DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Dogukan-Oge @gucarslan Merhaba, konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz acaba ?
-
@mechtws
Merhaba, aksine itiraz edipte sonuc alamayan hatta daha siddetli tartismalara girip yine de asi yaptiklari talihliler oldu. Sizin gibi var olan asilarini, antikor testlerini, ya da saglik kontrolu oncesi yapilmis asilari kabul edip yeniden asi yapmadiklari talihli sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor maalesef. Bu durum sizin lehinizde sonuclanmis olabilir ancak diger talihliler icin ayni sonucu vermeyebilir. Dedigim gibi vaktiniz oldugunda deneyiminizi paylastiginizda diger talihli arkadaslar da referans alacaklardir. Surecinizde bol sanslar dilerim. -
Mülakata girdikten sonra vize durumunu kontrol ettiğimiz siteye girerken kendimkine girip kontrol edemiyorum sadece eşiminkine girebiliyorum öyle kontrol ediyoruz bu normal mi ? Benimkinde hep hata verdi
-
@Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mülakata girdikten sonra vize durumunu kontrol ettiğimiz siteye girerken kendimkine girip kontrol edemiyorum sadece eşiminkine girebiliyorum öyle kontrol ediyoruz bu normal mi ? Benimkinde hep hata verdi
Evet normal.
-
@kıymet Hangi eyalet demiatiniz? Ne kadar bi para gostermistiniz? 10 bin dolar alti veya istu?
-
ARKadaşlar vize verilmedi pause devam ediyormuş ne yazıkki hala , deneyimi yazacağım en yakın müsait olduğum zamanda…
-
@gucarslan bey, bizim mülakatta bir belgemiz eksikti, yolladık dün teslim edildi, ve dün baktığımda ceac da ready yazıyordu, bugün yine kontrol ettim hepimizin refused olarak güncellenmiş, burdan evrak kabul edilmedi sonucu mu çıkarmalıyım, yoksa şuan var olan durumdan dolayı mı refused sizin bu konuda bir yorumunuz olur mu ? Teşekkür ederim.
-
Önümüzdeki iki hafta önemli gibi görünüyor.. Umarım bu sürecin sonunda bir "oh" deriz.
-
@Serapp Merhaba, DS-260 formunda belirtilen eyalete gitmekten vazgeçtiğimizi söylemiştim, mülakatta yeni eyalet ve adresi belirtirim diye düşündüm. Ama bu konuda mülakatta değil, ülkeye giriş yaparken pasaport kontrolünde güncelleme yapılabileceğini dair mülakat deneyimleri okudum. Emin olamadım, DS-260 formunda belirtilen eyalete değil de başka eyaletten ülkeye giriş yapmak mümkün mü?
-
@itsahmet oncelikle gecmis olsun. Eger makedonyadaki vize memurunun bir hatasi yoksa ve gercekten soylememesi gereken bir sey soylemisse, bu yaklasik iki hafta icinde mulakata girenlerin approved olamamalari normal. Tabi bu en iyi senaryo, diger turlu zaten beklemeye devam.
-
@mechtws tam aksine, ben fazla soru sorup ısrar ettiğim için azar işittim nerdeyse. 2 tane antikor testi (2016 ve 2026 tarihli) ile gitim, çocukluk aşı kartımdaki aşıları saydılar ama e-devlette görülen 5 ay önceki tetanoz aşımı saymayıp tekrar yaptılar. Antikor testlerinin suratına bile bakmadılar. 20 sene önce yapılmış hepatit b aşım olmasına rağmen aşı kartımda yazmadığı için onu da tekrar yaptılar, antikor testinde görünüyor dediğimde de aşı kartı/hastane kaydı getirmen lazımdı dedi doktor direkt. İstediğiniz kadar tartışın orda, eğer yapmak istiyorlarsa "eksik/yanlış versiyonunu olmuşsunuz" deyip yapıyorlar yine.
-
Merhaba arkadaşlar. Benim case numaram 14XXX ve current olayı baya oldu ama hala dosyam KCCde gözüküyor mülakat verilmemiş. Konsolosluğa mail atıp ne zaman randevu verilir diye sorabilir miyim?
Teşekkürler -
@designer96 Evet mümkün tabi. Verdiğiniz adres nerede olursa olsun istediğiniz yerden giriş yapabilirsiniz. İki konunun birbiriyle bağlantısı yok.
-
@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar. Benim case numaram 14XXX ve current olayı baya oldu ama hala dosyam KCCde gözüküyor mülakat verilmemiş. Konsolosluğa mail atıp ne zaman randevu verilir diye sorabilir miyim?
TeşekkürlerMerhaba, sizin dosyanız neden Duşanbe'de ve Türkiye'de oturumunuz var mı? Varsa dosyanızı Ankara'ya taşıyabilirsiniz.
-
Merhabalar, daha önce yazmıştım ancak geç onaylandığından geçmiş msjlarda kaldı. Acaba Mayıs bülteni neden halen yayınlanmadı?
-
@cerenb bana e-nabız sisteminde gözüken aşıları kabul edebiliriz, aşı kartında olup e-nabızda gözükmeyen aşıları kabul edemiyoruz dedi. 4-5 yıl önce olduğum Hep-B aşısı tekrar vurmadı, yalnız 3 doz oldum belki ondan dolayı kabul edip vurmamıştır.
-
Merhaba, randevu öncesi kafamızda bir sürü soru işareti var maalesef ki, Ankara’da mülakata katılacağız eşim ve ben. Benim geçmiş zamanlardan kalma bir euro hesabım var ve içerisinde euro birikimim vardı. Randevuda bunu sunsam olur mu yoksa hepsini dolar yapıp dolar hesabına mı aktarmalıyım ? Yorumlarınıza ihtiyacım var. Forumdaki yazıları okudum ve genelde dolar ya da tapu sunulmuş ama detaylı olarak ben şunu sundum ve kabul oldu gibi bir yazı bulamadım.
Bir de iki kişi için kaç dolar sunalım riske atmamak için ?
Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim
-
Merhabalar,
Bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Bu büyük bir soruna neden olur mu bilmiyorum. DV'ye başvururken adres kısmına kapımızın üzerinde yazan No:9 şeklinde kayıt yapmıştım. Normalde kapı zili 9'a basınca çalışıyor. Ancak binaya zamanında kapıcı dairesi yapıldığı için daireler 1 kat arttırılmış ve nüfus kayıtta adres No:11 olarak gözüküyor. Ben bunu bilmiyordum. Benim DV kazandınız sayfasında adresim No:9 gözüküyor ancak bunu DS-260 doldururken No:11 olarak düzelttim. Sizce bu farklılık büyük bir sorun oluşturur mu? -
@mertcank34 Sorun olmaz.
-
@emre-us new jersey 10 bin altı her ihtimale karşı taşınmaz malların hepsinin tapusu ve değerlerini götürdük ama bakmadı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.