Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 785 514.4k 769

• Bu ileti silindi!

• Form da sürekli bağlantı koptu lütfen bekleyin msj çıkıyor 2 gündür.Bilginize

• Arkadaşlar Meral hanımın bahsettiği konuyla ilgili mülakata girenlerde böyle bi gelişme var mı? Çok güzel bi haber olacak bizim için..

@meral, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, GTSpremium 10 Nisandan beri farklı günlerde 5 kez mail yollamış en son bugün de geldi vizeleriniz hazır teslim alabilirsiniz yazıyor :) şöyle bir mail devamı da var;
    [email protected]

Dear Visa Applicant,
    UID 52.......

Please be informed that your U.S. Visa documents are ready.
    The quickest and simplest method to receive your documents at your preferred address is through courier delivery or select one of the premium pick-up locations. Kindly use the below link for ordering courier delivery.

Bu mülakata giren herkese belli bir süre sonra giden otomatik maillerden mi, Mülakata girenler aldı mı bu maillerden 🙈

• Bu kargo şirketinin maili bunun vize basımı ile alakalı olduğunu sanmıyorum

• @oktay3847 vizeyi havaya basmışlar galiba 😅 oksijen yoluyla geri yollayacaklar 😁

• Bu ileti silindi!

• Sayfa da sorun var sanırım , sürekli yenileme ve bağlantı hatası alıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sayfa da sorun var sanırım , sürekli yenileme ve bağlantı hatası alıyorum.

Evet sayin @Aslan-3 sorunun farkindayiz, duzeltmeye calisiyoruz, bilginize.

edit: sorunun cozulmus olmasi lazim, eger hala baglanti kopma hatasi alan arkadaslar varsa lutfen forum uzerinden veya [email protected] adresinden ulassinlar.

• @crazycells

Selamlar şu an düzeldi gibi sistem, yeni iletileri göremiyor ve cevap yazmıyordum şimdi düzelmiş durumda, teşekkürler ilginiz ve çabalarınız için 🙏

• Selamlar, USTRAVELDOCS sitesinde kaydın sonunda VAKA NUMARASI SORUNU veriyor. mülakat mailim 14.04.2026 tarihinde geldi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

• @julideakar26 sürekli deneyin bende de olmuştu sonra düzeldi

• Olmamız gereken asilardan sadece tetenoz aşım güncel var orada ki tüm aşıları mi oluyoruz tek gün de kızamık çocukken geçirdim ama aşım yok mesela

• Merhaba. 28 nisanda mülakatımız var Viyana’da ve hesap dökümüyle ilgili bir sorum var. Tl 6 aylık hesap hareketleri birkaç sayfa. Banka görevlisi bu sayfaların hepsini değil de ilk ve son sayfalarını imzaladı. Bu sorun oluşturur mu her sayfanın mı imzalanması gerekiyor?

• @emrewhite hayir sorun olmayacaktir

• @julideakar26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, USTRAVELDOCS sitesinde kaydın sonunda VAKA NUMARASI SORUNU veriyor. mülakat mailim 14.04.2026 tarihinde geldi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Bir hafta içinde düzeliyor,bende çok panik yapmıştım her gün denedim yanlış hatırlamıyorsam 7 gün girebildim

• Herkese merhaba,

18xxx olan arkadaşlar Haziran ayı için mülakat daveti almaya başlamış, benim dosya numaram 19xxx ve Mayıs ayı içinde nikahımız var, mülakat daveti aldıktan sonra evlenmemiz süreci aksatır mı?

• Mülakat tarihimiz ile ilgili sınava tabi tutuluyoruz resmen, Ankara konsolosluğundan toplamda bize mülakat ile ilgili 4 mail geldi en son bu gün öğlen itibari ile , ilk mail 29.Nisan 08:30, ikinci mailde 28 Nisan 1:00 PM, üçüncü mailde 29 Nisan 08:30, bugün gelen mailde tekrar 28 Nisan 1:00 PM
    Biz sağlık randevumuzu 27 Nisan için planladık , şimdi bizim mülakatımız hangisi tarihte bilemedik. Ankara’ya mail atacağız mecbur, böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba ?

• @Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakat tarihimiz ile ilgili sınava tabi tutuluyoruz resmen, Ankara konsolosluğundan toplamda bize mülakat ile ilgili 4 mail geldi en son bu gün öğlen itibari ile , ilk mail 29.Nisan 08:30, ikinci mailde 28 Nisan 1:00 PM, üçüncü mailde 29 Nisan 08:30, bugün gelen mailde tekrar 28 Nisan 1:00 PM
    Biz sağlık randevumuzu 27 Nisan için planladık , şimdi bizim mülakatımız hangisi tarihte bilemedik. Ankara’ya mail atacağız mecbur, böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba ?

Sağlık randevusunda 1 gün sonra sarı dosya teslim ediliyor,
    fakat deneyimlerin birinde aynı gün saat 15:00 de sarı dosyayı alan bir talihli vardı.sistem şöyle işliyor uganlar diyorki diyelim işiniz 12.00 de bitti diyorki saat 15:00 kadar bekleyin tekrar git gel yapmamanız için rontgen sonucunuzda sıkıntı var ise 15.00 de gelin tekrar çekelim,işte diğer arkadaş 15.00 de gittiğinde dosyasinin hazır olduğunu söylemiş ve dosyasını almış.
    Tabi genel olan bir gün sonrası
    Bilginize

• @Aslan-3 Mail başlıklarını bir kontrol et derim. Reminder maillerini ikinci plana at.

• @ArifK34-0

Son gelen ”Reminder” başlıklı , otomatik mail mi diyorsun ? Ankara öğlen saatlerine mülakat randevusu vermiyor diye okumuştum daha önceki tecrübeli üyelerin iletilerinde, o açıdan ikilemde kaldık, artık 28-29 zaten oradayız, düzeltme maili gelmezse 28 Nisan 13:00 da bi uğrarız ,olmadı ertesi gün sabah 08:30 kesin mülakat

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

11

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k