kısmına düşüyor. 2-3 gün bekletiyor. Bugün mülakata girdik, sorun yok şuan için. Pause bekliyoruz. Ama bu süreçte bunu tamamlamamı istediler. Nasıl ilerlemeliyim?

• @kemal85 bir şey daha sormak istiyorum. Eşimle benim çocukluk aşılarımız E nabız da gözükmüyor. İl sağlık Bakanlığından belge istedik. Fakat orda sadece kaşe ve imza attılar belge düzenleyip bize. Unganlar için yeterli olur mu yoksa barkodlu bir belge mi istiyorlar.

• @Ramazan-Altan tamam bizde de aynı, durdurma kararı kalkınca onlara yazıp soracağız ne olacak diye, eksik evrak yok trup reyizin kararını bekliyoruz hep beraberce. 😕

• herkese merhaba
    Uzun zamandır sayfayı kontrol etmiyordum ama o kadar şaşırdım ki... Öncelikle soracağım kolay veya saçma olabilecek sorular için şimdiden kusura bakmayın.
    Benim numaram 202xxx .açıkcası korkuyordum ama bize sıra gelecek gibi hissediyorum. Excelle giriş yapmak isterim ama nasıl olacağını anlayamadım . dosyasını henüz current olmadan honkonk yazan 20bin ve üstü kişiler sanırım taşımak istedikleri için mi öyle yazdılar? ben de taşımalı mıyım ne yapmam gerekiyor? Sağlık mülakatını da current oklunca mı hemen almalıyız? bana da yardımcı olursanız çok mutlu olurum sevgiler 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |