Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan Bir önceki desteginiz icin cok tesekkur ederim. Formlarimizi actirip bilgilerimizi guncelleyebildik. Tam olarak sizin dediginiz gibi iletisim formu uzerinden yazdigim yaziyi dikkate almislar. [email protected] uzerinden attigim maile donus yapmadilar. Ankara'da Dosya actiracaklarin dikkatine.
    Bir de yeni dogan kızımın dosyasini acmadilar. Onun yerine maille donus yaparak pasaport taramasini ve ds260 barkodlu belge numarasini talep ettiler. Ek bir guvenlik onlemi sanirim. Sonradan add aplicant yapildigi icin benim duzenlememe musaade etmediler herhalde.

Aslinda bir problemim daha var. Kizim dogmadan once biz dosyamizi Bankgok a tasimistik. Bu sebeple dogduktan sonra ceac sayfasinda kizimi add aplicant yaparken interview location kismini Bangkok yapmistim. Şimdi Ankara'ya geri donduk ve ds260 formunda bangkok olarak kaldi. Sizce bu asamada ne yapmam gerekir ? Bu bir problem midir ?
    Cok teşekkürler.

• @İlkeruzucek merhaba.farklı bir sorum var benim.hk sizden oturum şartı istedi mi.ben bir kaç gün önce dosyamı oturum şartına takılmamak için ankaraya taşıdım.siz randevu almışsız,hayırlı olsun.formu sürekli takip ediyorum ama oturum vermiyorlar diye taşıdım dosyamı ankaraya.kcc den de onay aldım ama hk konsolosluğuna mail atınca navigatör maili geldi.o formu da doldurdum ama mailim gitti mi bilmiyorum.o yüzden bilgi alamıyorum konsolosluktan.sizde nasıl oldu.teşekkürler...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   B bravist 
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@Rutkay hiçbir problem olmaz, mülakatınıza katılın.

• @ozanertugrul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@İlkeruzucek merhaba.farklı bir sorum var benim.hk sizden oturum şartı istedi mi.ben bir kaç gün önce dosyamı oturum şartına takılmamak için ankaraya taşıdım.siz randevu almışsız,hayırlı olsun.formu sürekli takip ediyorum ama oturum vermiyorlar diye taşıdım dosyamı ankaraya.kcc den de onay aldım ama hk konsolosluğuna mail atınca navigatör maili geldi.o formu da doldurdum ama mailim gitti mi bilmiyorum.o yüzden bilgi alamıyorum konsolosluktan.sizde nasıl oldu.teşekkürler...

Merhaba, taşıma işleminiz hayırlı olsun. Bunun için üzülmenize veya dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum. Ankara'da şuan mülakat işlemleri hızlı ilerliyor (nazar değmesin). Tahminim Nisan 17 gibi yeni bültende numaranız current olacak. Şuanda işleyen sürece göre de Haziran ayında Ankara'dan mülakat alacağınızı tahmin ediyorum.
    Bu arada forumu çok daha iyi takip etmenizi öneririm. En kısa sürede "pause" olayının sona ermesini ve herkesin vizesine kavuşmasını diliyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@İlkeruzucek, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba, sadece bir doz covid aşısı oldum, Hong Kong sağlık randevusunda sıkıntı olur mu, ikinci dozu olmak lazım mıdır, bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Covid-19 aşısı gerekliliği kaldırıldı.
    Sayın @ATS16 nın bu iletisini okuyun lütfen:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/476052

• @gucarslan Çok teşekkür ederim cevabiniz icin. 🙏🏻Saygilar.

• @bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ozanertugrul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@İlkeruzucek merhaba.farklı bir sorum var benim.hk sizden oturum şartı istedi mi.ben bir kaç gün önce dosyamı oturum şartına takılmamak için ankaraya taşıdım.siz randevu almışsız,hayırlı olsun.formu sürekli takip ediyorum ama oturum vermiyorlar diye taşıdım dosyamı ankaraya.kcc den de onay aldım ama hk konsolosluğuna mail atınca navigatör maili geldi.o formu da doldurdum ama mailim gitti mi bilmiyorum.o yüzden bilgi alamıyorum konsolosluktan.sizde nasıl oldu.teşekkürler...

Merhaba, taşıma işleminiz hayırlı olsun. Bunun için üzülmenize veya dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum. Ankara'da şuan mülakat işlemleri hızlı ilerliyor (nazar değmesin). Tahminim Nisan 17 gibi yeni bültende numaranız current olacak. Şuanda işleyen sürece göre de Haziran ayında Ankara'dan mülakat alacağınızı tahmin ediyorum.
    Bu arada forumu çok daha iyi takip etmenizi öneririm. En kısa sürede "pause" olayının sona ermesini ve herkesin vizesine kavuşmasını diliyorum.

Merhaba. Çok teşekkür ederim gerçekten. Sadece kendim yanlış yapmadım; taşıma yaptığım zaman buradaki paylaşımlarımdan dolayı bazı arkadaşlara da istemeden yanlış bilgi vermiş oldum.Umarım kimseyi geri dönülmez bir hataya sürüklemiş olmadım.dv 2026 çok problemli bir döneme denk geldi.Herkes için hem hayırlı hem de dilediği gibi bir süreç olmasını dilerim.Tekrar teşekkür ederim.Çok sağ olun.

• Bugün sağlık muayenesin girdim. Sadece pasaport ve aşı kartı istediler. Antikor testi gösterdim hiç kimsenin antikor testini kabul etmediler. Muayene ve aşılar için 17768 TL ve kan tahlili ile röntgen için 5202 TL toplamda 22970 TL verdim. Ertesi gün saat 16.00-17.00 gibi kapalı zarf olarak sonucu vereceğiz dediler

• @elfdvc anakara deneyimlerinde formül A yi konsoslosluun aldığı hiç bir deneyim ben okumadım.Birimiz yanlış yapacağız herhalde

• Merhaba, vize randevusu için hangi mail adresinden mail geliyor. Teşekkürler

• @Serapp Cevabınız için teşekkürler.

• @falsepoet Evet Ankara formül A yı istemiyor, biz iki türlü nüfus kayıt örneğini de çıkarmıştık diğerini aldı Formül A yı geri verdi

• @ozanertugrul Benden herhangi bir oturum şartı istenmedi, oturum izni kanunu gelmeden önce taşıdığım için dosyamı sıkıntı olmuyor.

• Pause kararından sonra mülakattan eksik evrakla dönüp ups ile evrak yollayan oldu mu ? Bizim eksik bir evrağımız oldu yeni temin edebildik yollayacağız ama şuan vize basılmadığından pasaportla mı yoksa pasaportsuz mu yollayacağız bilemedik @serap hanım sağolsun sordum yanıtladı Ankara ya mail atıp sorun dedi iki gün önce mail yolladım ama cvp alamadım, aramızda bunu yaşamış yapmış olan varsa yazabilir mi rica etsem, Teşekkürler.

• @meral merhabalar çok sorulmuştu bu durum, buket hanım daha önceden bu şekilde halletmişti;
    https://yesilkartforum.com/forum/post/531704

• ⭐⭐⭐⭐

@elfdvc Lütfen 2026 deneyimlerinden, Ankara'nın Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği yerine Formül A kabul ettiği 3 deneyimin linkini buraya iletebilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet merak etmeyin, Ankara kesinlikle Formül A kabul etmiyor zaten, siz doğrusunu yapıyorsunuz, sizin için sorun yok, bol şans 🙂

• @joseph-universe merhaba yazınızı okudum ve bugün Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne gittim. 16 yaşındaki kızımın e-nabız' da eksik olarak görünen 4 aşısının görünmesi için dilekçe verdim fakat bana sadece yazılı evrak verebileceklerini , e-nabıza işlenmediğini söylediler. E nabıza işlenebiliyorsa muhtemelen benim işlemimi yapan memur bilmiyordu. Israrla e-nabızda görünmesinin bir yolu yok mu diye sormama rağmen olumsuz yanıt aldım. Tam olarak nasıl bir yol izlediniz. ekstra ne yapabilirim. Teşekkürler.

• @Hasan-Ayvaz benim çocuklardan birini sadece örnek vereyim dün uganlardaydum.hem aşi karırt vardı hem e devletden çıktı aldım aşılar tamdı yinede 3 asi yaptılar.demen o ki siz olanı cikarinfazlada uğraşmayın bence çünkü bildiklerini yapıyorlar.karar senin

• Merhaba, genel bir soru hakkında ben de bir şey danışmak istiyorum. Ankara'da mülakata katılacağım. Ben üniversite mezunuyum. Lise diploması ile ilgili bir sürü yorum var fakat bu konuda net bir garanti bilgi bulamadım. Sizlerden destek rica ediyorum.

Üniversite mezunları için;
    ----Sadece üniversite diploma ve transkript yeterli midir?
    ----Lise diploması ve transkripti de alınmalı mı?
    ----İkisinin de noter onaylı çevirisine ihtiyaç var mı?

Benzer Başlıklar

• 180
  • 73
  • 57
  • 12173
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |