Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.8k 770

  • @aktases, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba arkadaşlar, bizim başvurumuz üç kişilikti, visa status check sayfasında üçümüzde de refused yazıyor, benim takip ettiğim kadarıyla mülakattan 221g ile ayrılan diğer kişilerde asıl talihlide refused diğerlerinde ready yazıyor gibi bundan bir anlam çıkarmak gerekli mi, yoksa önemsiz bir durum mu? hepsinde refused yazanınız var mı acaba?

    Merhaba bu sayfaya bir türlü giremedim bilgileri nasıl girdiniz bilgi verebilirmisini lütfen case sifirlimi yoksa sıfır olmadan mi hepsini denedim giremedim



  • @falsepoet ben kendim ve eşimin bilgileriyle giremiyorum, sadece çocuğumun bilgileriyle açıyor. siz de öyle deneyebilirsiniz tek değilseniz başvuruda. ondan giremiyor olabilirsiniz. gucarslan bey'in attığı linkte bilgileri nasıl girmeniz gerektiğinin açıklaması var.


  • @gucarslan vize görüşmesinden önce herhangi bir yere belge yüklememiz gerekmiyor mu o zaman( tek kişiyim)


  • @Betül-0 yazdığım cümleden farklı bir işlem anlamamanız gerek.
    ayrıca forumda onbinlerce deneyim var, onlara da bakabilirsiniz.


  • @gucarslan emin olmak için soruyorum teşekkürler.


  • @falsepoet Muhtemelen konsolosluk görevlisi en son hangi pasaport numarası ile işlem yaptıysa o numarayı kabul ediyor. Başvuru sahibi yada eş ve çocuklarından herhangi biri olabilir. Pasaport numaralarını denerseniz açılır.


  • @Dogukan-Oge @gucarslan Merhaba, konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz acaba ?


  • @mechtws
    Merhaba, aksine itiraz edipte sonuc alamayan hatta daha siddetli tartismalara girip yine de asi yaptiklari talihliler oldu. Sizin gibi var olan asilarini, antikor testlerini, ya da saglik kontrolu oncesi yapilmis asilari kabul edip yeniden asi yapmadiklari talihli sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor maalesef. Bu durum sizin lehinizde sonuclanmis olabilir ancak diger talihliler icin ayni sonucu vermeyebilir. Dedigim gibi vaktiniz oldugunda deneyiminizi paylastiginizda diger talihli arkadaslar da referans alacaklardir. Surecinizde bol sanslar dilerim.


  • Mülakata girdikten sonra vize durumunu kontrol ettiğimiz siteye girerken kendimkine girip kontrol edemiyorum sadece eşiminkine girebiliyorum öyle kontrol ediyoruz bu normal mi ? Benimkinde hep hata verdi


  • @Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Mülakata girdikten sonra vize durumunu kontrol ettiğimiz siteye girerken kendimkine girip kontrol edemiyorum sadece eşiminkine girebiliyorum öyle kontrol ediyoruz bu normal mi ? Benimkinde hep hata verdi

    Evet normal.


  • @kıymet Hangi eyalet demiatiniz? Ne kadar bi para gostermistiniz? 10 bin dolar alti veya istu?


  • ARKadaşlar vize verilmedi pause devam ediyormuş ne yazıkki hala , deneyimi yazacağım en yakın müsait olduğum zamanda…


  • @gucarslan bey, bizim mülakatta bir belgemiz eksikti, yolladık dün teslim edildi, ve dün baktığımda ceac da ready yazıyordu, bugün yine kontrol ettim hepimizin refused olarak güncellenmiş, burdan evrak kabul edilmedi sonucu mu çıkarmalıyım, yoksa şuan var olan durumdan dolayı mı refused sizin bu konuda bir yorumunuz olur mu ? Teşekkür ederim.


  • @itsahmet

    Önümüzdeki iki hafta önemli gibi görünüyor.. Umarım bu sürecin sonunda bir "oh" deriz.


  • @Serapp Merhaba, DS-260 formunda belirtilen eyalete gitmekten vazgeçtiğimizi söylemiştim, mülakatta yeni eyalet ve adresi belirtirim diye düşündüm. Ama bu konuda mülakatta değil, ülkeye giriş yaparken pasaport kontrolünde güncelleme yapılabileceğini dair mülakat deneyimleri okudum. Emin olamadım, DS-260 formunda belirtilen eyalete değil de başka eyaletten ülkeye giriş yapmak mümkün mü?


  • @itsahmet oncelikle gecmis olsun. Eger makedonyadaki vize memurunun bir hatasi yoksa ve gercekten soylememesi gereken bir sey soylemisse, bu yaklasik iki hafta icinde mulakata girenlerin approved olamamalari normal. Tabi bu en iyi senaryo, diger turlu zaten beklemeye devam.


  • @mechtws tam aksine, ben fazla soru sorup ısrar ettiğim için azar işittim nerdeyse. 2 tane antikor testi (2016 ve 2026 tarihli) ile gitim, çocukluk aşı kartımdaki aşıları saydılar ama e-devlette görülen 5 ay önceki tetanoz aşımı saymayıp tekrar yaptılar. Antikor testlerinin suratına bile bakmadılar. 20 sene önce yapılmış hepatit b aşım olmasına rağmen aşı kartımda yazmadığı için onu da tekrar yaptılar, antikor testinde görünüyor dediğimde de aşı kartı/hastane kaydı getirmen lazımdı dedi doktor direkt. İstediğiniz kadar tartışın orda, eğer yapmak istiyorlarsa "eksik/yanlış versiyonunu olmuşsunuz" deyip yapıyorlar yine.


  • Merhaba arkadaşlar. Benim case numaram 14XXX ve current olayı baya oldu ama hala dosyam KCCde gözüküyor mülakat verilmemiş. Konsolosluğa mail atıp ne zaman randevu verilir diye sorabilir miyim?
    Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐

    @designer96 Evet mümkün tabi. Verdiğiniz adres nerede olursa olsun istediğiniz yerden giriş yapabilirsiniz. İki konunun birbiriyle bağlantısı yok.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum