Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selamlar, USTRAVELDOCS sitesinde kaydın sonunda VAKA NUMARASI SORUNU veriyor. mülakat mailim 14.04.2026 tarihinde geldi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

• @julideakar26 sürekli deneyin bende de olmuştu sonra düzeldi

• Olmamız gereken asilardan sadece tetenoz aşım güncel var orada ki tüm aşıları mi oluyoruz tek gün de kızamık çocukken geçirdim ama aşım yok mesela

• Merhaba. 28 nisanda mülakatımız var Viyana’da ve hesap dökümüyle ilgili bir sorum var. Tl 6 aylık hesap hareketleri birkaç sayfa. Banka görevlisi bu sayfaların hepsini değil de ilk ve son sayfalarını imzaladı. Bu sorun oluşturur mu her sayfanın mı imzalanması gerekiyor?

• @emrewhite hayir sorun olmayacaktir

• @julideakar26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, USTRAVELDOCS sitesinde kaydın sonunda VAKA NUMARASI SORUNU veriyor. mülakat mailim 14.04.2026 tarihinde geldi. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Bir hafta içinde düzeliyor,bende çok panik yapmıştım her gün denedim yanlış hatırlamıyorsam 7 gün girebildim

• Herkese merhaba,

18xxx olan arkadaşlar Haziran ayı için mülakat daveti almaya başlamış, benim dosya numaram 19xxx ve Mayıs ayı içinde nikahımız var, mülakat daveti aldıktan sonra evlenmemiz süreci aksatır mı?

• Mülakat tarihimiz ile ilgili sınava tabi tutuluyoruz resmen, Ankara konsolosluğundan toplamda bize mülakat ile ilgili 4 mail geldi en son bu gün öğlen itibari ile , ilk mail 29.Nisan 08:30, ikinci mailde 28 Nisan 1:00 PM, üçüncü mailde 29 Nisan 08:30, bugün gelen mailde tekrar 28 Nisan 1:00 PM
    Biz sağlık randevumuzu 27 Nisan için planladık , şimdi bizim mülakatımız hangisi tarihte bilemedik. Ankara’ya mail atacağız mecbur, böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba ?

• @Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakat tarihimiz ile ilgili sınava tabi tutuluyoruz resmen, Ankara konsolosluğundan toplamda bize mülakat ile ilgili 4 mail geldi en son bu gün öğlen itibari ile , ilk mail 29.Nisan 08:30, ikinci mailde 28 Nisan 1:00 PM, üçüncü mailde 29 Nisan 08:30, bugün gelen mailde tekrar 28 Nisan 1:00 PM
    Biz sağlık randevumuzu 27 Nisan için planladık , şimdi bizim mülakatımız hangisi tarihte bilemedik. Ankara’ya mail atacağız mecbur, böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba ?

Sağlık randevusunda 1 gün sonra sarı dosya teslim ediliyor,
    fakat deneyimlerin birinde aynı gün saat 15:00 de sarı dosyayı alan bir talihli vardı.sistem şöyle işliyor uganlar diyorki diyelim işiniz 12.00 de bitti diyorki saat 15:00 kadar bekleyin tekrar git gel yapmamanız için rontgen sonucunuzda sıkıntı var ise 15.00 de gelin tekrar çekelim,işte diğer arkadaş 15.00 de gittiğinde dosyasinin hazır olduğunu söylemiş ve dosyasını almış.
    Tabi genel olan bir gün sonrası
    Bilginize

• @Aslan-3 Mail başlıklarını bir kontrol et derim. Reminder maillerini ikinci plana at.

• @ArifK34-0

Son gelen ”Reminder” başlıklı , otomatik mail mi diyorsun ? Ankara öğlen saatlerine mülakat randevusu vermiyor diye okumuştum daha önceki tecrübeli üyelerin iletilerinde, o açıdan ikilemde kaldık, artık 28-29 zaten oradayız, düzeltme maili gelmezse 28 Nisan 13:00 da bi uğrarız ,olmadı ertesi gün sabah 08:30 kesin mülakat

• @falsepoet

Teşekkürler
    Unganlara bu konuyu gidip bizzat sordum, ertesi gün saat 16 gibi teslim ediyoruz dediler belki istisnalar olabilir, tek derdimiz bu olsun yeter ki vizelerimizi alalım

• Biz şöyle yaptık önce araştırma hastanesine gidip hangi aşıların antikoruna bakıyorlarsa onlara baktırdık doktordan kaşeli imzalı aldık sonra sağlık ocağına gidip eksik kalanları yaptırdık @onur12

• Merhaba, bizim mülakat tarihimiz yaklaştı fakat hesap dökümleri ile ilgili kafamızda netleşmeyen durumlar var. (Mülakat ANKARA) Forumda yazılan deneyimlerin neredeyse hepsini okudum. Ama bu konuda hepimiz hassasız hiçbir şeyin yanlış olmasını bilmiyoruz ve bu yüzden deneyimli arkadaşlardan destek rica etmek istiyorum. Yeterli miktarda dolar ve euro var, fakat banka hesabına aktarma konusunda sıkıntı yaşıyoruz.

• Bu parayı maaş hesabıma yatırıp euroyu da dolar üzerinden mi göstermeliyim veya herhangi bir hesabım olan bankada durabilir mi ?
    • 6 aylık hizmet dökümü isteniyor, bizim forumda yazan bilgiler kafamızı karıştırdığı için paramızı çekmiştik, şu an mülakata yakın yatırmamız sıkıntı yaratır mı (bunu sorma sebebim de son 6 ay içinde sadece paranın yatırıldığı görünecek) ?
    • Maaş hesabımın normal hizmet dökümüne gerek var mı market, alışveriş gibi giderler için kullanıyorum kartı sadece. Yoksa euro dolar hesaplarımın hesap dökümleri ve imza sirküleri yeterli mi ?
    • Bir de hizmet dökümlerini İngilizce mi alalım ?
  • ⭐⭐⭐⭐

@ceyceycey forumda bir çok kez yazıldı aslında bu konu çokta karmaşık değil. Elinizde olan miktarın hepsini gösterin hepsini tek bir bankada tutabiliyorsanız tek bir bankadan döküm almak işinizi kolaylaştırır. Bankaya gidip vize görüşmesi için imza sirküleri ile birlikte 6 aylık hesap dökümü alacağım demeniz yeterli

• @ceyceycey tek bir hesap icin dokum istiyorlar onda gostereceginiz paranin cinsi onemli degil .paranizin mevduatta faizde olmasi bono da veya fon da olmasi alti da olmasi da onemli degil sadece borsa olamaz .Bankadan varlik dokumu istiyorsunuz o kadar bankaya amerika konsolosluga gideceginizi soylemeniz yeterli olacaktir vize icin olacagindan size usa baslikli bir ust yazi ve varliginiz dolar cinsinden miktarini belirten yazi verecekler.Siz 6 aylik isteyin ama paranizin girisi isterseniz gorusmeden bir gun once yatirin onemli olan paranizin banka da gozukmesi. Ve imza sirkuleriyle alin.Ama genellikle gorusmede bankada ki tutar yazan kismi yani ust yaziyi aliyorlar gerisini istemiyorlar.Miktar ne kadar cok olursa o kadar iyi gideceginiz eyalete bagli ama 8000 $ gosteren ve vize alan arkadaşlar kasim 2025 oldu.

• ⭐⭐⭐⭐

@ceyceycey, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, bizim mülakat tarihimiz yaklaştı fakat hesap dökümleri ile ilgili kafamızda netleşmeyen durumlar var. (Mülakat ANKARA) Forumda yazılan deneyimlerin neredeyse hepsini okudum. Ama bu konuda hepimiz hassasız hiçbir şeyin yanlış olmasını bilmiyoruz ve bu yüzden deneyimli arkadaşlardan destek rica etmek istiyorum. Yeterli miktarda dolar ve euro var, fakat banka hesabına aktarma konusunda sıkıntı yaşıyoruz.

• Bu parayı maaş hesabıma yatırıp euroyu da dolar üzerinden mi göstermeliyim veya herhangi bir hesabım olan bankada durabilir mi ?
    • 6 aylık hizmet dökümü isteniyor, bizim forumda yazan bilgiler kafamızı karıştırdığı için paramızı çekmiştik, şu an mülakata yakın yatırmamız sıkıntı yaratır mı (bunu sorma sebebim de son 6 ay içinde sadece paranın yatırıldığı görünecek) ?
    • Maaş hesabımın normal hizmet dökümüne gerek var mı market, alışveriş gibi giderler için kullanıyorum kartı sadece. Yoksa euro dolar hesaplarımın hesap dökümleri ve imza sirküleri yeterli mi ?
    • Bir de hizmet dökümlerini İngilizce mi alalım ?
    • Birikimlerinizi farklı döviz cinslerinde farklı hesaplarda gösterebilirsiniz.

• 6 aylık hizmet dökümü istendiğini hangi resmi kaynakta veya DV mülakat deneyiminde okudunuz? Mülakat tarihine yakın bir tarihte hesaba para yatırmada ve bu hesabı maddi birikim kanıtı olarak göstermekte herhangi bir sakınca yok.

• Birikiminiz maaş hesabınızda duruyorsa maaş hesabınızı, başka bir hesapta duruyorsa o hesabın bankadan hesap hareketini alarak beyan edebilirsiniz? Market, kasap, manav nerede harcama yaptığınıza bakmıyor konsolos, toplam bakiyeye dikkat ediliyor.

• Hizmet dökümü talep edildiğini, Türkçe mi İngilizce mi olacağını hangi resmi kaynakta veya DV mülakat deneyiminde okudunuz?

• Bu ileti silindi!

• Mulakatta istenilen belgeler icinde “Birth Certificate (original and copy) “ isteniyor nufus kayit ornegi sanirim formul a dan bahsetmiyor degilmi? Gerci ben ikisini de cikardim ama aile oldugumuz icin Nufus kayit aile olarak cikardim hepimize umarim yanlis yapmamisimdir.

• Arkadaşlar merhaba biz bugün Bangkok’ta mülakata girdik fakat bize 212(a)(4) kâğıdı verildi, başta hesap dökümleri istenmedi sonradan istendi asıl talihli benim benim hesabımda 20.000$ eşimde 8.000$ para vardı sigortamıza kadar sordu nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim @gucarslan

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |