Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mechtws 2 ay önce yapılmış olan antikor testi de aşılar da kabul edilecek demişsiniz, bunu unganlarla müzakere edip bu taahhüdü aldığınız için mi yazdınız?
    Siz son 2-3 ay ay içinde hangi aşıları dışarıda olup, unganlara kabul ettirebildiniz, aşıların isimlerini yazar mısınız?
    gibi sorularım olacaktı gelecek aylarda rapor alacak olan talihliler adına ama siz önce deneyiminizi yazın, muhtemelen bu sorulara da açıklık getireceksinizdir, benim sormama gerek kalmayacaktır.
    Bekliyoruz merakla, çok faydalı olacak çünkü gerçekten böyle bir uygulama değişikliği varsa unganlarda.

• Herkese merhaba, ben birşeyi merak ediyorum. Gelen mailde şöyle bir ifade var:
    Electronically processed cases: Originals of ALL documents uploaded to CEAC, including the original of petitioner’s birth certificate for IR5 and F4 visas.
    Ds 260 formu oluyor değil mi bu?
    Ama herhangi bir belge yüklememiştim.NVC case number ile giriliyor sanırım ama ben bilmiyorum ya da anlayamadım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Betül-0 bu süreç aile birleşim vizeleri için geçerli, dv için değil.

• @aktases, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba arkadaşlar, bizim başvurumuz üç kişilikti, visa status check sayfasında üçümüzde de refused yazıyor, benim takip ettiğim kadarıyla mülakattan 221g ile ayrılan diğer kişilerde asıl talihlide refused diğerlerinde ready yazıyor gibi bundan bir anlam çıkarmak gerekli mi, yoksa önemsiz bir durum mu? hepsinde refused yazanınız var mı acaba?

Merhaba bu sayfaya bir türlü giremedim bilgileri nasıl girdiniz bilgi verebilirmisini lütfen case sifirlimi yoksa sıfır olmadan mi hepsini denedim giremedim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• @falsepoet ben kendim ve eşimin bilgileriyle giremiyorum, sadece çocuğumun bilgileriyle açıyor. siz de öyle deneyebilirsiniz tek değilseniz başvuruda. ondan giremiyor olabilirsiniz. gucarslan bey'in attığı linkte bilgileri nasıl girmeniz gerektiğinin açıklaması var.

• @gucarslan vize görüşmesinden önce herhangi bir yere belge yüklememiz gerekmiyor mu o zaman( tek kişiyim)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Betül-0 yazdığım cümleden farklı bir işlem anlamamanız gerek.
    ayrıca forumda onbinlerce deneyim var, onlara da bakabilirsiniz.

• @gucarslan emin olmak için soruyorum teşekkürler.

• @falsepoet Muhtemelen konsolosluk görevlisi en son hangi pasaport numarası ile işlem yaptıysa o numarayı kabul ediyor. Başvuru sahibi yada eş ve çocuklarından herhangi biri olabilir. Pasaport numaralarını denerseniz açılır.

• @Dogukan-Oge @gucarslan Merhaba, konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz acaba ?

• @mechtws
    Merhaba, aksine itiraz edipte sonuc alamayan hatta daha siddetli tartismalara girip yine de asi yaptiklari talihliler oldu. Sizin gibi var olan asilarini, antikor testlerini, ya da saglik kontrolu oncesi yapilmis asilari kabul edip yeniden asi yapmadiklari talihli sayisi bir elin parmaklarini gecmiyor maalesef. Bu durum sizin lehinizde sonuclanmis olabilir ancak diger talihliler icin ayni sonucu vermeyebilir. Dedigim gibi vaktiniz oldugunda deneyiminizi paylastiginizda diger talihli arkadaslar da referans alacaklardir. Surecinizde bol sanslar dilerim.

• Mülakata girdikten sonra vize durumunu kontrol ettiğimiz siteye girerken kendimkine girip kontrol edemiyorum sadece eşiminkine girebiliyorum öyle kontrol ediyoruz bu normal mi ? Benimkinde hep hata verdi

• @Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakata girdikten sonra vize durumunu kontrol ettiğimiz siteye girerken kendimkine girip kontrol edemiyorum sadece eşiminkine girebiliyorum öyle kontrol ediyoruz bu normal mi ? Benimkinde hep hata verdi

Evet normal.

• @kıymet Hangi eyalet demiatiniz? Ne kadar bi para gostermistiniz? 10 bin dolar alti veya istu?

• ARKadaşlar vize verilmedi pause devam ediyormuş ne yazıkki hala , deneyimi yazacağım en yakın müsait olduğum zamanda…

• @gucarslan bey, bizim mülakatta bir belgemiz eksikti, yolladık dün teslim edildi, ve dün baktığımda ceac da ready yazıyordu, bugün yine kontrol ettim hepimizin refused olarak güncellenmiş, burdan evrak kabul edilmedi sonucu mu çıkarmalıyım, yoksa şuan var olan durumdan dolayı mı refused sizin bu konuda bir yorumunuz olur mu ? Teşekkür ederim.

• @itsahmet

Önümüzdeki iki hafta önemli gibi görünüyor.. Umarım bu sürecin sonunda bir "oh" deriz.

• @Serapp Merhaba, DS-260 formunda belirtilen eyalete gitmekten vazgeçtiğimizi söylemiştim, mülakatta yeni eyalet ve adresi belirtirim diye düşündüm. Ama bu konuda mülakatta değil, ülkeye giriş yaparken pasaport kontrolünde güncelleme yapılabileceğini dair mülakat deneyimleri okudum. Emin olamadım, DS-260 formunda belirtilen eyalete değil de başka eyaletten ülkeye giriş yapmak mümkün mü?

• @itsahmet oncelikle gecmis olsun. Eger makedonyadaki vize memurunun bir hatasi yoksa ve gercekten soylememesi gereken bir sey soylemisse, bu yaklasik iki hafta icinde mulakata girenlerin approved olamamalari normal. Tabi bu en iyi senaryo, diger turlu zaten beklemeye devam.

Benzer Başlıklar

• 221
  • 2655
  • 316
  • 728
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

172

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |