Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable

Taşındı Gündem
26 15 1.8k 3

Benzer Başlıklar

• Trump Yönetimi Göçmenlerden Biyometrik Veri Toplanmasını Genişletmek istiyor.

Gündem
    13
    9 Oy
    13 İleti
    516 Bakış
    redsat2000R
    @cnpist Sistemde stoperler yada limitler oldugu surece sorun yok. Zaten öyle yada boyle aleni yada gizli bir şekilde izleniyoruz vede analiz ediliyoruz. Bunu bir anlamda ameliyat olmadan önce imzalatilan kagit gibi görüyorum.Green card için başvuru ve sonrası zaten bu kâğıt gibi herşeyi günahı ile sevabı ile kabul ediyorsun. O açıdan herşeyi istesekte istemesekte kabulunuz oluyor.
  • Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi

Gündem
    18
    1 Oy
    18 İleti
    437 Bakış
    mehmet.JSM
    @Edelweiss, içinde söyledi: Kasim Süleymani Öldürüldü! Emri Donald Trump Verdi Iran ortadogudaki ABD usleri ve elciliklere saldirmaktan oteye gidemez bence. Bu saldirilari da bolgesel orgutler ile yapar muhtemelen. ABD vs Iran savasi cikacagini sanmiyorum. Aynen katılıyorum
  • Trump'ın "görevden alınma" oylaması

Gündem
    12
    1 Oy
    12 İleti
    467 Bakış
    MySeaM
    Bu arada Baskan Trump 24 Aralik tarihinde de tum federal calisanlara holiday verdi. Yani 24 ve 25 Aralik'da tum federal kurumlar kapali. Bilginize!
  • buyrun cenaze namazına hadi bakalım trump bombası

Gündem
    19
    1 Oy
    19 İleti
    624 Bakış
    CalibraturboC
    İptal olursada olsun hersene aci cekmekten dusunmekten kurtulunur. Turumbum eyler ne eylerse guzel eyler.Biz burda ikina sikina bu yasa geldikk olumden ote koyde yok nabalim artik
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k