DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Serapp merhaba.Birkaç gün önce ben de dosyamı HK'dan Ankara'ya taşıdım ama current olmadan yaptım bunu.Sebebi ise maddi külfetten ziyade hk'da ikamet şartını karşılama durumum olmadığı için yaptım taşıma işlemini.Aslında merak ettiğim konu ve birçok kişi de merak ediyordum diye tahmin ediyorum,başka ülkede current olduktan sonra dosyamızı Ankara'ya taşıyınca cn numarası yüksek olanlar cn numarası düşük olanlardan önce Ankara'dan davet alabilir mi? Ankara'nın davet sıralaması neye göre oluyor?Paylaştığınız postu okuyunca kendi adıma hata yaptığımı anlıyorum. Çünkü HK'da kalsam muhtemelen yakın bir zamanda current olacak ve HK'dan davet alacaktım ve sonrasında dosyamı Ankara'ya taşısaydım belki 15 binlerde CN numarası olan bir adaydan önce Ankara'dan davet alacaktım diye anlıyorum.(pause kararından bağımsız düşünüyorum) Burada bir bilinmezlik var görünüyor.Yorumunuz var mı süreçle ilgili? Yanlış mı düşünüyoruz? teşekkürler...
-
@ozanertugrul, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp merhaba.Birkaç gün önce ben de dosyamı HK'dan Ankara'ya taşıdım ama current olmadan yaptım bunu.Sebebi ise maddi külfetten ziyade hk'da ikamet şartını karşılama durumum olmadığı için yaptım taşıma işlemini.Aslında merak ettiğim konu ve birçok kişi de merak ediyordum diye tahmin ediyorum,başka ülkede current olduktan sonra dosyamızı Ankara'ya taşıyınca cn numarası yüksek olanlar cn numarası düşük olanlardan önce Ankara'dan davet alabilir mi? Ankara'nın davet sıralaması neye göre oluyor?Paylaştığınız postu okuyunca kendi adıma hata yaptığımı anlıyorum. Çünkü HK'da kalsam muhtemelen yakın bir zamanda current olacak ve HK'dan davet alacaktım ve sonrasında dosyamı Ankara'ya taşısaydım belki 15 binlerde CN numarası olan bir adaydan önce Ankara'dan davet alacaktım diye anlıyorum.(pause kararından bağımsız düşünüyorum) Burada bir bilinmezlik var görünüyor.Yorumunuz var mı süreçle ilgili? Yanlış mı düşünüyoruz? teşekkürler...
Öncelikle Viyana, BK ve HK 28 Ağustos öncesi dosyasını taşıyanlardan oturum istemiyor. Keşke herhangi bir işlem yapmadan önce foruma sorsaydınız... Evet aynen düşündüğünüz gibi olacaktı

Üzülmeyin lütfen her şey olacağına varır. Umarım bültende aktif olduktan sonra siz de mülakat alırsınız. -

Merhaba, formu takip ediyorum. 28 ağustos öncesi dosya taşıyanlarla ilgili net bir bilgi göremedim forumda, ama KCC'ye oturum durumunu sordum. Bir yerde bir yanlış anlaşılma olabilir mi? Diğer arkadaşlar için de yanlış bilgiden kaynaklı mağduriyetler oluşabilir.Benim gibi başka taşıyanlarda oldu yakın zamanda.Dosyamızı geri taşımak istesek yapabilir miyiz?Arafta kaldım şimdi.
-
@ozanertugrul 28 Ağustos öncesi transfer yapan kişiler oturum sorulmadan mülakata çağrıldılar. Mülakat deneyimleri başlığında çokça örnek var.
28 Ağustos sonrasında politika değişmiş olup ikamet şartı olmadan dosya transferi kaldırıldı.
KCC, ya konsoloslukların birebir nasıl uygulama yaptığına hakim değil ya da güncel politika üzerinden standart bir metinle cevap veriyor.
Siz artık tekrar geri taşıyamazsınız çünkü 28 Ağustos sonrası oturumsuz transfer konusu rafa kalktı. -
@gucarslan Bir önceki desteginiz icin cok tesekkur ederim. Formlarimizi actirip bilgilerimizi guncelleyebildik. Tam olarak sizin dediginiz gibi iletisim formu uzerinden yazdigim yaziyi dikkate almislar. [email protected] uzerinden attigim maile donus yapmadilar. Ankara'da Dosya actiracaklarin dikkatine.
Bir de yeni dogan kızımın dosyasini acmadilar. Onun yerine maille donus yaparak pasaport taramasini ve ds260 barkodlu belge numarasini talep ettiler. Ek bir guvenlik onlemi sanirim. Sonradan add aplicant yapildigi icin benim duzenlememe musaade etmediler herhalde.Aslinda bir problemim daha var. Kizim dogmadan once biz dosyamizi Bankgok a tasimistik. Bu sebeple dogduktan sonra ceac sayfasinda kizimi add aplicant yaparken interview location kismini Bangkok yapmistim. Şimdi Ankara'ya geri donduk ve ds260 formunda bangkok olarak kaldi. Sizce bu asamada ne yapmam gerekir ? Bu bir problem midir ?
Cok teşekkürler. -
@İlkeruzucek merhaba.farklı bir sorum var benim.hk sizden oturum şartı istedi mi.ben bir kaç gün önce dosyamı oturum şartına takılmamak için ankaraya taşıdım.siz randevu almışsız,hayırlı olsun.formu sürekli takip ediyorum ama oturum vermiyorlar diye taşıdım dosyamı ankaraya.kcc den de onay aldım ama hk konsolosluğuna mail atınca navigatör maili geldi.o formu da doldurdum ama mailim gitti mi bilmiyorum.o yüzden bilgi alamıyorum konsolosluktan.sizde nasıl oldu.teşekkürler...
-
B bravist bu başlıktan bahsetti
-
@Rutkay hiçbir problem olmaz, mülakatınıza katılın.
-
@İlkeruzucek merhaba.farklı bir sorum var benim.hk sizden oturum şartı istedi mi.ben bir kaç gün önce dosyamı oturum şartına takılmamak için ankaraya taşıdım.siz randevu almışsız,hayırlı olsun.formu sürekli takip ediyorum ama oturum vermiyorlar diye taşıdım dosyamı ankaraya.kcc den de onay aldım ama hk konsolosluğuna mail atınca navigatör maili geldi.o formu da doldurdum ama mailim gitti mi bilmiyorum.o yüzden bilgi alamıyorum konsolosluktan.sizde nasıl oldu.teşekkürler...
Merhaba, taşıma işleminiz hayırlı olsun. Bunun için üzülmenize veya dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum. Ankara'da şuan mülakat işlemleri hızlı ilerliyor (nazar değmesin). Tahminim Nisan 17 gibi yeni bültende numaranız current olacak. Şuanda işleyen sürece göre de Haziran ayında Ankara'dan mülakat alacağınızı tahmin ediyorum.
Bu arada forumu çok daha iyi takip etmenizi öneririm. En kısa sürede "pause" olayının sona ermesini ve herkesin vizesine kavuşmasını diliyorum. -
@İlkeruzucek, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba, sadece bir doz covid aşısı oldum, Hong Kong sağlık randevusunda sıkıntı olur mu, ikinci dozu olmak lazım mıdır, bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
Covid-19 aşısı gerekliliği kaldırıldı.
Sayın @ATS16 nın bu iletisini okuyun lütfen:
https://yesilkartforum.com/forum/post/476052 -
@gucarslan Çok teşekkür ederim cevabiniz icin.
Saygilar. -
@bravist, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, taşıma işleminiz hayırlı olsun. Bunun için üzülmenize veya dert etmenize gerek olmadığını düşünüyorum. Ankara'da şuan mülakat işlemleri hızlı ilerliyor (nazar değmesin). Tahminim Nisan 17 gibi yeni bültende numaranız current olacak. Şuanda işleyen sürece göre de Haziran ayında Ankara'dan mülakat alacağınızı tahmin ediyorum.
Bu arada forumu çok daha iyi takip etmenizi öneririm. En kısa sürede "pause" olayının sona ermesini ve herkesin vizesine kavuşmasını diliyorum.Merhaba. Çok teşekkür ederim gerçekten. Sadece kendim yanlış yapmadım; taşıma yaptığım zaman buradaki paylaşımlarımdan dolayı bazı arkadaşlara da istemeden yanlış bilgi vermiş oldum.Umarım kimseyi geri dönülmez bir hataya sürüklemiş olmadım.dv 2026 çok problemli bir döneme denk geldi.Herkes için hem hayırlı hem de dilediği gibi bir süreç olmasını dilerim.Tekrar teşekkür ederim.Çok sağ olun.
-
Bugün sağlık muayenesin girdim. Sadece pasaport ve aşı kartı istediler. Antikor testi gösterdim hiç kimsenin antikor testini kabul etmediler. Muayene ve aşılar için 17768 TL ve kan tahlili ile röntgen için 5202 TL toplamda 22970 TL verdim. Ertesi gün saat 16.00-17.00 gibi kapalı zarf olarak sonucu vereceğiz dediler
-
@elfdvc anakara deneyimlerinde formül A yi konsoslosluun aldığı hiç bir deneyim ben okumadım.Birimiz yanlış yapacağız herhalde
-
Merhaba, vize randevusu için hangi mail adresinden mail geliyor. Teşekkürler
-
@Serapp Cevabınız için teşekkürler.
-
@falsepoet Evet Ankara formül A yı istemiyor, biz iki türlü nüfus kayıt örneğini de çıkarmıştık diğerini aldı Formül A yı geri verdi
-
@ozanertugrul Benden herhangi bir oturum şartı istenmedi, oturum izni kanunu gelmeden önce taşıdığım için dosyamı sıkıntı olmuyor.
-
Pause kararından sonra mülakattan eksik evrakla dönüp ups ile evrak yollayan oldu mu ? Bizim eksik bir evrağımız oldu yeni temin edebildik yollayacağız ama şuan vize basılmadığından pasaportla mı yoksa pasaportsuz mu yollayacağız bilemedik @serap hanım sağolsun sordum yanıtladı Ankara ya mail atıp sorun dedi iki gün önce mail yolladım ama cvp alamadım, aramızda bunu yaşamış yapmış olan varsa yazabilir mi rica etsem, Teşekkürler.
-
@meral merhabalar çok sorulmuştu bu durum, buket hanım daha önceden bu şekilde halletmişti;
https://yesilkartforum.com/forum/post/531704 -
@elfdvc Lütfen 2026 deneyimlerinden, Ankara'nın Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği yerine Formül A kabul ettiği 3 deneyimin linkini buraya iletebilir misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.