Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aimrenk merhabalar, hayırlısı olsun öncelikle. Ödemeyi internetten de yapabiliyor muyuz, biliyor musunuz?

• @joseph-universe

Merhaba evraklar arasında adres değişikliği A4 çıktısı dikkatimi çekti, bu nedir tam olarak böyle bir evrak mı istiyorlar, nereden temin ettiniz acaba ? Bizde de adres değişikliği oldu, çocuğun okulu için eşimle kendisini bir kaç sokak ötemizdeki teyzesinde görünüyor ikametleri , sorun olur mu bilemedim .

• @Aslan-3 adres değişikliği dediğimiz husus ds260 da yazdığımız gc ın postalanacağı adres ,konsolosluğa başka bir adres götürürsen değiştirebiliyorsun teslim edileceği yeri artı olarak vizeler basıldı diyelim amerikaya girdin havalimanı polisi de soruyor birdaha aynı yere mi gönderilsin değiştirmek ister misin diye çocuğunuzun ikameti ile ilgili onun formunda o adresi yazdıysanız sorun yaşayacağınızı düşünüyorum tabi daha iyi bilenler vardır bu mevzuyu naçizane benim düşüncem

• @Kemalalp

Teşekkürler ben Türkiye’deki ikamet adres değişikliği olarak algıladım, biz DS260 doldurduğumuz zaman aile bireyleri hepimiz aynı adreste şu an yaşadığımız evde görünüyor ikamet, okullar açılınca kızımın okul kaydı için eşimle ikisini bir kaç sokak ötede teyzesine taşıdık ikametleri, merakım şu , mülakatta sorun olur mu bu ? Neden eşiniz ve çocuğunuzla farklı adreste görünüyorsunuz diye? Tekrar geri mi taşısak acaba diye ikilemde kaldık

• Forumdan bir arkaşımla konuştuk bugün, onun bana verdiği yeni bir habere göre, bir iki gün önce Makedonya da mülakata giren bir arkadaşına vizeyi vermişler, pasaportunu almış konsolosluk, bir iki hafta sonra size vize basılı olarak göndereceğiz demişler, belki kendisi detaylı olarak paylaşır forumda, acaba sessizce açılıyor mu süreç diye konuştuk aramızda , umuyoruz ki öyle olsun yakın zamanda .

• @Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Kemalalp

Teşekkürler ben Türkiye’deki ikamet adres değişikliği olarak algıladım, biz DS260 doldurduğumuz zaman aile bireyleri hepimiz aynı adreste şu an yaşadığımız evde görünüyor ikamet, okullar açılınca kızımın okul kaydı için eşimle ikisini bir kaç sokak ötede teyzesine taşıdık ikametleri, merakım şu , mülakatta sorun olur mu bu ? Neden eşiniz ve çocuğunuzla farklı adreste görünüyorsunuz diye? Tekrar geri mi taşısak acaba diye ikilemde kaldık

Mülakat dan önce evrak tesliminde Türkiyedeki adresinin değiştiğini soyledim evrak vereyim dedim gerek yok dedi.Sadece ABD deki adresim değişmişti onu A4 e büyük puntolarvile yazıp verdim oda sisteme girdi ve tekrar verdi.Bilginize

• @Aslan-3 Bu çok önemli bir haber doğruysa. Mümkünse arkadaşı buraya etiketleyebilir misiniz? Konunun detaylarını öğrenelim hep birlikte. Belki farkı bir vize türü almış olabilir?

• @Aslan-3 okuyunca gerçekten çok heyecanlandım, Umarım doğrudur hepimiz için çok güzel bir gelişme olur. Arkadaşınıza ulaşma şansınız varsa, biraz detaylı bir şekilde Forum’a yazabilir mi? Bizim için bu mali yılın en önemli haberi olacak tahmin edersiniz

• @Aslan-3 ufak bir duzeltme yapayim. Beyefendi mulakata bugun Türkiye saati ile 10:40 sularinda girmis. Yani bilgi daha cok taze

• @Avukat-Zeki-Yağlı

Hayır vize statüsü bizimle aynı Green Card mülakatından bahsetti değerli kardeşim @sinemmurat39 belki kendisi detaylı olarak yazar buraya tam olarak ne şekilde olduğunu .

• @Rutkay

Olabilir biz sevgili @sinemmurat39 la konuştuk ama heyecandan hangi gün olduğu aklımda kalmamış olabilir, düzeltme için teşekkürler ama önlemli olan haberin doğruluğu, böyle ise inşallah hepimiz için hayırlı blr gelişme demektir .

• @Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Forumdan bir arkaşımla konuştuk bugün, onun bana verdiği yeni bir habere göre, bir iki gün önce Makedonya da mülakata giren bir arkadaşına vizeyi vermişler, pasaportunu almış konsolosluk, bir iki hafta sonra size vize basılı olarak göndereceğiz demişler, belki kendisi detaylı olarak paylaşır forumda, acaba sessizce açılıyor mu süreç diye konuştuk aramızda , umuyoruz ki öyle olsun yakın zamanda .

Bende ABD de bir hukuk firmasının bir paylaşımı okumuştum bir iki haftaya vize basımına başlayacaklarını tahmin ediyorum diyordu. Umarım artık şu kara bulut kalkar da önümüzü görür rahat bir mülakat süreci yaşarız.

• @Betül-0 o konuyu bilmiyorum net olarak ama internetten ödeme yaptığını belirten kimseyle karşılaşmadım. Kredi kartı yurt dışına açıksa kabul edebiliyor fakat hata da veriyor diyen çok kişi duydum. Herkes nakit ile gidilmesini tavsiye ediyor.

• @Aslan-3 Yakınlarda başka kimsenin mülakatı olmadı mı ya merak ettik açıkçası

• @Eyupp

En yakın tarihte yapılacak mülakatları sıkı takip edeceğiz, inşallah açılacak diyelim. Dün forumda paylaşıldı bir mülakat, ama bu aldığımız haber bugün sabah Makedonya da yapılan bir mülakattan.

• @Aslan-3 kötüyü çağırmayayım ama o zaman tahminim, Makedonya’nın da 75 ülke arasında olması sebebiyle büyük ihtimalle kimse immigrant randevusuna gidemiyor vatandaş, personelin haberi bile yoktur. Keşke açılmış olsa… Bence yakın zamanda yine de açılacak gibi duruyor.

• ⭐⭐⭐⭐

Evet, resmi olmayan bir paylaşım var, bir Türk e ait bir case, hatta fotoğraflar var 04/07/2026 tarihli DV Lottery Fee ödeme fişi gibi, vizeyi ne zaman nasıl alacağıyla ilgili bir approved kağıdı görseli, ayrıca talihlinin ismi de görünüyor. İnşallah sağlıklı ve doğru bir haberdir. Ancak temkinli olmak ve vize basılı pasaportu görmeden sevinmemek olası bir hayal kırıklığını önlemek için iyi olabilir. İnşallah yakında iyi haberler alırız.

• @aysegul Suspension kalkmasi public bir duyuru olmadan gerceklesecek sessizce diye bir tahmin vardi bir guzel insandan? Acaba o mu gerceklesiyor :)… Ama dusunuyorum da konsolosluklar bir bildiri almadan boyle bir adim atamazlar ki?

• Hot Take ; Konsolosun Pause’ten haberi yok 😁

• Resmi guidance degismeden cok zor maalesef

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |